Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun canım neyin var22 Mart menüm
Kahvaltı:9.30
1 yumurta
Kk beyaz peynir
4 zeytin
1dilim ekmek
11.30
Yarım simit
Aksam:16.30
4 yk pilav
Haşlanmış tavuk göğsü
2 bardak ayran
18.00
2bardak ayran(cok canım sıkkındı evi yesem doymazdım o derece kaptanıms i d e l y a uyardığı icin ayran ictim bastırmak icin
)
20.00
1bardak ayran
Su:1 litre
Spor:Eki Görüntüle 3033062
Zipzip-
Cordelia
s i d e l y a @
Ben beddua etmem ama Allah'a biraktim. Cok şükür tasinacak satti eviniOhhh çok sevindim. Valla bazılarına beddua etmek lazım, çok şükür kendi iclerinde sürekli huzursuz ve kavgalılar. Ben daha önce insan gibi kaç kez konuştum sonuçsuz kaldı. Çocuğu zaten sokaktaki bütün çocuklarla kavgalı annesi onun yüzünden çoğu komşu ile konuşmuyor. Hala da bir duzelmeleri yok
Ayyyyyy çok sevindim darısı başıma. Ben ediyorum valla ne yazık ki.Ben beddua etmem ama Allah'a biraktim. Cok şükür tasinacak satti evini
Afiyet olsun ablacim23 Mart yemek fasli kapanmıştır sıvılara devam
Zipzip-
She-Raa @pastel34
11.00 Bir buçuk haş yumurta, maydanoz, tere, domates salatalık, peynir, zeytin, beş badem, bir dilim tahıllı ekmek, bir kayısı , çay, yarım muz
13.00 Sade Türk kahvesi
17.00 Salata, iki kabak bir havuçtan sote( iki kaşık yoğurt, iki ceviz , pul biber), kibrit kutusu kadar haş. tavuk
Bitki çayları , iki litre su+detoks suyu
Spor bildirimi daha sonra inşallah.![]()
Afiyet olsun canimMenü
Sabah 8.30
İki sarma bir sigara böreği
Öğlen 12.00
Tam buğday lavaş içine
Yarım dilim süzme peynir
2 hindi füme
Marul maydanoz
Ara 15.00
2 fincan orta şekerli türk kahvesi
Akşam 18.00
Kırmızı meyveli yulaf bar
Su 2 litre
Zipzip- @limonlutarcinlikek
s i d e l y a
Bulaşma canım. Muhatap almaman en büyük ceza onlara...Bizim de yaptığımız bir şey yok heee. 5 yıl boyunca o aptalların aptal çocuğu oğluma vurup hakaret edip duruyordu. Birkaç kere annesi ile insanca konuştum yok kâr etmedi. En son bir gün tak etti selamı kestim artık dayanamadım. Ondan sonra böyle aptallıklar yapmaya başladılar. Şimdi gidip ne kapatiyonuz kapıyı çocuğun yüzüne diye carlasam benim de yüzüme kapatıp cevap vermezler daha da sinir olurum.
Bugün de sinirden yiyemedim zıpzıpım. Cuma günü güzelce yerim artıkAfiyet olsun canim
Bugun eksi gormustun aksam en azından yumurta gibi daha tok tutan seyler yeseydin
Anneme çok kırıldım gülüm dün çok ağladım.istediğim kadar herseye koşayım gözünde yok.Afiyet olsun canım neyin var
Bugün şanslı günün23 Mart menüm
Kahvaltı:12.00
1dilim ekmek
1dilim sucuk
1yumurta(cift sarılı çıktı)
Aksam:17.00
2yk kavurma
4yk pilav
Salata
Su:2 litre
Spor:Eki Görüntüle 3033065
Zipzip-
Cordelia
s i d e l y a
Elhanım... Nolur dua et. Çocuğuma hiçbir zarar vermesinler fiziksel veya psikolojik. Başka şey istemiyorumBulaşma canım. Muhatap almaman en büyük ceza onlara...
Kırılma tatlım konuş bence...Anneme çok kırıldım gülüm dün çok ağladım.istediğim kadar herseye koşayım gözünde yok.
Yaaa.... Çok üzüldüm. Umarım düzelir canım anne ne de olsa. Eminim anlayacaktırAnneme çok kırıldım gülüm dün çok ağladım.istediğim kadar herseye koşayım gözünde yok.
O kadar da ileri gitmezler inşallah.Elhanım... Nolur dua et. Çocuğuma hiçbir zarar vermesinler fiziksel veya psikolojik. Başka şey istemiyorum
Giderler canim. Ama ben de dayanırım kapılarına. Umarım o seviyelere gelmeyiz.O kadar da ileri gitmezler inşallah.Allah esirgesin canım benim
çocuğunla konuş onları umursamadiginizi onların seviyesine inmeyeceginizi anlayacağı şekilde anlat.
Yok gülüm ya konuşulmaz küser.Cocuklugumdan beri hep ezilen ben.robotum sanki herseye yetisebilirim.hiç acımaz.kızı değil geliniyim sanki.kırıldım ağladım.sabah yine paşa paşa gidip kahvaltısını hazırladım evini süpürdüm.Kırılma tatlım konuş bence...
Hmmm o zaman yapma diyeceğim ama???Yok gülüm ya konuşulmaz küser.Cocuklugumdan beri hep ezilen ben.robotum sanki herseye yetisebilirim.hiç acımaz.kızı değil geliniyim sanki.kırıldım ağladım.sabah yine paşa paşa gidip kahvaltısını hazırladım evini süpürdüm.
Afiyet olsun canimİxocem inşaallah şimdi. Çocuklar durursa Nescafe
Allah yardiminciniz olsun canim ya bu tur insanlarla ugrasmak cok zorBundan zevk alıyorlar canım. Normal bir aile değil ana baba iki çocuk hepsi aynı