- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.807
- 1.423
- 60
Bendede yarını heyecana bekliyorum bakalımBu sabah yüzümü güldüren tek şey tartı oldu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bendede yarını heyecana bekliyorum bakalımBu sabah yüzümü güldüren tek şey tartı oldu![]()
Afiyet olsun ablacim23 mart menü.
Sabah
0930: Yulaflı omlet 2 yumurtadan,maydonoz ,peynir,zeytin çay ekmek yok.
Ara 1 kayısı çayı.
15:30 1 elma 1 portakal.
Ara 1 poşet çay.
Akşam
20:30
2kaşık pırasa 1 kaşık yumurtalı kıyma,1 küçük haşlanmış patates,yeşillik salatası, ekmek yok.
Su 1,5 litre
500 ml limon kürü.
6200 adım
Zipzip-
Cordelia
Ucunda ölüm yok insanlık hali ama işte insanın huyu bu oluncaÜfff evet ben de çok korkarım geç kalmaktan çok stres yaparım. Neyse vardığına sevindim ama üzülme yapacak bir şey yok senin suçun değil ki
Afiyet olsun ablacımAkşam 4 tanede hurma yedim unuttum onu,çok severim kendilerini..
Afiyet olsun ablacım23 mart menü.
Sabah
0930: Yulaflı omlet 2 yumurtadan,maydonoz ,peynir,zeytin çay ekmek yok.
Ara 1 kayısı çayı.
15:30 1 elma 1 portakal.
Ara 1 poşet çay.
Akşam
20:30
2kaşık pırasa 1 kaşık yumurtalı kıyma,1 küçük haşlanmış patates,yeşillik salatası, ekmek yok.
Su 1,5 litre
500 ml limon kürü.
6200 adım
Zipzip-
Cordelia
Afiyet olsun ablacım
Teşekkür ederim sağolAfiyet olsun ablacım
GünaydınlarGünaydınTüm hastalara geçmiş olsun Allah şifa versin.
Ooo mükemmel haberlerSağol canım yarın yüzünü güldüreceğim, borcum fazlasıyla ödenecek![]()
Günaydın canimGünaydınTüm hastalara geçmiş olsun Allah şifa versin.
İnşallah kaptanımSevgili kırmızı kızlar
Çok güzel bir hafta geçirdik. Herkes elinden geleni fazlasıyla yaptı. Güzel sporlar yapıldı. Sonuç ne olursa olsun hepinizi gayreti süperdi. Bu hafta olmasa bile sonraki günlerde karşılığını alacağımızdan eminim.
Amaaa bugün son gün. Son bir gayretle bugünkü beslenmemize çok daha dikkat edelim. Oldukça hafif ve şişkinlik yapmayacak besinler tercih edelim. Suyu yeşil çayı ihmal etmeyelim. Yarın bizim yüzümüz gülsün güzeller
Misss gibi perşembe menülerinizi bekliyorumm![]()
Günaydın bebek.Günaydın cordişim![]()