- 22 Ocak 2013
- 41.540
- 210.200
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Patron cumaya eksi geleceğim bekle beni geceleri spor yapacağım bol ter atmalımaviş takımımpazartesi de geldi geçti. ben elimden geleni yaptım. sıra sizde
Cordelia
@dolunaydagel
@sara_28
@sengulll
@Lavinia_84
K KarlarKralicesi
ugurbocuuu
North River
@oya17
menülerimize ve adımlarımızı tamamlamaya dikkat edelim. size güveniyorum
kırmızı takımı yenelim![]()
Afiyet olsun canimMenü
Sabah 1 yumurta 1 dilim peynir 1 çay kaşığı bal 1 çay kaşığı tereyağı 1 dilim ekmek
Öğlen 2 orta büyüklükte biber dolmasi
Akşam 1 kaşık kıyma sote yarim dilim ekmek
Ara 10 fındık
Birazdan yasak elma izlerken de süt içeceğim 1 bardak adımlar birazdan atacağım az kalan var onu tamamlayip
Zipzip-
Bak canim aylardir vefatlar ,hastaliklar cevremde artik olumlu dusunmek icin ugrasiyorum yoksa yasam enerjim tukendi bu sene inan. Olumlu dusun
Sağolun kızlarcım bazılarını alintilamayi unutmuşum. Öpüyorum hepiniziÇok geçmiş olsun. Allah şifa versin.![]()
Yok tatlım dua etsin size aç birakmiyorum. Bildiğim bütün küfürleri sayıyorum sadece.Kız napıyorsun o kadar inatlaşma bedeninleElhan cığım kendini ac mi bırakıyorsun yoksa
Yok yok zaten zayıfsın yağ oranın düşük küçücük kadınsın ondan zor oluyor inatlaşma hastalık sağlık çıkartma haYok tatlım dua etsin size aç birakmiyorum. Bildiğim bütün küfürleri sayıyorum sadece.
Cumaya kadar mühlet verdim. Verdi verdi vermedi başına gelecekleri düşünemiyorum.![]()
Avakado yumurta uerine canim yagli ya , e probis var , aksamda tavuk ve eriste de belki ben bol.keseden hesapliyorum tartim bozuldu esim ben alirim dedi ama kustum hatirlatamiyorumAllah sifa versin canim ust uste gelmis hepsi
Yiyebilirsin canim
Insallah cozulur canim benim oyle bir sorunum yok
Aaa o kadar var mi gozume az geldi
Afiyet olsun kaptanim
Afiyet olsun canim adimlarin cok guzel bugun![]()
Aman Allah'ımAnnem pozitif çıktıManavgat'ta bugün teyzemle dayımın oturduğu binada elektrik panosu patlamış dayım yatalak teyzemle ikisi duman altında kalmışlar itfaiye gelip kurtarmış. Dayımı yoğun bakıma almışlar teyzem de acilde hava veriliyormuş. Allah'ım hepsi bir an önce iyileşsin inşallah
Selam canim hosgeldin iyiyim sen nasilsin![]()
Iyiyim cok sukur kizlarÇok iyi yaptın.A.s canım benim. İyiyiz. Sen nasılsın?
Sağ ol bitanem. Geçen yıl bu zamanlar kilom bu kadar değildi. Şu var hızlı veremem belki ama azar azar inerim.Yok yok zaten zayıfsın yağ oranın düşük küçücük kadınsın ondan zor oluyor inatlaşma hastalık sağlık çıkartma ha
Gıcık sandriyon bacıIyiyim cok sukur kizlar
Ugrasiyorum iste nolsun
Tutku44 ile konusuyoduk
Grup nasil falan diye gelmeye yuzum yok valla ben yetisemiyorum ama sevmistim grup arkadaslarimi diye
Bi ugrak verim dedim![]()
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım güzel menü![]()
Yumurta ile maddi manevi sosyal kültürel ekonomik her türlü ilişkimi kesmiş bulunmaktayım.
Nice yaşlara sağlıklı huzurlu olunkızlar bugün benim doğum günüm akşam eşimle yemeğe gidecez ama diyeti asla bozmayacam doğum günü pastasınıda istemediğimi söyledim bu senede böyle olsun çünkü pasta kesilse ille ince bir dilimde olsa yiyecem o yüzden daha ilk haftadan diyeti bozmayayım dedim yaza fit girince pasta kesip kutlama yapacam![]()
Afiyet olsun öğlen gittiğin yere aksam aksam gittigin yere öğlen gitseydin keske11:00 5 şubat Cumartesi
6 tane kızarmış patates
Bir tatlı k. Bal
Bir tatlık. Pekmez
Bir t.k. Tereyağ
3 zeytin
1 dilim peynir 2 dilim ekmek
16:30
3 tane sarma
3 kalık kapuska
2 tane lokma
18:00
Çiçek dolması 3 tane
2 kaşık patates salatası
1 tane sıgara böreği
1 kalık yalancı profotel
19:00 sade türk kahvesi
22:00 2 bardak çay
3 yere misafirliğe gidince böyle oldu
Canın sağolsun kaptanım.insallah güzel eksilerle geleceğiz cumayaŞimdilik hoşçakal @Cordeliahoşgeldin @pastel34
Kırmızı kuşlarım kusura bakmayın. Sabah ne oldu? Kilo mu aldım ya da aslında eksi oldum da tartının mı azizliğine uğradım bilmiyorum. Neyse olan oldu vazgeçmek yok. Cuma sabahına kadar kendimizi tutalım, suyu ve adımları ihmal etmeyelim. Sizlere güveniyorum![]()
Probise dayanam o yüzden eve almıyorum.o kokusu beni benden alıyor.Afiyet olsun canımMenu
Sabah
2 dlm wasa
1/2 avakado
1 kk peynir
Ogle
1 probis
Aksam(17:00)
Avuc ici kadar tavuk
3yk sebzeli eriste
Salata
1/2 bardak ayran
Su: suan 1.5 aksamda adimlarimi atarim
2yaprak sarmayla durabildin ya masallah sana hakettin bu videoyuMenü
Sabah 10.00
Bir tam buğday lavaşa sandviç yaptım içinde
2 hindi füme bir yeşil biber marul maydanoz ve çeçil peyniri vardı
Ara 11.00
Bitterli yulaf bar
Akşam 17.00
Bir kase mercimek çorbası
Bir taze soğan 2 yaprak sarma
Minik diye peşpeşe yedin değil mi küçük hobbyleri yeme gülüm7 şubat menüsü
Sabah 10.00
Tavada kaşarlı yumurta
1 dilim ekmek
Nescafe
1 hindi fume
12.45
Turk kahvesi 3 küçük hobby çikolata
14.30
1 kase pirasa yemegi
1 bardak kefir
18.30
Yarim kase tarhana
2 kofte, 4 patates kızartması
Bir tabak salata
Dereotlu yogurt
Zipzip-
Afiyet olsun07 Şubat 2022
sabah 12.00
5 parmak genişliğinde ıspanaklı börek (el açması)
biraz salatalık domates biber
ara 16.30
1 küçük portakal tarçınlı
akşam 17.40
2 parmak köfte
3 yk dom soslu patlıcan biber kızartması
3 yk yoğurt
1 dilim ekşimaya ekmek
yatana kadar 1,5 lt suZipzip-
Cordelia
fesang
Hallederiz
Yumurtasız bir kahvaltı düşünemiyorumYumurta ile maddi manevi sosyal kültürel ekonomik her türlü ilişkimi kesmiş bulunmaktayım.![]()