Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sağol hocam yeşil takımıda geride bırakmak istemiyorum aslında,bizde spor mecburi değil aslında.
Ben önce kendim için yapıyorum hemde daha sağlıklı olabilmek adına.
Kemik erimem var,hafif skolyozum var kireçlenmem var bunları en aza indirmek için sporsa şart aslında.
Allah şifa versin. Üzüldüm canım. 🥺 Allah nazardan korusun. Her şeye rağmen hareket etmeye çalışıyorsun. :KK9::KK9:

Ben hep kabakla yapardım havucu sen yazınca gördüm ve bende havuç katmaya karar verdim
Dün mavişti sanırım bir video paylaşmisti . Sebze yiyen bir çocuk vardı. Ondan esinlendim kabak spagetti yaptı içine eline hangi sebze geçtiyse koyduydu. Gerçekten çok lezzetli oluyor havuçla. İnşallah seversin. :dua:

Menü

Sabah 8.30

İki sarma bir sigara böreği

Öğlen 12.00

Tam buğday lavaş içine
Yarım dilim süzme peynir
2 hindi füme
Marul maydanoz

Ara 15.00

2 fincan orta şekerli türk kahvesi

Akşam 18.00

Kırmızı meyveli yulaf bar

Su 2 litre

Zipzip- Zipzip- Beth18 Beth18 s i d e l y a s i d e l y a
Afiyet olsun bitanem ❤️ akşam yemek muhabbetleri bizi bekliyor. :işsiz:acikacaksin gibime geliyor. Yulaf barla idare eder misin emin değilim. İnşallah başa çıkarsın. :dua:

Geçmiş olsun canım Rabbim kimseye dermansız dert vermesin hele kanser hiç vermesin ben annemi kansere verdim ne zor bir şey olduğunu iyi bilirim

Ben de babamı :KK14: Allah rahmet eylesin mekanlari cennet olsun canım:dua: ölüm olacak bir şey sebep oluyor işte🥺

Benim babamda kanserdi ameliyat oldu 6 sene daha yaşadı 8 sene öncede onu kaybettik .

Allah rahmet eylesin mekanlari cennet olsun 🙏🙏🙏🙏

1000 adımcık daha fazla atacam işte,:KK53: bak gaza getiriyorum seni hocam sen birde dışardada yürüyorsun hemde okuldasın ne güzel.Hepimiz sağlıcakla huzurla yaşayalım :KK200::KK200:
Gaza geldim gelmesine de hava yağmurluydu bugün canım dışarı çıkamadım. :KK51:

Evvvet şuan itibariyle, tadi damağımda minik çikolatamla, yemek olayım bitti.:KK76::KK76: akşama doğru kuruyemiş yeme planım var.
Afiyet olsun
Şimdi bunları gel de kalori programina gir :KK14: açım ulen.
🤭😄😄😄
Bende açıktım direniyorum :olamaz:
Vallahi eve girer girmez bişeyler hazırladım yedim🤭
Erkek için işin boyutu farklı ne kadar eşe yardımcı olacak ki,masraf artacak hele çocuklar okula başlasın o zaman asılmasraflar başlar.
Küçükler herhalde demi yaşlarını bilmiyorum gerçide,istekleri ilerleyince almak zorunda kalıyorsun tabi herşeyi değil bu sferde doyumsuz çocuklar oluyorlar ben kendi yeğenimden biliyorum bunu.

YTıpranıyorsun birde çocukların peşinde koşmaktan bakımı doğumu masrafı derken .
Bu iş sadece bez parasından kurtulmakla olmuyor büşracım anneninde hazır olması lazım doğuma.
Kesin kararlıysan eşinle net konuş ona göre kararınızı verin derim..

Benim 1 tane kızım asla 2.bir çocuk düşünmedim gurbetteydim teksin kimsen yok yanında.
Birde kalça çıkığı ameliyatı oldu 8 ay alçıda kaldı nasıl 2.bir çocuk düşünebilirdim ki ben neler yaşadım kanserin ucundan döndüm göğsümden tümör alındı..
Çok geçmiş olsun 😔
İnşallah canım Allahım sesinizi dualarınızı duysun banada hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin
Amin canım inşallah🙏
Çok sağol hocam neler yaşadım varya kızım bebek kucakta ayak alçıda uçağa binerim buraya gelirdim hastaneye alçı değişirdi.
Ne sinir kalırdı ne kuvvet bir yerde kırılma noktan olurdu,neyseki geçti o dönemler ..
Tesadüf oldu oda elime geldi 3 cm boyuttaydı neyseki temiz çıktı
Bana neden 2.çocuk yok dedikleri zaman boğasım gelirdi insanları ..
Kimse blmezki ben neler yaşadım.
İnsanlar düşüncesiz. Çocuğun yok sürekli sorarlar, veya istemiyosun belki yine de sorarlar. Biz de çok çektik öylelerini😖
23 Mart yemek fasli kapanmıştır sıvılara devam :KK49::KK49:
Zipzip- Zipzip- @She-Raa pastelfit pastelfit
11.00 Bir buçuk haş yumurta, maydanoz, tere, domates salatalık, peynir, zeytin, beş badem, bir dilim tahıllı ekmek, bir kayısı , çay, yarım muz
13.00 Sade Türk kahvesi
17.00 Salata, iki kabak bir havuçtan sote( iki kaşık yoğurt, iki ceviz , pul biber), kibrit kutusu kadar haş. tavuk
Bitki çayları , iki litre su+detoks suyu
Spor bildirimi daha sonra inşallah. :KK68:
Afiyet olsun aşkitom😍
Allah rahmet eylesin hanımcim. Babamın hastalığını öğrenmemiz tedavisi 49 gün sürdü. Çok saglikliydi meğer daha önce başlamış. Anlamadık.
Allah rahmet eylesin 🙏
Sana da afiyet olsun canım ❤️ çok güzel bir meze oldu. Daha önce içine havuç rendelememiştim harika oldu severek yedim. İnşallah bize eksi olarak döner :KK76::KK76:
Afiyet olsun
Selam kızlarcım
Hoşgeldin 😍

Afiyet olsun

🤭😄😄😄

Vallahi eve girer girmez bişeyler hazırladım yedim🤭

Çok geçmiş olsun 😔

Amin canım inşallah🙏

İnsanlar düşüncesiz. Çocuğun yok sürekli sorarlar, veya istemiyosun belki yine de sorarlar. Biz de çok çektik öylelerini😖

Afiyet olsun aşkitom😍

Allah rahmet eylesin 🙏

Afiyet olsun

Hoşgeldin 😍
Teşekkür ederim aşkilopum:KK74:

Back
X