Teşekkür ederim bitanem

Sen de bizimle savaşa katılsana kordiş de var o geçecek diye aklım çıkıyor o varken irade de kimmiş yerim valla onu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim bitanem
Canım takım yarışı sorun değil hepimiz kilo vermek istiyoruz. Sen de istiyorsun biliyorum ama bence bir süre belirle biraz ara verip daha kararlı bir şekilde tekrar başlamalısın. Yorulmuş olabilir misin diyet konusundan? Bu hafta seni uyardım ama melesef Menülerin çok iyi değildi.Cok uzgunu ama kilo aldim hem de az buz degil
Gecen cuma:62.7
Bu cuma:63.3
+600 gram
s i d e l y a
Zipzip- @fesang
Fezam maşallah gözlerim pörtledi ne kadar sevindim anlatamam. Ne bereketli cuma bu böyle.Hayırlı sabahlar
Hayırlı cumalar kızlar
Geçen hafta 72,800
Bugün 71,000
Fark 1,800 gr
Eki Görüntüle 3034099
Bu hafta masterfitte olayım kaptanlarım
Zipzip-
@Cordelia
Bu gelmiş canım ama diğerlerini bilmiyorumBenim yazdıklarım geliyor mu acaba ya? Okulda bir şey var bugün internet cekmiyor asla. Saat 2de evde olucam o zaman rahat rahat okurum bildirimleri açamıyorum bile
Yok ben istiyorum da bocaladım çokDiyet yapmak isteğin varsa çıkma canım.elinden geleni yap yeter.
Bazen diyet yapmak istemeyen de yeşil takıma giriyor. Ondan sordum.
DaydayimYok kaptanım ben katılmayayım. 2 hafta pek müsaitlik durumum yok
Eksin cok guzel tebrik ederim canim
Ekside olman guzel tebrik ederim canim
Tamam canim yesile ekliyorumYeşil takima gireyim bende. En azindan 70le ramazana başlayayim bir hafta dikkat ederek. Yarın sabah tartilirimZipzip-
Hayirli sabahlar,hayirli cumalar ablacimHayırlı sabahlar
Hayırlı cumalar kızlar
Geçen hafta 72,800
Bugün 71,000
Fark 1,800 gr
Eki Görüntüle 3034099
Bu hafta masterfitte olayım kaptanlarım
Zipzip-
@Cordelia
Ramazanda korusam yeter diyordum ama 65le giremedigime göre inşallah beslenmeye dikkat ederek bu hafta başlayacagim. Ama artik şekersiz vs. Zart zurt yapmayacagim. Veriyorum, olduğu gibi geri aliyorumTeşekkür ederim bitanemzayıflamayı kafaya koyduk kaçari yok.
Sen de bizimle savaşa katılsana kordiş de var o geçecek diye aklım çıkıyor o varken irade de kimmiş yerim valla onu![]()
Afiyet olsun canimKizlar be ndun menu de yazamamistim onu da yazayim hemen menu eksik kalmasin
10:00 1 kahve
12:30 1 haslanmis yumurta 1 dilim peynir 7 zeytin yagsiz tuzsuz buyuk bi kase salata 1 dilim tt ekmek
14:00 1 kahve 1 kayisi 1 hurma
17:00 5 badem bi bardak kefir
19:00 1 parca balik izgara, 1 buyuk kase yagsiz tuzsuz salata 1 bardak kefir
20:00 ( arkadasa caya gittik) yarim avuc kadar cig karisik kuru yemis ( badem, kuru uzum, ceviz) 2 kare bitter cikolata
normalde hic huyum degildir hafta ici caya gitmek ama arkadasima giysi goturdum, Ukraynalilara bagislamak icin o bugun bagis yapilan yerde gonullu calisacak, giysi tasnifi yapacak. Bagis topluyordu bugu nteslim edilmesi gerektigi icin giysileri goturdum. Illaki cay icelim deyip cayin yanina birseyler cikartti. Bu kadar tutabildim kendimi.
Su 3 lt
sporumu ayrica yazdim pek bi spor yoktu dun
Zipzip- @Cordelia @She-Raa @Kinoalihatun
Ekside olman guzel canim tebrik ederimGecen cuma 66.8
Bu cuma 66.6
Fark 200 gr
(En az 400 gr bekliyordum niye böyle oldu anlamadim)
Zipzip-
Canım senin verebiliyor olman bile cok guzelGecen cuma 66.8
Bu cuma 66.6
Fark 200 gr
(En az 400 gr bekliyordum niye böyle oldu anlamadim)
Zipzip-
Porsiyon kontrolunu ogrenip hayatimizda hareketi artirmamiz lazim canimRamazanda korusam yeter diyordum ama 65le giremedigime göre inşallah beslenmeye dikkat ederek bu hafta başlayacagim. Ama artik şekersiz vs. Zart zurt yapmayacagim. Veriyorum, olduğu gibi geri aliyorumkasimdan beri gitgel yapiyorum resmen
Teşekkür ederim, ben devam etmek isterim ama gruplar arası dengeyi bozuyorsam uygun gördüğünüz grupta devam da edebilirimEksin cok guzel tebrik ederim canim
Ekleidm masterfite canim
Ekside olman guzel tebrik ederim canim
Masterfite devam edecek misin
Tamam canim yesile ekliyorum
Hayirli sabahlar,hayirli cumalar ablacim
Eksin cook guzel tebrik ederim
Ekledim Masterfite![]()
Aaa olur mu oyle sey canim dengeyi bozacak bir durumun yok kiTeşekkür ederim, ben devam etmek isterim ama gruplar arası dengeyi bozuyorsam uygun gördüğünüz grupta devam da edebilirim
Kac kere denedim hep kg verdim sonra görmemiş gibi yiyip geri aldimPorsiyon kontrolunu ogrenip hayatimizda hareketi artirmamiz lazim canim
Sekersiz veya sok diyetler hic bana gore degil![]()
Yaşasın o zamanAaa olur mu oyle sey canim dengeyi bozacak bir durumun yok ki