Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydınlar hanımlar çok teşekkürler sağolun,dün hastaneye götürdük kan ve diğer şeyler yapıldı pazarteside kontrole gidecek.
Yarın evine dönüyor 5 gün tansiyon kontrolü var ölçüp yazıyoruz sonuca göre dr belki hastaenede yatırabilriz dedi bakalım artık.
Günaydın ablacim Allah sifa versin🙏
Günaydın bu arada kızlar:KK15::KK15::KK15:
Günaydın canim ♥️
@fesang kaptanımi göremiyorum. :KK14:
İnternet probelmi var abla ondan cok aktif olamadi

Zumbaya gittiğim günler bazı kivirmalari yakalayamiyordum genç antrenörümüz abla uğraşma olduğun yerde zipla sen demişti. :KK14:övdü mu gömdü mü hâlâ düşünür dururum. :KK51:
:KK11: O, hiç abla dayağı yememiş. Ritm yavaş geliyordur yoksa biz bİ kıvırırız Nesrin Topkapı kıskanır. 😜

Günaydıııın:KK68:
Afiyet olsun ablacim ♥️

Tamam canim olur yazma bugun😊

Afiyet olsun canim ♥️

Afiyet olsun canim♥️

Gecmis olsun tekrardan canim 😔
Teşekkür ederim ☺️
Afiyet olsun canım ❤️
Teşekkür ederim ☺️
Benimki de hiç umursamıyor. Kaptanken listeme bakıyor geçen gün. Nickleri okuyup gülüyor. Ooo dombiliyi seçme bak kaybedersin dedi gecenlerde. :KK14:
O işler nicke göre olmuyo, bir pastel var +700 geldi diyeydin:rolleyes:

Zumbaya gittiğim günler bazı kivirmalari yakalayamiyordum genç antrenörümüz abla uğraşma olduğun yerde zipla sen demişti. :KK14:övdü mu gömdü mü hâlâ düşünür dururum. :KK51:
Sen aşırı iyi yapmışsın, diğerleri rezil olmasın diye demiş:KK51:
Yok tatlım bu pastelfit ince uçlu olandan. :KK64:Arada bir batırıyor mesafeni iyi ayarla .
Çok sağol:olamaz:
Çok sağol hocam,pazartesi kalp atışı hızlanmış hastaneye gitmek istemedi bize getirdik dünde hastanye götürdüm tahlil eko ekg filan oldu pazartesi kontrolü var,5 gün tansiyon takibi var ölçüp yazıyoruz ona göre dr gerekirse hastanede yatırıp gözlem altında olur dedi.Akşam ölçtük 20 çıktı düşün yani şu anda uyuyor zaten durum böule hocam.
Geçmiş olsun canım 🙏

Back
X