• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Mutlaka araştırın sadece patates için geçerli degil haşlanmış sogumuş 1 gün beklemiş pirinç içinde geçerli 😊
Onu duymuştum bir gün sonra yenilen dolaba girip çıkmış pilavın nişasta oranı da azalıyormuş

Geldim evdeyim sigara bantı verdi dr,4 kutu kullanacam gene 3-4 sigara içinde gene iyi dedi 3 ay süre için.
Akciğer röntgeni çekildi ciğerde durum çok iyi havalanma başlamış rengide çok iyiydi,solunum testide yapıldı koah varmı yokmu diye ondada tertemiz çıktı paçayı yırttım bu seferde süper oldu benim için bugün .
Geçmiş olsun 💐

ugurbocuuu ugurbocuuu rakip miyiz şimdi biz🥰tartıldın mi , gel bakım yamacıma,boreklerle bakayım sana🤭🤭

Kiloma ağlamıyorum, börek yiyince hemen yansımasına ağlıyorum😔ayrıca boyum kısa olduğu için goruntum 65 gibi😭
Rakip değilim canikom orti olduk şimdi beni beslersen sen de kaybedersin cumaya ona göre🤭 şimdi börekleri alayım canım kıymalı olsun😆😆😆

Elhan Elhan abla biliyordum böyle birden düşeceğini. Çok güzel cuma çok iyi bir eksiyle geleceksin. Gelsin mi 61 ler 😍

Kinoalihatun Kinoalihatun canım sabit olman güzel ama menülerine göre ekside olman gerekiyordu. Bence de ödem var. Senin de birden düşecek kilon sabret 😉 bir de farklı şeyler mi denesen acaba. Sütlü yeşil çay ya da dukan içeceği denedin mi hiç 😊
Deneyim canım inşallah ödem gider.😍😘

Onu duymuştum bir gün sonra yenilen dolaba girip çıkmış pilavın nişasta oranı da azalıyormuş
Hadi bakalım pilavlar dolaba:halay:
Evada bende zorlandım her taraf oynuyor yaparken.
Workoutu denedim geçen gün tüm kasları çalıştırıyormuş

Bu da güzelmiş kaydettim 😍
Ben ilk videoda 160, 2. Videoda 155 kalori yakmışım. Senin videon da 160 kalori gayet güzel. Üstüne de biraz plank squat zıpzıp gayet yeterli geliyor bana.

Tatlim bence sigara şirketleri yüzünden olmuştur. Bağımlılıktan kurtaran bir şeyi isterler mi? Araştırdım intihara meylettiriyor diye toplatılması bir de kanser yapıcı madde varmış...
Bişiler dönmü zaten dr da dedi içindeki etken madde kanser olayı diye.

Zipzip- Zipzip- kaptanım ellerine sağlık 😘
Maviş takımım genel olarak artı gelsek de Cuma’ya kadar bu artıları eksiye çevireceğinize inanıyorum :KK68:
sidelya sidelya şimam tebrik ederim canım, güzel eksiler var takımında 🤗
Maviş takımımdan ugurbocuuu ugurbocuuu beraber sırt sırta yarışmak güzeldi, bundan sonra da yine aynı takımda karşılaşırız inşallah canım 😘 Elhan Elhan ablacım buyur gel ablalık yap bize :confused: şirin ablamız ol 💙💙

Geldim evdeyim sigara bantı verdi dr,4 kutu kullanacam gene 3-4 sigara içinde gene iyi dedi 3 ay süre için.
Akciğer röntgeni çekildi ciğerde durum çok iyi havalanma başlamış rengide çok iyiydi,solunum testide yapıldı koah varmı yokmu diye ondada tertemiz çıktı paçayı yırttım bu seferde süper oldu benim için bugün .
Canimcok Sevindim. Sen cıs bir şey mi içtin? Bırakmıştin.

Zipzip- Zipzip- kaptanım ellerine sağlık 😘
Maviş takımım genel olarak artı gelsek de Cuma’ya kadar bu artıları eksiye çevireceğinize inanıyorum :KK68:
sidelya sidelya şimam tebrik ederim canım, güzel eksiler var takımında 🤗
Maviş takımımdan ugurbocuuu ugurbocuuu beraber sırt sırta yarışmak güzeldi, bundan sonra da yine aynı takımda karşılaşırız inşallah canım 😘 Elhan Elhan ablacım buyur gel ablalık yap bize :confused: şirin ablamız ol 💙💙
Tebrik ederim Şiramm😍😍 sidelya sidelya kaptanım seni de tebrik ederim😍😍

Back
X