Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yok gülüm ya konuşulmaz küser.Cocuklugumdan beri hep ezilen ben.robotum sanki herseye yetisebilirim.hiç acımaz.kızı değil geliniyim sanki.kırıldım ağladım.sabah yine paşa paşa gidip kahvaltısını hazırladım evini süpürdüm.
Allah bilsin boş ver...kazançlı olan sensin.

Dün mavişti sanırım bir video paylaşmisti . Sebze yiyen bir çocuk vardı. Ondan esinlendim kabak spagetti yaptı içine eline hangi sebze geçtiyse koyduydu. Gerçekten çok lezzetli oluyor havuçla. İnşallah seversin. :dua:

Elhan ım havuçlu kabak soteyi yaptım çok leziz oldu bundan sonra akşamlar bunu yemeye karar verdim 😉

Çocuğum servisten indi diğer taraftan da aptal komşularım geliyordu. Önce onlar girdi apartmana. Çocuğum kapıya gelince kapıyı özellikle ittirip yüzüne kapatmışlar. Çünkü aptallar. Çocuk sinirden ağlayarak girdi eve

Bizim de yaptığımız bir şey yok heee. 5 yıl boyunca o aptalların aptal çocuğu oğluma vurup hakaret edip duruyordu. Birkaç kere annesi ile insanca konuştum yok kâr etmedi. En son bir gün tak etti selamı kestim artık dayanamadım. Ondan sonra böyle aptallıklar yapmaya başladılar. Şimdi gidip ne kapatiyonuz kapıyı çocuğun yüzüne diye carlasam benim de yüzüme kapatıp cevap vermezler daha da sinir olurum.

Çocuk annesine ana avrat küfür eder, annesi öz çocuğuna bela okur zaten çok sorunlu bir aile. Allah zaten kendi içlerinde belalarını vermiş de yine de sinir oldum

Kusura bakmayın buraya yazdım böyle ama hayattaki en büyük sıkıntım onlar keşke defolup gitseler :dua::dua:

Dua et de bir an önce kurtulalım onlardan. Biz aslında burdan taşınmak istiyorduk sırf onlar yüzünden. Ama artık maddiyat yüzünden imkan kalmadı. Onların da gideceği yok ne yazık ki..
Hala böyle insanlar varolduğuna inanamıyorum. Çocuktan ne istersiniz ki😡Allah kurtarır canım hiç merak etme. Ben böyle kötü komşudan, arkadaştan kurtuldum, büyük yük bunlar insana. Hayırlısıyla feraha çıkarsın inşallah🙏

Back
X