Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben biraz elektrik almayada bakiyorum. Yani ilk kez gelen hastasina güler yüzlü davranmadi malesef. Ben nezaketen iki seferde de nasılsınız diye bile sordum.O zaman o doktoru ele, insan sağlığı nasıl büyük vebal, işlerini düzgün yapanlardan Allah razı olsun
Sagol cnmAfiyet olsun canim
Afiyet olsun canim![]()
Bende 2 sefer yakalandimOna güvenme canım, benim arkadaş 3 sefer, yeğenim 2 sefer yakalandı
38,7 en yuksek bu cikti simdiye kadarAteşin kaç canım ateşin yüksek olursada üşürsün
Sagol canimGeçmiş olsun![]()
Geçmiş olsun canim inşallah ilacın hemen etki ederSagol cnm
Bende 2 sefer yakalandim
Bu en sonki 2 ay onceydi
38,7 en yuksek bu cikti simdiye kadar
Sagol canim
Kizlar doktora gittim, antibiyotik verdi (son 1 hakkim kaldi, bu yil 2. Kez aliyorum cok dikkat etmem gerek 3 sonuncu
)
Grip dedi, burada maske falan kalkti mikroplar daha cabuk yayiliyo bagisiklik düştü oyuzden agir atlatiliyo dedi. Bugun gelen hastalarımın cogu senin gibi şikayetlerle geldi dedi.
Kafamda cigerlerimde benle degil, bir an once iyilesmek istiyorum![]()
Çok güzel.dün akşam dışarı çıktık babamla işimiz vardı yürüyoruz bir yandan da konumuz kedi :)
Kedicik de bu :)
Eki Görüntüle 3031540
Geçmiş olsun canım.Doktor hiç bir şeyin yok deyip yolladıemziriyormussun ondanda olur, kisttende olur dedi. Açıkçası bir daha gitmem, hep kaçamak üstün körü cevaplar verdi. Başka sorularda sordum özel şeyler hakkında hep geçiştirdi. İstersem doğum kontrol hapi kullanabilirmişim nasil birşeyse. Sonra eczaneye gittim fiyati sordum 90 dediler almadim. Bir dahaki ay da erken regl olursam o zaman alır kullanirim ve endokrinolojiye gidecegim emzirmeyi bitirince..
Canım çok geçmiş olsun dinlen iyice bol sıvı c vitamini al biran evvel iyiles inşallahSagol cnm
Bende 2 sefer yakalandim
Bu en sonki 2 ay onceydi
Sagol canim
Kizlar doktora gittim, antibiyotik verdi (son 1 hakkim kaldi, bu yil 2. Kez aliyorum cok dikkat etmem gerek 3 sonuncu
)
Grip dedi, burada maske falan kalkti mikroplar daha cabuk yayiliyo bagisiklik düştü oyuzden agir atlatiliyo dedi. Bugun gelen hastalarımın cogu senin gibi şikayetlerle geldi dedi.
Afiyet olsunMenüm
1 kâse mercimekli bulgurlu çorba
2 salatalık turşusu ( arkadaşım şifa olsun diye yollamış, çok tuzluydu, cumaya kadar yemem daha)
Bikaç kaşık salata
Brokoli kızartması yaptım, yanmış, az yedim
Mantar ve kapya kavurma
Kabak çekirdeği
Yazınca çok göründü de, miktarlar azdı
1,5 lt su fazlada olabilir
2 kupa kahve
Yeşil çay içmem lazım ki turşu su tutmasın
Yerim kalırsa kekik çayı da içerim
Hepsi 15: 00, 15: 30 arası
Zipzip-
@B O Z A
Geçmiş olsun,Çok teşekkür ederim bugün serum yapıldı yarın iğneye götürecwğim hava çok soğuk aşırımenümü yazayım
Sabah10.00 1.5 tb ekmek 1 sahanda yumurta az bidon peyniri domates salatalık 1 siyah zeytin 1 çatal kaymak reçel
Ara15.00 1 fimcan kahve
Akşam18.00 1 ince orta boy lorlu börek ayran(vaktim olsaydı başka yemek yapardım kendime kızım hasta birde oğlumu ben okuldan almaya gidiyorum hergün yetiştiremedim)
Su 2 lt
Zipzip- @B O Z A
Allah şifa versinSagol cnm
Bende 2 sefer yakalandim
Bu en sonki 2 ay onceydi
Sagol canim
)
Günaydın nnGünaydınnnn![]()
Teşekkür ederizÇok güzel.![]()