Gecen hafta bizim oyleydi. Onceki gun canakkaleye bile yağmışNe guzel yaa burda geceden beri kar yagiyor eriyor tekrar yağıyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecen hafta bizim oyleydi. Onceki gun canakkaleye bile yağmışNe guzel yaa burda geceden beri kar yagiyor eriyor tekrar yağıyor
Senin kilon çok verilecek bir kilo değil ki mavişBen aralıklı oruç yapıyorum öğle yemeği yok bu sütü ilk öğünde yanına neler yiyerek icebilirim ??seni de darlamak istemiyorum canım ramazan öncesi çok vermem lazım "dilenci değilim apla sadece kilo vermek istiyorum"![]()
Bence çiğ badem, ceviz ya da fındık ekleyebilirsin ama ekstra yanında birşey yenebilir mi bilemedimBen aralıklı oruç yapıyorum öğle yemeği yok bu sütü ilk öğünde yanına neler yiyerek icebilirim ??seni de darlamak istemiyorum canım ramazan öncesi çok vermem lazım "dilenci değilim apla sadece kilo vermek istiyorum"![]()
Sanki senin çokSenin kilon çok verilecek bir kilo değil ki maviş
Ben yeme payı bırakıyorumSanki senin çok![]()
Benim en iyim 55/56 canım ondan bu çırpınma bide Ramazan da çok fiziksel yoramiyorum kendimi bu son çırpınışlarSenin kilon çok verilecek bir kilo değil ki maviş
İçinde ztn oluyor dimi icecegin mantıklı ara öğünde 1 porsiyon meyve akşam da sebze tavuk fln ben süt ürünleri tüketimiyorum çünkü bunu bu pazartesi yapıyım evime yerlesiyim deBence çiğ badem, ceviz ya da fındık ekleyebilirsin ama ekstra yanında birşey yenebilir mi bilemedim
Aynen 55/56 iyidir diğer türlü yakışmıyor belli yaştan sonra. Gerçi yaşını bilmiyorum. Ben 36 yaşındayım bana artık çok çok zayıflık yakışmazBenim en iyim 55/56 canım ondan bu çırpınma bide Ramazan da çok fiziksel yoramiyorum kendimi bu son çırpınışlar![]()
O arkadaş da çalışan ablacım ama eski çalışanDerler tabiki onlar haklı nasılsa çalışan suçlu modda.
Kolay gelsin canımPazara gidiyorum kizlar görüşürüz 1 saate gelirim
Ben de 33 canım verme diyorlar bu da iyi diyorlar da 55 iyidir boy 1.58 ne yapiyimAynen 55/56 iyidir diğer türlü yakışmıyor belli yaştan sonra. Gerçi yaşını bilmiyorum. Ben 36 yaşındayım bana artık çok çok zayıflık yakışmaz
Hmmm 1.58e 55 güzel olur yakışır.Ben de 33 canım verme diyorlar bu da iyi diyorlar da 55 iyidir boy 1.58 ne yapiyim![]()
Kolay gelsin zıpzıpımPazara gidiyorum kizlar görüşürüz 1 saate gelirim
Evet baya 36 beden oluyorum öyle kemiklerim ince çünkü bel ince kalcam var iyi duruyorHmmm 1.58e 55 güzel olur yakışır.
Ben de ilk öğünumu yedim aynı duygular içindeyimKocaman sandviçimi bitirdim mutluyum
Afiyet olsun.Kocaman sandviçimi bitirdim mutluyum