- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gördüm harikasın bunu yapmam lazım bir rahata eriyim de süpersinDün detoksu eksik yaptım, su içemedim, yeşilçay içemedim, spor yapamadım. Bugün de wc yok , yine de sonuç iyi.
Günaydın ablacimGünaydın![]()
Günaydin canim gecmis olsun2 günlük menüyle geldim günaydın grip çocuklardan banada bulaştı giremedeim kusura bakmayın kızçeler
Çarşambae menüm
Sabah10.00 1 haş. Yumurta 1.5 tb ekmek 2 siyah zeytin domates salatalık az bidon peyniri 1 çatal reçel
Ara15.00 1 muz
Akşam 19.30 1 tabak kıymalı yumurta salata ayran 1 tb ekmek
Su 2 lt
Dünki menüm
Sabah10.00 1.5 tb ekmek 2 rafadan yumurta 2 top peynir az bidon peyniri 2 siyah zeytin
Akşam19.30 1 tabak patates tavası 3 dilim patatesinden 4 tane küçük tavuk incik yarım tb ekmek 1 kase cacık
Su 2.5 lt
Zipzip- @B O Z A
Teşekkür ederimTebrik ederim güzel eksi canım
Teşekkür ederimEksin cok guzel tebrik ederim ablacim
Masterfite ekliyorum![]()
Teşekkür ederimTebrikler pastelimmm![]()
Yap hayatım, Elhan’ın detoks suyunu da yap. Ama önce evini hallet öyle. Herşeyi aynı anda yapmaya çalışmak zor olurGördüm harikasın bunu yapmam lazım bir rahata eriyim de süpersin
En büyük hatam aceleciligim her şeyi yapim bitsin derdimTeşekkür ederim
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim
Yap hayatım, Elhan’ın detoks suyunu da yap. Ama önce evini hallet öyle. Herşeyi aynı anda yapmaya çalışmak zor olur![]()
Hemen,Tarif alıyım![]()
Ben ac kalan ve de form çayına yüklenen yalnız dün arkadaş daha sakin verme dediBunu nasıl yaptım detoks sütü sen miydin? Aç kalan miydi ya da off kafam çok karışıkmasallah sübhanallah çok güzel eksi
Bu kadar hizli almamissindir canim haftaya daha güzel sonuclar alacaksınResim hala yuklenemedi
Cuma:77.30
Guncel :79.35
+2.05
Zipzip-
She-Raa (direk kufur edebilirsin )
Hallederiz (bir kufurde senden alayim ortim)
Cordelia Eki Görüntüle 3033988
Günaydın canım,tatsız tuzsuz çorba hakkını vermişGünaydın hayırlı cumalar canoşki
tebrikler canım
Günaydın hayırlı cumalar canımmmm
Günaydın canım
Günaydın hayırlı cumalar şirammmm
Günaydın kuşummm
Günaydın canım kaptanım hayırlı cumalar
harikasın kuzum tebrikler
Günaydın tatlım
Günaydın canımmm
Günaydın şekerim
Günaydıntebrikler canım
![]()
Ekle canim mecbur sonunda secmeselerde birine kalacagimBu kadar hizli almamissindir canim haftaya daha güzel sonuclar alacaksın
Masterfite ekliyorum ayrilma bence burdan![]()
Tebrik ederim canım. Eksin güzel
Kolay gelsin canimHadi ben kaçar sahaya çıktım çalışıyim, tartım ile 1 doğru yazarım hayırlı cumalar cümleten gardaslarımmm
Ekside olman guzel tebrik ederim canim
Nasıl dusurdunuz benımde yuksek cıkmıs 6.4 cıkmısşimdi baktım HBA1C düşmüş kızlarrrr![]()
Ben adım da atarim hava durumu iyi olursa inşallah menü de veririm kaptanım ama artık kilo verebilir miyim bilmiyorum yine masterfit te olayım en azından nötr eleman olurum yeşil ve sarıda olursam bozarımArtilari atip eksiye gectin bu hafta harikasin tebrik ederim canim
Adim atabilir misin yoksa bu hafta dinleneecek misin canim
Afiyet olsun kaptanim
Stresten ödem olmustur canim moralini bozma![]()