Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia fesang fesang
Kahvaltı 09.00
1 d tost ekmeği
1 h yumurta 4 zeytin
Yarım d süzme peynir
domates 2 ceviz

Öğle 12.30
Kıymalı pırasalı kinoa 5 kaşık
3 kaşık yoğurt

Ara 17.00
Yarım d tam buğday
Yarım dilim süzme peynir
1 tane zeytinyağlı sarma

Akşam 19.30
3 köfte
4 kaşık zeytinyağlı pırasa

Su 2,5

Spor
30 dk tempolu yürüyüş 150 p
Adım 9647 👇964 p

Eklentiler

• 4E859D56-48B6-4E7D-AFAD-02C75FB94BBB.webp
    4E859D56-48B6-4E7D-AFAD-02C75FB94BBB.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 27
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia fesang fesang
Kahvaltı 09.00
1 d tost ekmeği
1 h yumurta 4 zeytin
Yarım d süzme peynir
domates 2 ceviz

Öğle 12.30
Kıymalı pırasalı kinoa 5 kaşık
3 kaşık yoğurt

Ara 17.00
Yarım d tam buğday
Yarım dilim süzme peynir
1 tane zeytinyağlı sarma

Akşam 19.30
3 köfte
4 kaşık zeytinyağlı pırasa

Su 2,5

Spor
30 dk tempolu yürüyüş 150 p
Adım 👇
Afiyet olsun pastelimmm

pastelfit pastelfit eşinle aramdaki muhabbeti eşime anlattım az önce. Tabi burayı bilmediği için bir ogretmen arkadaşım diye bahsettim senden. Hatırlarsan bir kere de rüyamda seni oğlumun öğretmeni olarak görmüştüm.

3 vakte kadar öğretmen oluyorsun canım hayırlı uğurlu olsun 😜😜😜
😳😳😳Allah korusun tahtaya vur😅

Akşam geldim ama sen yoktun, gündüz hep mutfaktaydım.
18.00 ' de geldim eve yemek yedim boş patates çuvalı gibi yigildim kaldım. Sonra baktım 3000 küsur adım var. Kalk kız kalk adımını tamamla bari dedim. Şimdi başım dönüyor ev yürüyüşünden nefret ediyorum. Yarın da nöbet var akşama kadar. Hafta boyunca sınavlar ve toplanti devam edecek . 48 maddeyi bitiremedik 9. Maddedeyiz hâlâ. Hafta sonu da dahil bitirecekmişiz. Herkes hasta olup evinde dinleniyor özeniyorum inan ki :KK14:

Ooo bu iş başka yere gidiyor canım. Vitamin de başla😔

Canım geçmiş olsun. Sakin ol belki tükürmüştür veya düşmüştür. Aranınca bulunmaz yerlerde. Röntgende görünürdü diye düşünüyorum.

😔

😔

😔

😔

😔

😔

Geçmiş olsun canım

😔

Yeşil ibreyi takip et canım sarıya yaklaşma😅
Hahaaaaaaa şu hasta halimle bile aklım diyette Makarna yedim diye vicdan yapıyorum 😂

pastelfit pastelfit eşinle aramdaki muhabbeti eşime anlattım az önce. Tabi burayı bilmediği için bir ogretmen arkadaşım diye bahsettim senden. Hatırlarsan bir kere de rüyamda seni oğlumun öğretmeni olarak görmüştüm.

3 vakte kadar öğretmen oluyorsun canım hayırlı uğurlu olsun 😜😜😜
Pastel' in eşiyle arandaki muhabbet neydi ki o_O

18.00 ' de geldim eve yemek yedim boş patates çuvalı gibi yigildim kaldım. Sonra baktım 3000 küsur adım var. Kalk kız kalk adımını tamamla bari dedim. Şimdi başım dönüyor ev yürüyüşünden nefret ediyorum. Yarın da nöbet var akşama kadar. Hafta boyunca sınavlar ve toplanti devam edecek . 48 maddeyi bitiremedik 9. Maddedeyiz hâlâ. Hafta sonu da dahil bitirecekmişiz. Herkes hasta olup evinde dinleniyor özeniyorum inan ki :KK14:
Aa bi de sonra adım tamamladım doğru ya:KK51:senin işin çok olur şimdi. Allah kolaylık versin, öğretmenlik zor meslek🙏

Bana bir sürü şey yedirdiler üstüne bir kase tahin pekmez yedirdiler. Tahinden de nefret ederim pekmezden de nefret ederim😭😭😭😭😭😭😭
Şifa olsun ilaç niyeti ile yemiş kabul edin.
Tahin mideye çok iyi geliyor. Özellikle çiğ tahin. Ben bir hafta sadece tahin yiyebilmiştim. Kortizon hapı kullandım da tuz ve şekerli hiç bir şey yemedim. İlaclar mideme dokunurdu tek tahin iyi gelirdi. O dönem de et tahin kuruyemiş yedim bol bol yattım hiç Kilo da almadım.
Çünkü hiç bir şey yiyemedim 2 çorba kaşığı tahin akşamları ızgata et.
Tuzsuz hiç bir şeyin tadı olmuyor. Sıfır tuz. Yemek salçası tuzu tereyağı tuzu bile tad veriyor. Onlarsız yemek saman gibi

Ayıptır söylemesi bizim burda nutella yok😂dün trendyoldan nutella aldım çocuklara. Eşim ve ben hiç dokunmuyoruz çocuklar yesin diye😂
Canım sen nerde oturuyorsun ki?
Pastel' in eşiyle arandaki muhabbet neydi ki o_O
pastelfit pastelfit güzel kilo verince eşi evham yapmış anoreksiya olacaksın diye. Pastelim de diyor ki ben kim anoreksiya kim :)) bunu eşime anlattım ama burayı bilmiyor ya pastel öğretmen arkadaşımmış gibi anlattım hehehe

Canım sen nerde oturuyorsun ki?

pastelfit pastelfit güzel kilo verince eşi evham yapmış anoreksiya olacaksın diye. Pastelim de diyor ki ben kim anoreksiya kim :)) bunu eşime anlattım ama burayı bilmiyor ya pastel öğretmen arkadaşımmış gibi anlattım hehehe
Şile-istanbul

Back
X