Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkes uyumuş diyen de uyudu. O zaman iyi geceler.
![]()
Sanırım rakiptik, sorununu tam okumadım, şimdiki mesajın üzere yazıyorum. Benim hayattaki en büyük pişmanlığım eziyet yada haksızlığa uğradığım zaman öfkemi çocuklardan çıkarmam. Lütfen o masumlara karşı merhametli ol.Teşekkür ederim
Ben düşüncelerimi uzun zamandir soyluyorum. İşte bu nokta da yıkıp geçiyorum, ayarım yok. Ya susuyorum içime atıyorum, ya da söylediğimde herşeyi yakıp gidiyorum. Bu ayarı tutturmam lazım. Öfke kontrol sorunum var. Özellikle çocuklara karşı tahammulsuzum. Bu yuzden herkesten tepki almaya başladım
Bende seni seviyorum fulyacığım, şimdi oturdum mesajlara bakıp yatacağım, saat 00: 30geçmişteki olumsuzluklar, kaçan fırsatlar, olaylar bazen insanı yokluyor. ama çok odaklanırsan o dönemi yeniden yaşıyorsun. bu da kendini fazla dinlemekten geçiyor gezom. odağını değiştirmeye çalış. sen güçlü bir kadınsın seni seviyorum![]()
Benim 25 senemi yediler, lakin şimdiki aklım olsaydı bu kadar ezmelerine musade etmezdim.İnşallah bende zamanla ogrenirim bu dengeyi kurmayi
Bizde öyleyiz, evde hepimizi yumuşattılarBizimde kedimiz var abla cok iyi geliyor
Babam normalde sinirlidir kedi geldiğinden beri daha sakin![]()
Allah razı olsun güzel düşüncelerin için teşekkür ederim.Sen ne şeker bir şeysin böyle
Anlattıkların o kadar güzel ki hayran oldum tanımadan. Rabbim senin gibi insanlarla doldursun çevremizi.![]()
Rabbim kabul ve daim etsin, bende en kısa zamanda hatime başlamak istiyorum.Namaza başladım, hatime başladım. Ama hiç bir şeye yetişemiyorum. Evet içim biraz daha huzurlandi. Ama hep çok yorgunum, hiç bir şeyden zevk almiyorum mutlu olamıyorum
Fikir olsun, dün ayran çorbası, börekakşama menüde ne var?
Yazdiklarinizi okudukca anneme benzettimNamaza başladım, hatime başladım. Ama hiç bir şeye yetişemiyorum. Evet içim biraz daha huzurlandi. Ama hep çok yorgunum, hiç bir şeyden zevk almiyorum mutlu olamıyorum
Geçmiş olsun saram, dikkat et kendineKızlar sanırım grip oluyorum burun akıntısı hapşırık başladı genzim yanıyor bu yüzden akşam menüsünü buna göre uyarladım menümü yazıp dinlenecem
Vurup dövmüyorum. Ama bagiran bir anneyim, kendimi törpülemeye calisiyorumSanırım rakiptik, sorununu tam okumadım, şimdiki mesajın üzere yazıyorum. Benim hayattaki en büyük pişmanlığım eziyet yada haksızlığa uğradığım zaman öfkemi çocuklardan çıkarmam. Lütfen o masumlara karşı merhametli ol.
Yaşım 28.Rabbim kabul ve daim etsin, bende en kısa zamanda hatime başlamak istiyorum.
Yaşın kaç bilmiyorum, bende eskisi kadar dinç deyilim, sabah kalkar, yatana kadar sofra dışında oturmazdım, şimdi iş yaparken kahve molası veriyorum, mutlaka arada dinlenmek istiyorum.
Kan değerlerine baktırdın mı? değerlerin düşük olabilir, ihmal etme lütfen
Geçmiş olsun@fesang kaptanımı ve takım arkadaşlarımı tebrik ederim
Hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler kızlar. Bu kıymık batalı 3 hafta oldu fakat ilk battığında röntgende çıkmadığından ve yara iyileştikçe şişlik ve kızarıklık geçmediğinden bugün ortopediye getirdim ve bugün çekilen röntgende ayağında bir şey olduğu görüldü. Fakat yara iyileşip kapandığından yarın anestezi verilerek ufak bir operasyonla alınacak. Anestezi alması bizi biraz tedirgin ediyor ama mecbur yapacak bişey yok. 3 haftadır hastanelerdeyiz. Allah kimseyi düşürmesin. Rabbim önce herkese sağlık versim
Afiyet olsun canim
Kolay gelsin canim
Afiyet olsun canim9 şubat menüm
Kahvaltı:10.30
1fırın patates
1haşlanmış yumurta
Kk beyaz peynir
4 zeytin
1ck bal
Maydanoz
1dilim ekmek
Aksam:17.00
4 yk mantar sote
1orta boy biber dolması
Yoğurt
1dilim ekmek
Su:2 litre
Spor:2 mil leslie,kalça videosu,18234 adımEki Görüntüle 3003944
Zipzip-
Cordelia @fesang @limonlutarcinlikek
Afiyet olsun canimSpor . 7.30 da
16 dk. ( 8 dk zumba 8 dk bölgesel)
Spor 10.00
15 dk. Haftanın kalça videosu
Spor 14.00
40-dk ev işi
30 dk zumba
12 dk pamele reif tüm vücut videosu.
Toplam adım:10442
Kahvaltı
9:00
Portakal 1 adet
Salatalık 1 adet
Peynir 2 kibrit kutusu kadar
Biber 1 adet
Yumurta az yağda pişmiş
Saat00
1 kupa yeşil çay
3 çay
Ara . Toplam fındık-fıstık leblebi
13:00
Yoğurt
16:00
Haşlanmış et suyu( 1 küçük kepçe) ve bir parça et biraz ekm ek
Akşam 19 00( yarım porsiyon tirit
Haşlanmış et-Et suyu -İnce dilim tandır ekmeği
Yoğurt soğan
Ara00
Leblebi 8 -10 tane
2 bardak çay
2 litre su
Afiyet olsun canimSbah kahvaltılardan birer çatal aldim
2 TB ekmekle
Ögle kuru üzüm Antep fıstık birer avuç
Akşam bir tabak çiğ köfte bir kase salata Marul falan
Bir kaşık sütlaç tadına baktım
Zipzip-
60kiloyum kaptanini herkes etiketliyilor sanırım yeni yeni mi öğreniyor um ne
Adımları da tamam Ladik birazda n atıyorum
Afiyet olsun ablacimOrtalık sakinleşti gibiMenumu yazıp kaçayım
9 Şubat
9.00 Bir büyük greyfurt
12.00 Sade Türk kahvesi
Bir avuç leblebi
16.00 Tavuklu mantar sote , üç kaşık bulgur pilavı, ayran , tere, roka, avuç içi kadar yufka
18.00 Sütlü kahve
19.00 Beş altı tane ekşi kuru kayısı
Zipzip- @fesang
Cordelia
İki litre su , bitki çayları
Eki Görüntüle 3003952
Afiyet olsun canim9 şubat menü
12:00 Bir bardak su
16:30 5 kaşık ketcaplı makarna
20:00 1 dürüm çiğ köfte 3 bardak çay 1 maksumus![]()
Afiyet olsun ablacimZipzip-
Cordelia @fesang
Kahvaltı 09.00
1 d tambugday
1 h yumurta 4 zeytin
Yarım d süzme peynir
Domates salatalık
Öğle 13.50
5 fırın köfte
1 d tambuğday
1 dolma
Domates salatalık
Ara 17.05
1 salatalık
Akşam 19.30
Yarım kase mercimek çorbası
4 kaşık karnabahar yemeği
Salata
2 dolma
Su 2,5 lt
Spor
30 dk dans 90 p
15 dk kardio 150 p
Kordişin videosu 750 p
Adım 11.2931129 p
Tamam canim olur yazma bugunZipzip- kaptanım bugün menü vermesem olur mu, takımda degildim. Fast foodundan tatlisina ne buldumsa yedim. Buraya yazip herkesin aklina sokmak istemiyorum
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canimSabah 08.limonlu şu
9.türk kahvesi
11 biraz morlahana 5zeytin minik bi parça kaşar
12.30 fırında sebze 4 kaşık
14 kahve
15 yarim paket diyet bisküvi çay
17.30 fırın sebze 3 kaşık pirinç pilavı
3lt su
Sabah kahvaltı saatinde limonlu su içinde kahvaltı hiç canım istemedi birazda iş vardı karşıtı saatler
Cordelia
Zipzip-
60kiloyum
Gecmis olsun tekrardan canim@fesang kaptanımı ve takım arkadaşlarımı tebrik ederim
Hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler kızlar. Bu kıymık batalı 3 hafta oldu fakat ilk battığında röntgende çıkmadığından ve yara iyileştikçe şişlik ve kızarıklık geçmediğinden bugün ortopediye getirdim ve bugün çekilen röntgende ayağında bir şey olduğu görüldü. Fakat yara iyileşip kapandığından yarın anestezi verilerek ufak bir operasyonla alınacak. Anestezi alması bizi biraz tedirgin ediyor ama mecbur yapacak bişey yok. 3 haftadır hastanelerdeyiz. Allah kimseyi düşürmesin. Rabbim önce herkese sağlık versim
Afiyet olsun canim09.02.2022
09:00
1 bardak süt
5 badem
12:30
2 yağda yumurta
1 dilim tb ekmeği
2 dilim peynir
16:30
1 elma
18:00
1 adet tavuk pirzola fırın
8 dilim fırın patates
2 yk yoğurt
Salata
Su
2 lt
Spor
8114 adım : 811 p
Kalça egzersizi: 750p
Zipzip- @fesang
Cordelia @HanimKelesimiGetir
Afiyet olsun canimSelam kizlar menumu paylasiyorum
Kahvalti 10h
Yesil cay
Yulafli yumurta (2 yumurta 2 kasik yulaf)
Ara 13h
2 ceviz
1 kivi
4 kasik yogurt
Ara 16
1 galeta
Aksam 18h30
6 kasik yesil mercimek yemegi
3 kasik pilav
Salata
Ayran
Ara 21h