Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben aralıklı oruç yapıyorum öğle yemeği yok bu sütü ilk öğünde yanına neler yiyerek icebilirim ??seni de darlamak istemiyorum canım ramazan öncesi çok vermem lazım "dilenci değilim apla sadece kilo vermek istiyorum"😅
Senin kilon çok verilecek bir kilo değil ki maviş

Ben aralıklı oruç yapıyorum öğle yemeği yok bu sütü ilk öğünde yanına neler yiyerek icebilirim ??seni de darlamak istemiyorum canım ramazan öncesi çok vermem lazım "dilenci değilim apla sadece kilo vermek istiyorum"😅
Bence çiğ badem, ceviz ya da fındık ekleyebilirsin ama ekstra yanında birşey yenebilir mi bilemedim

Bence çiğ badem, ceviz ya da fındık ekleyebilirsin ama ekstra yanında birşey yenebilir mi bilemedim
İçinde ztn oluyor dimi icecegin mantıklı ara öğünde 1 porsiyon meyve akşam da sebze tavuk fln ben süt ürünleri tüketimiyorum çünkü bunu bu pazartesi yapıyım evime yerlesiyim de 😌

Benim en iyim 55/56 canım ondan bu çırpınma bide Ramazan da çok fiziksel yoramiyorum kendimi bu son çırpınışlar 🥺
Aynen 55/56 iyidir diğer türlü yakışmıyor belli yaştan sonra. Gerçi yaşını bilmiyorum. Ben 36 yaşındayım bana artık çok çok zayıflık yakışmaz

Back
X