Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ortalık sakinleşti gibi :confused:Menumu yazıp kaçayım
9 Şubat
9.00 Bir büyük greyfurt
12.00 Sade Türk kahvesi
Bir avuç leblebi
16.00 Tavuklu mantar sote , üç kaşık bulgur pilavı, ayran , tere, roka, avuç içi kadar yufka
18.00 Sütlü kahve
19.00 Beş altı tane ekşi kuru kayısı
Zipzip- Zipzip- fesang fesang Cordelia Cordelia
İki litre su , bitki çayları
IMG_20220209_224220.webp

Ah sizin bu takma adlarınız esprileriniz hep mi fransız kalınır ya sen neden güllü oldun desene neden haftaya gülün yok
Tatlişim cordiş rakiplere çiçek isimleri vermiş. Biz ezeli rakiplere de gül demiş. Benim pastelfitim bana güllü sultan diye hitap ediyor. Ondan güllü oldum. Her hafta değişiyor rakiplerin sembolleri. Bir de önümüzdeki hafta nadasa bırakacağım benim vücudu. Derdi neymiş anlayalım . :KK14:

Ortalık sakinleşti gibi :confused:Menumu yazıp kaçayım
9 Şubat
9.00 Bir büyük greyfurt
12.00 Sade Türk kahvesi
Bir avuç leblebi
16.00 Tavuklu mantar sote , üç kaşık bulgur pilavı, ayran , tere, roka, avuç içi kadar yufka
18.00 Sütlü kahve
19.00 Beş altı tane ekşi kuru kayısı
Zipzip- Zipzip- fesang fesang Cordelia Cordelia
İki litre su , bitki çayları
Eki Görüntüle 3003952
Afiyet olsun canım. Ben de çocukları yatırdım. Ben de yatıcam birazdan, az daha adımladım yeter artık🥰
9 şubat menü
12:00 Bir bardak su

16:30 5 kaşık ketcaplı makarna

20:00 1 dürüm çiğ köfte 3 bardak çay 1 maksumus🙈
Afiyet olsun canım

Öncelikle dance kardio videolarınıda yapanilirsiniz müzik seçimleri harika. Eğlenceli baya.

Bu videoyu yapıyorum müsait olunca. Bu gün 12. Dk. Yaptım. Dün tamamını yapmıştım.
Eylem abacının kalça videosu güzelmiş. Onuda yaptım.
Eylem, Pamelanın türk versiyonu olmuş.
Pamelanın google playda uyg. Var pam diye. Zorlanmak isteyenler videolarına bakabilir.

Öncelikle dance kardio videolarınıda yapanilirsiniz müzik seçimleri harika. Eğlenceli baya.

Bu videoyu yapıyorum müsait olunca. Bu gün 12. Dk. Yaptım. Dün tamamını yapmıştım.
Pamelanın google playda uyg. Var pam diye. Zorlanmak isteyenler videolarına bakabilir.

Teşekkürler canım. Haftaya bir video seçsene bize. Kollar ve göğüs için olabilir.

Video güzel de hiç dinlenme yok

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia fesang fesang

Kahvaltı 09.00
1 d tambugday
1 h yumurta 4 zeytin
Yarım d süzme peynir
Domates salatalık

Öğle 13.50
5 fırın köfte
1 d tambuğday
1 dolma
Domates salatalık

Ara 17.05
1 salatalık

Akşam 19.30
Yarım kase mercimek çorbası
4 kaşık karnabahar yemeği
Salata
2 dolma

Su 2,5 lt

Spor
30 dk dans 90 p
15 dk kardio 150 p
Kordişin videosu 750 p
Adım 11.293👇1129 p

Eklentiler

• 21B2B300-EC19-454B-8D8B-4FD3AD0C088B.webp
    21B2B300-EC19-454B-8D8B-4FD3AD0C088B.webp
    10 KB · Görüntüleme: 29
450 adımlık oynayıp tamamlayabilirsin canım.
Ooo 5 dk lık iş , keşke tamamlayabilse
Daha kısa yaparız canım. Gerçi Eylemi sevdim ben sıradaki hareketi göstermesi.10 sn ara vermesi. En çokta konuşmamasini ve müzikleri sevdim.🤣
O yaptığımız Türk mü hiç bakmamışım. Çok güzel hazırlamış. Rest saniyesi de olunca daha verimli oluyor egzersiz. Bir de en önemlisi reklam girmiyor :KK51:

Neden böyle düşünüyorsun ? Böyle düşünmeni gerektiren sıkıntıların var sanırım ailevi bir meselen var mesela eşin seninle yeterince ilgileniyor mu ? Çocukla rinla aran nasıl canım
Daha fazla anlatmak istemiyorum. Bundan böyle özel hayatimla ilgili birşey anlatmama karari aldım. Teşekkür ederim ilgilendigin için

Depresyon belirtilerine benziyor canım.Bir uzmandan destek almalısın canım.namaz ve hatim huzur verir.cuma vaktinde bolca inşirah suresini oku rahatlatır inşallah😘
İnşirah dinlerken aglama krizi geçiriyorum. Rahatlıyorum. Aglayamadigim zamanlar onu açıp dinliyorum. Psikologa gidiyorum

Back
X