Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

O zaman o doktoru ele, insan sağlığı nasıl büyük vebal, işlerini düzgün yapanlardan Allah razı olsun
Ben biraz elektrik almayada bakiyorum. Yani ilk kez gelen hastasina güler yüzlü davranmadi malesef. Ben nezaketen iki seferde de nasılsınız diye bile sordum.
2. Bebeğimi doğurduğum doktorum çok iyiydi. Maalesef gidemem artık ona, fiyatlar çok artti 😔
Bazen diyorum özel sigorta mi yaptirsak ne yapsak 🤦🏻‍♀️

Afiyet olsun canim ♥️

Afiyet olsun canim ♥️
Sagol cnm
Ona güvenme canım, benim arkadaş 3 sefer, yeğenim 2 sefer yakalandı
Bende 2 sefer yakalandim :(
Bu en sonki 2 ay onceydi
Ateşin kaç canım ateşin yüksek olursada üşürsün
38,7 en yuksek bu cikti simdiye kadar
Sagol canim

Kizlar doktora gittim, antibiyotik verdi (son 1 hakkim kaldi :( , bu yil 2. Kez aliyorum cok dikkat etmem gerek 3 sonuncu :( )
Grip dedi, burada maske falan kalkti mikroplar daha cabuk yayiliyo bagisiklik düştü oyuzden agir atlatiliyo dedi. Bugun gelen hastalarımın cogu senin gibi şikayetlerle geldi dedi.
Kafamda cigerlerimde benle degil, bir an once iyilesmek istiyorum :(

Sagol cnm

Bende 2 sefer yakalandim :KK43:
Bu en sonki 2 ay onceydi

Sagol canim

Kizlar doktora gittim, antibiyotik verdi (son 1 hakkim kaldi :KK43: , bu yil 2. Kez aliyorum cok dikkat etmem gerek 3 sonuncu :KK43: )
Grip dedi, burada maske falan kalkti mikroplar daha cabuk yayiliyo bagisiklik düştü oyuzden agir atlatiliyo dedi. Bugun gelen hastalarımın cogu senin gibi şikayetlerle geldi dedi.
Kafamda cigerlerimde benle degil, bir an once iyilesmek istiyorum :KK43:
Geçmiş olsun canim inşallah ilacın hemen etki eder

Eklentiler

• Screenshot_20220323-002715.webp
    Screenshot_20220323-002715.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 34
Doktor hiç bir şeyin yok deyip yolladı 🤷🏻‍♀️ emziriyormussun ondanda olur, kisttende olur dedi. Açıkçası bir daha gitmem, hep kaçamak üstün körü cevaplar verdi. Başka sorularda sordum özel şeyler hakkında hep geçiştirdi. İstersem doğum kontrol hapi kullanabilirmişim nasil birşeyse. Sonra eczaneye gittim fiyati sordum 90 dediler almadim. Bir dahaki ay da erken regl olursam o zaman alır kullanirim ve endokrinolojiye gidecegim emzirmeyi bitirince..
Geçmiş olsun canım. ❤️🙏

Sagol cnm

Bu en sonki 2 ay onceydi

Sagol canim

Kizlar doktora gittim, antibiyotik verdi (son 1 hakkim kaldi :KK43: , bu yil 2. Kez aliyorum cok dikkat etmem gerek 3 sonuncu :KK43: )
Canım çok geçmiş olsun dinlen iyice bol sıvı c vitamini al biran evvel iyiles inşallah 🤲

Menüm

1 kâse mercimekli bulgurlu çorba
2 salatalık turşusu ( arkadaşım şifa olsun diye yollamış, çok tuzluydu, cumaya kadar yemem daha)
Bikaç kaşık salata
Brokoli kızartması yaptım, yanmış, az yedim
Mantar ve kapya kavurma
Kabak çekirdeği

Yazınca çok göründü de, miktarlar azdı

1,5 lt su fazlada olabilir
2 kupa kahve
Yeşil çay içmem lazım ki turşu su tutmasın
Yerim kalırsa kekik çayı da içerim

Hepsi 15: 00, 15: 30 arası

Zipzip- Zipzip-
@B O Z A
Afiyet olsun 😍😍

Çok teşekkür ederim bugün serum yapıldı yarın iğneye götürecwğim hava çok soğuk aşırı🥶🥶🥶menümü yazayım
Sabah10.00 1.5 tb ekmek 1 sahanda yumurta az bidon peyniri domates salatalık 1 siyah zeytin 1 çatal kaymak reçel

Ara15.00 1 fimcan kahve

Akşam18.00 1 ince orta boy lorlu börek ayran(vaktim olsaydı başka yemek yapardım kendime kızım hasta birde oğlumu ben okuldan almaya gidiyorum hergün yetiştiremedim)
Su 2 lt
Zipzip- Zipzip- @B O Z A
Geçmiş olsun, 😔afiyet olsun.👍

Sagol cnm

Bu en sonki 2 ay onceydi

Sagol canim

Allah şifa versin 🤲🫂
Günaydın nn💜💜💛💙

Back
X