Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harikasın ablacım
Geçmiş olsun, afiyet olsun2 günlük menüyle geldim günaydın grip çocuklardan banada bulaştı giremedeim kusura bakmayın kızçeler
Çarşambae menüm
Sabah10.00 1 haş. Yumurta 1.5 tb ekmek 2 siyah zeytin domates salatalık az bidon peyniri 1 çatal reçel
Ara15.00 1 muz
Akşam 19.30 1 tabak kıymalı yumurta salata ayran 1 tb ekmek
Su 2 lt
Dünki menüm
Sabah10.00 1.5 tb ekmek 2 rafadan yumurta 2 top peynir az bidon peyniri 2 siyah zeytin
Akşam19.30 1 tabak patates tavası 3 dilim patatesinden 4 tane küçük tavuk incik yarım tb ekmek 1 kase cacık
Su 2.5 lt
Zipzip- @B O Z A
Evet canim sadece pazartesi ozeldenZipzip- kaptanım , takım kaptanları kilolarını açıktan paylaşıyordu değil mi
Teşekkür ederim kaptanım.Harikasın ablacım![]()
Verdiğim kilolara kıyamıyorum yoksa beni koyversen 1 ayda 10 kilo alacak şekil yerim vallaBu haftaki yeme planinin ne oldu canim mor takimda olacaktiniz![]()
Eksin cok guzel tebrik ederim ablacimEki Görüntüle 3034003
Geçen hafta 63.2
Bugün 62.1
Fark 1.1 gr
Zipzip-
She-Raa
Cordelia
pastelfit
Devam
Hepsi ödem canım. Sonraki takım kaptanın sana dua edecekResim hala yuklenemedi
Cuma:77.30
Guncel :79.35
+2.05
Zipzip-
She-Raa (direk kufur edebilirsin )
@DombiliKus (bir kufurde senden alayim ortim)
Cordelia Eki Görüntüle 3033988
Tamam canim o zaman masterfite ekliyorumVerdiğim kilolara kıyamıyorum yoksa beni koyversen 1 ayda 10 kilo alacak şekil yerim valla![]()
Çok şükür canım. Hafta içi borsa gibi indi çıktı indi çıktı sonunda bu sabah mutlu etti.Eksin cok guzel tebrik ederim ablacim![]()
Tebrikler ablacımEki Görüntüle 3034003
Geçen hafta 63.2
Bugün 62.1
Fark 1.1 gr
Zipzip-
She-Raa
Cordelia
pastelfit
Devam
Neden altta öpücük emojisi yokTeşekkür ederim kaptanım.![]()
Teşekkür ederim güzel annemTebrikler ablacım![]()
Yani nasıl unuturumNeden altta öpücük emojisi yok![]()
Senin kufurlerle dengeler mi acabaH
Hepsi ödem canım. Sonraki takım kaptanın sana dua edecek![]()
Tebrikler böcüğüm bu hafta ikimize de iyi geldi. Daim olsunO kadar acıktım ki kahvaltı yapacağım dayanamıyorum o yüzden tartıldım.
Geçen cuma 56.7 kg
Bu cuma 55.7 kg
Fark -1 kg
Ben küfür bilmemSenin kufurlerle dengeler mi acaba![]()