- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
Canım senin çok kilon yok kendini çok sıkmadan biraz dikkat etsen iki üç haftaya istediğin kilodasın benceBitanem benim hedefim her dk değişiyor. Boyum 1.65 şu an 60.2 kiloyum hedefim 55
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım senin çok kilon yok kendini çok sıkmadan biraz dikkat etsen iki üç haftaya istediğin kilodasın benceBitanem benim hedefim her dk değişiyor. Boyum 1.65 şu an 60.2 kiloyum hedefim 55
Teşekkür ederim canım benim
Teşekkür ederim canım benim
İnşallah bitanem benim de isteğim bu bakalım kısmetCanım senin çok kilon yok kendini çok sıkmadan biraz dikkat etsen iki üç haftaya istediğin kilodasın bence
Teşekkür ederim canımDogum gunun kutlu olsun canim. Nice guzel fit yaslarin olsun![]()
evet haberler sıkıntılı olunca modun düşmüştür haklısın.Olabilir kuzum. Bugün okulda o kadar çok kişi dedi ki zayıflamışsın diye, 3 kilo bile farketmiş demek. İşte kaptanlık derdine insan kasıyor. Dün de canım biseylere sıkıldı pek uyuyamadım sonra annemle teyzemlerin haberleri falan biraz modum düştü
Şimdi eşim mutfakta bişeyler hazırlıyor ben salonda uzanıyorum yarın menümü sağlıklı ama biraz dolu hazırlayacağım.
geçmiş olsun canım. akşam çok olmuş ama7 şubat
bugun birZ rahatszdm sabah birşey yiyemedim kızlar
15:30 1 kaşık kadar Soğanlı yumurta yarım dilim ekmek
20:30 2 buçuk lahmacun 2 bardak çay
Hosbuldum canim bugun baya bir gecmis okuyorum. Buranın motivasyonu farkli.Hosgeldin canim yeniden
Guzel eksi tebrik ederim canim![]()
Canım inşallah bu cuma 8lere veda edersin ve bir daha asla görmezsin. Bugün evet sıkıntılı haberler alınca düştüm ama yarın sağlıklı ve dolu yiyeceğim bitanemevet haberler sıkıntılı olunca modun düşmüştür haklısın.
mesela benim de bugün farklı oldu. ama çok halsizdik birşey yapamadık dolaptan yedik. arada oluyor. sen vereceğin kiloyu çok şükür verdin. ben de inşallah 7 leri bir an önce görürüm
önemli olan sağlık unutmayalım![]()
Yaza daha çok var acele etme, haftada 500 gr versen bile 2,5 ayda tamam bu işBitanem benim hedefim her dk değişiyor. Boyum 1.65 şu an 60.2 kiloyum hedefim 55
Canım 8 Mart'ta doğumgünüm var. O güne 36/38 beden girmek istiyorum bakalım olursa olur, daha kilo almayayım da. Çok teşekkür ederim canım benimYaza daha çok var acelen etme, haftada 500 gr versen bile 2,5 ayda tamam bu iş![]()
Selam canım
Az önce oturdum canım, tartıyı bile yazmadığımı şimdi hatırladımCanım Büsra aktif. Azcik gel saç saça bir kavga edin. İştah falan kalmaz.![]()
Canım 8 Mart'ta doğumgünüm var. O güne 36/38 beden girmek istiyorum bakalım olursa olur, daha kilo almayayım da. Çok teşekkür ederim canım benim
Çok geç kaldım canım,fesang
60kiloyum
Kaptanlarim yarin bildirimlerinizi özelden fotografli ve nikli olarak bekliyorum
Diger bildirimlerde fotograf sarti yok en gec 13.00 a kadar buradan bekliyorum
Cordelia
@Elhan
@EppekArasi
@askrhpozitif
Mefkurem
@HanimKelesimiGetir
@aypare ackerman
@eceboce
@Busra 17
60kiloyum
@Kahve __Kokusu
sara_28
@masal_19
@dolunaydagel
fesang
@Bal0ncuk
@KarlarKralicesi
pastelfit
@Tutku44
@MaYa_MiLa
@DeryaOnDiet
@ugurbocuuu
@oya17
@Zeynep_Nihal
@Emma3
@Aomine Daiki
gezegenfeza
@Nefesimmmsin
@UcurtmaAvcisii
@DombiliKus
@limonlutarcinlikek
S sengulll
@Kinoalihatun
@Lavinia_84
@mavilimYesilim
Aleyküm selam canımSelam canım
Az önce oturdum canımMerhabaaa kilo bildirimlerinizi bekliyoruz.![]()
@Nefesimmmsin
gezegenfeza
Mefkurem
@MaYa_MiLa
@Migim
Kızlar Sizler neredesiniz? Nasılsınız?