Ama beter de olsunlar :) içim soğumaz yoksaİçini dökmen iyi oldu. Özürlük bir şey yok tatlım. Bizim sitedeki gibi göz ardı et...onları gördüğün zaman biraz bekle gitsinler. Uzak durmak en iyisi.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama beter de olsunlar :) içim soğumaz yoksaİçini dökmen iyi oldu. Özürlük bir şey yok tatlım. Bizim sitedeki gibi göz ardı et...onları gördüğün zaman biraz bekle gitsinler. Uzak durmak en iyisi.
Aaaa biz asil kan prolar da mı bekliyoruz nick değiştirmek içinBoza can dedin de,17 Nisan'da nick değiştirme hakkım olacak,rakamsal bir şey dusunuyroum. Konsantre olurum.
Off offAaaa zor tabi. Şahsen ben de 50 kilo olabilemem
Off offbir kere üzüntüden 49 kiloya düştüm uzun sürede öyle kaldım.bir daha da o kiloyu görmedim
Allah bilsin boş ver...kazançlı olan sensin.Yok gülüm ya konuşulmaz küser.Cocuklugumdan beri hep ezilen ben.robotum sanki herseye yetisebilirim.hiç acımaz.kızı değil geliniyim sanki.kırıldım ağladım.sabah yine paşa paşa gidip kahvaltısını hazırladım evini süpürdüm.
Sakın yeme,cuma günü bitersinYağ da var tuz da su ve çay içiyorum.sanki fazla kokuyor yaa yasak diye belki de![]()
Ben bu suların tek yurdumu susayarak ya da isteyerek içmiyorumÇok susarsan yudum yudum iç bırak bari
Aslında zeynepcim takımda değil ama neyse karışmayayımSakın yeme,cuma günü bitersin![]()
Tamamen duygusal mıBen bu suların tek yurdumu susayarak ya da isteyerek içmiyorum
İnsallahAllah bilsin boş ver...kazançlı olan sensin.
AMiN canım inşallahKeyifle ver inşallah bitanem bu sefer
Ben listelerde yokum.ama listede olsam daha fazla gerilirim o yüzden giremiyorumSakın yeme,cuma günü bitersin![]()
Evet ben en çok ondan pro olmuştum aynı kafayizAaaa biz asil kan prolar da mı bekliyoruz nick değiştirmek için![]()
Yani ayrıcalığımız olsun dimiEvet ben en çok ondan pro olmuştum aynı kafayiz![]()
Evet ya olsa tanırdim. Yeni sandım sankiAslında zeynepcim takımda değil ama neyse karışmayayım![]()
MecburenTamamen duygusal mı![]()
Pardon yaaAMiN canım inşallah
Ben listelerde yokum.ama listede olsam daha fazla gerilirim o yüzden giremiyorum![]()
Dün mavişti sanırım bir video paylaşmisti . Sebze yiyen bir çocuk vardı. Ondan esinlendim kabak spagetti yaptı içine eline hangi sebze geçtiyse koyduydu. Gerçekten çok lezzetli oluyor havuçla. İnşallah seversin.![]()
Çocuğum servisten indi diğer taraftan da aptal komşularım geliyordu. Önce onlar girdi apartmana. Çocuğum kapıya gelince kapıyı özellikle ittirip yüzüne kapatmışlar. Çünkü aptallar. Çocuk sinirden ağlayarak girdi eve
Bizim de yaptığımız bir şey yok heee. 5 yıl boyunca o aptalların aptal çocuğu oğluma vurup hakaret edip duruyordu. Birkaç kere annesi ile insanca konuştum yok kâr etmedi. En son bir gün tak etti selamı kestim artık dayanamadım. Ondan sonra böyle aptallıklar yapmaya başladılar. Şimdi gidip ne kapatiyonuz kapıyı çocuğun yüzüne diye carlasam benim de yüzüme kapatıp cevap vermezler daha da sinir olurum.
Çocuk annesine ana avrat küfür eder, annesi öz çocuğuna bela okur zaten çok sorunlu bir aile. Allah zaten kendi içlerinde belalarını vermiş de yine de sinir oldum
Kusura bakmayın buraya yazdım böyle ama hayattaki en büyük sıkıntım onlar keşke defolup gitseler![]()
Hala böyle insanlar varolduğuna inanamıyorum. Çocuktan ne istersiniz kiDua et de bir an önce kurtulalım onlardan. Biz aslında burdan taşınmak istiyorduk sırf onlar yüzünden. Ama artık maddiyat yüzünden imkan kalmadı. Onların da gideceği yok ne yazık ki..