Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Menü
Sabah 1 yumurta 1 dilim peynir 1 çay kaşığı bal 1 çay kaşığı tereyağı 1 dilim ekmek

Öğlen 2 orta büyüklükte biber dolmasi

Akşam 1 kaşık kıyma sote yarim dilim ekmek

Ara 10 fındık

Birazdan yasak elma izlerken de süt içeceğim 1 bardak adımlar birazdan atacağım az kalan var onu tamamlayip
Zipzip- Zipzip-

maviş takımım💙💙💙🙏🧿 pazartesi de geldi geçti. ben elimden geleni yaptım. sıra sizde :halay::halay::halay:
Cordelia Cordelia

@dolunaydagel
@sara_28
@sengulll
@Lavinia_84
K KarlarKralicesi
ugurbocuuu ugurbocuuu
North River North River
@oya17

menülerimize ve adımlarımızı tamamlamaya dikkat edelim. size güveniyorum 💙💙💙🙏🧿

kırmızı takımı yenelim
h07223.gif
Patron cumaya eksi geleceğim bekle beni geceleri spor yapacağım bol ter atmalı

Menü
Sabah 1 yumurta 1 dilim peynir 1 çay kaşığı bal 1 çay kaşığı tereyağı 1 dilim ekmek

Öğlen 2 orta büyüklükte biber dolmasi

Akşam 1 kaşık kıyma sote yarim dilim ekmek

Ara 10 fındık

Birazdan yasak elma izlerken de süt içeceğim 1 bardak adımlar birazdan atacağım az kalan var onu tamamlayip
Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun canim ♥️

Kız napıyorsun o kadar inatlaşma bedeninle Elhan Elhan cığım kendini ac mi bırakıyorsun yoksa
Yok tatlım dua etsin size aç birakmiyorum. Bildiğim bütün küfürleri sayıyorum sadece. :işsiz:
Cumaya kadar mühlet verdim. Verdi verdi vermedi başına gelecekleri düşünemiyorum. :KK14:

Yok tatlım dua etsin size aç birakmiyorum. Bildiğim bütün küfürleri sayıyorum sadece. :işsiz:
Cumaya kadar mühlet verdim. Verdi verdi vermedi başına gelecekleri düşünemiyorum. :KK14:
Yok yok zaten zayıfsın yağ oranın düşük küçücük kadınsın ondan zor oluyor inatlaşma hastalık sağlık çıkartma ha

Allah sifa versin canim ust uste gelmis hepsi🙏🙏

Yiyebilirsin canim

Insallah cozulur canim benim oyle bir sorunum yok 🙈🙈

Aaa o kadar var mi gozume az geldi 🙈🙈

Afiyet olsun kaptanim💙

Afiyet olsun canim adimlarin cok guzel bugun♥️
Avakado yumurta uerine canim yagli ya , e probis var , aksamda tavuk ve eriste de belki ben bol.keseden hesapliyorum tartim bozuldu esim ben alirim dedi ama kustum hatirlatamiyorum :D

Annem pozitif çıktı 😔 Manavgat'ta bugün teyzemle dayımın oturduğu binada elektrik panosu patlamış dayım yatalak teyzemle ikisi duman altında kalmışlar itfaiye gelip kurtarmış. Dayımı yoğun bakıma almışlar teyzem de acilde hava veriliyormuş. Allah'ım hepsi bir an önce iyileşsin inşallah
Aman Allah'ım:KK43:
Annene, teyze ve dayına acil şifalar dilerim. Çok üzüldüm. İnşallah güzel haberlerini alırsın. Geçmiş olsun canım. :dua:

Iyiyim cok sukur kizlar
Ugrasiyorum iste nolsun
Tutku44 Tutku44 ile konusuyoduk
Grup nasil falan diye gelmeye yuzum yok valla ben yetisemiyorum ama sevmistim grup arkadaslarimi diye
Bi ugrak verim dedim :110:
Gıcık sandriyon bacı :KK60:
Gelmeye niye çekiniyorsun seni çok sevdiğimizi biliyorsun külkedisi :KK68:

bugün pek halimiz yoktu ondan dolaptan yedik. börek derin dondurucuda vardı. ısıttık yedik. sonra zaten evden çıktık. kızartma da yazdan dolaba koymaydı. konserve yapmıştık 🤭🤭🤭 köfteleri de zaten yapıp derin dondurucuya koymuştuk. sadece pişirdik o kadar. bugün dolap günüydü 😁

kızlar bugün benim doğum günüm akşam eşimle yemeğe gidecez ama diyeti asla bozmayacam doğum günü pastasınıda istemediğimi söyledim bu senede böyle olsun çünkü pasta kesilse ille ince bir dilimde olsa yiyecem o yüzden daha ilk haftadan diyeti bozmayayım dedim yaza fit girince pasta kesip kutlama yapacam :21::21::21:
Nice yaşlara sağlıklı huzurlu olun😘
11:00 5 şubat Cumartesi
6 tane kızarmış patates
Bir tatlı k. Bal
Bir tatlık. Pekmez
Bir t.k. Tereyağ
3 zeytin
1 dilim peynir 2 dilim ekmek

16:30
3 tane sarma
3 kalık kapuska
2 tane lokma

18:00
Çiçek dolması 3 tane
2 kaşık patates salatası
1 tane sıgara böreği
1 kalık yalancı profotel

19:00 sade türk kahvesi

22:00 2 bardak çay

3 yere misafirliğe gidince böyle oldu
Afiyet olsun öğlen gittiğin yere aksam aksam gittigin yere öğlen gitseydin keske😄
Şimdilik hoşçakal @Cordelia☹️😔☹️😔☹️hoşgeldin @pastel34 ❤️❤️❤️❤️

Kırmızı kuşlarım kusura bakmayın. Sabah ne oldu? Kilo mu aldım ya da aslında eksi oldum da tartının mı azizliğine uğradım bilmiyorum. Neyse olan oldu vazgeçmek yok. Cuma sabahına kadar kendimizi tutalım, suyu ve adımları ihmal etmeyelim. Sizlere güveniyorum ❤️❤️❤️❤️
Canın sağolsun kaptanım.insallah güzel eksilerle geleceğiz cumaya😘
Menu
Sabah
2 dlm wasa
1/2 avakado
1 kk peynir

Ogle
1 probis :eek:

Aksam(17:00)
Avuc ici kadar tavuk
3yk sebzeli eriste
Salata
1/2 bardak ayran

Su: suan 1.5 aksamda adimlarimi atarim
Probise dayanam o yüzden eve almıyorum.o kokusu beni benden alıyor.Afiyet olsun canım💕
Menü💜

Sabah 10.00

Bir tam buğday lavaşa sandviç yaptım içinde
2 hindi füme bir yeşil biber marul maydanoz ve çeçil peyniri vardı

Ara 11.00

Bitterli yulaf bar

Akşam 17.00

Bir kase mercimek çorbası
Bir taze soğan 2 yaprak sarma
2yaprak sarmayla durabildin ya masallah sana hakettin bu videoyu

7 şubat menüsü

Sabah 10.00
Tavada kaşarlı yumurta
1 dilim ekmek
Nescafe
1 hindi fume

12.45
Turk kahvesi 3 küçük hobby çikolata

14.30
1 kase pirasa yemegi
1 bardak kefir

18.30
Yarim kase tarhana
2 kofte, 4 patates kızartması
Bir tabak salata
Dereotlu yogurt

Zipzip- Zipzip-
Minik diye peşpeşe yedin değil mi küçük hobbyleri yeme gülüm😘
07 Şubat 2022

sabah 12.00
5 parmak genişliğinde ıspanaklı börek (el açması)
biraz salatalık domates biber

ara 16.30
1 küçük portakal tarçınlı

akşam 17.40
2 parmak köfte
3 yk dom soslu patlıcan biber kızartması
3 yk yoğurt
1 dilim ekşimaya ekmek

yatana kadar 1,5 lt su Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia fesang fesang Hallederiz Hallederiz
Afiyet olsun💕

Back
X