Of of ne yedirdilerEşim eltim kayınbiraderim geldiler şimdi. Bembeyaz olmuşsun gözlerin garip garip bakiyor dediler. Kizdilar bana eşim şimdi çay koydu besleyecekmis beni korkuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Of of ne yedirdilerEşim eltim kayınbiraderim geldiler şimdi. Bembeyaz olmuşsun gözlerin garip garip bakiyor dediler. Kizdilar bana eşim şimdi çay koydu besleyecekmis beni korkuyorum
Nasılsın kuzumAleyküm selam canım![]()
İyiyim canım sen nasılsınNasılsın kuzum
Sağlığım iyi elhamdülillah, gece kalktigim ve geri yaptığım için sabah geç kalkıyorum, öyle olunca işim yetişmiyorİyiyim canım sen nasılsın
Kendini çok yoruyorsun hep söylüyorum hasta olacaksınSağlığım iyi elhamdülillah, gece kalktigim ve geri yaptığım için sabah geç kalkıyorum, öyle olunca işim yetişmiyor
Geçmiş olsun canım Allah Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallah bebekler hasta olmasa keşkeHayırlı geceler canlarımmaalesef bebeğim çok ateşli uğrayamadim
dra götürdük dişler geliyor kulaklarının içi kızarmış huzursuz ateşli
Allah'ım iyilik versin yavrulara
gül gibi soluyorlar
İnşallah çabuk atlatır kıyamamHayırlı geceler canlarımmaalesef bebeğim çok ateşli uğrayamadim
gül gibi soluyorlar
İnşallah çabuk atlatır kıyamam![]()
Evet bebeklerin hastalığı çok üzüyor insanı bir de derdini anlatamiyor ya diyemiyor dişim ağrıyor boğazım ağrıyorGeçmiş olsun canım Allah Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallah bebekler hasta olmasa keşke
biraz dinlen kuzum yaaSağlığım iyi elhamdülillah, gece kalktigim ve geri yaptığım için sabah geç kalkıyorum, öyle olunca işim yetişmiyor
Afiyet olsun canımMenümü paylaşıyorum
Kahvaltı 06.30
Tavada 2 yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
Bir parça peynir
3 siyah zeytin
Çeyrek havuç küçük dilim avokado
Ara 3 hurma 1 avuç dut sade kahve
Öğle 12.00
Hizmetli arkadaş ameliyat olmuştu onu ziyaret ettik. Sağolsun sobaya patates atmış çay demlemiş. Bir küçük patates çeyrek yufka ekmek 3 dilim tulum peyniri 3 siyah zeytin
Ara 15.30
Çeyrek elma çeyrek muz çeyrek armut
Akşam 18.
2 yk pirinç pilavı
5 yk kuru fasulye
1 kase salata
4kucuk kornişon turşu
Su 2.5 lt
Adım sayısı tamamdır
Zipzip-
Cordelia
60kiloyum
Niyeki canım hastalığın etkisimi acabaağzımın içi zehir gibi acı![]()
Eveeeet kadınlar gününe güzel doğum tarihi o öyle
![]()
Yedirmeleri bitince yazacağımOf of ne yedirdiler
Canım çok çok geçmiş olsun çocuklar hastalanmasin yaHayırlı geceler canlarımmaalesef bebeğim çok ateşli uğrayamadim
gül gibi soluyorlar
Yaaaağzımın içi zehir gibi acı![]()
Ben anlayamadım ki canım evinize misafir geldi ve misafir seni solgun gördü ve yatırdı mi hasta miydin canımO değil de adımları tamamlayamadım aslında kalksam yürürüm ama kesinlikle kaldırıyorlar yattigim yerden![]()