- 8 Eylül 2016
- 103.201
- 437.846
- 898
- 35
King size boyu olsaydi 2.5 yeterdi canim kucuk bunlar 30 gram mi neydi 170 kaloriydiKaptan ağzının tadını biliyor. Ama 3 çok. 2,5 yeterdi.![]()
10 dakikada 510 kalori aldim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
King size boyu olsaydi 2.5 yeterdi canim kucuk bunlar 30 gram mi neydi 170 kaloriydiKaptan ağzının tadını biliyor. Ama 3 çok. 2,5 yeterdi.![]()
510 kalori kaç saatte yakılır kimbilirKing size boyu olsaydi 2.5 yeterdi canim kucuk bunlar 30 gram mi neydi 170 kaloriydi
10 dakikada 510 kalori aldim![]()
Az sonra gidecegim cok konusmayinYine başladık ekmek çikolata konuşmaya hadi bakalımmmm![]()
Şekersiz kahve ile yerim ben. Ki bugün yedim. Nuga mi ne şokta var ya Fiskobirlik çok güzel.Ekmeksiz yiyemiyorum ya içim kaşınıyor resmen![]()
Onun yerine börek çörek beyti lahmacun İskender hamburger gözleme pişi konuşalımYine başladık ekmek çikolata konuşmaya hadi bakalımmmm![]()
Iste eskiden bunu düşünüp yemiyordum canim510 kalori kaç saatte yakılır kimbilir
Ben sanırım aşksız yaşayabilememSevmeyen vardır ki,![]()
Oooooo onlar da eksik kalmasın tabiOnun yerine börek çörek beyti lahmacun İskender hamburger gözleme pişi konuşalım![]()
Yok yok kalsın canim o zaman 70 kilo olurumBiz seni fırın sahibine verelim canım![]()
Nuga cordişim. Afiyet olsunŞekersiz kahve ile yerim ben. Ki bugün yedim. Luga mi ne şokta var ya Fiskobirlik çok güzel.![]()
Haftaya cuma menü belli miOooooo onlar da eksik kalmasın tabi![]()
Baktım şimdi nuga imiş.Nuga cordişim. Afiyet olsun
Sen ekmek istedikçe sıcak sıcak gelir daha ne istiyorsunYok yok kalsın canim o zaman 70 kilo olurum![]()
İnşaallahAmin ikizim, inşallah ben de koruyabilirim
Ablasının gülü ben bu hafta yarışta yokum. Bana her gün cumaHaftaya cuma menü belli mi![]()
İşte bunlar benim için hiç dert değil.Onun yerine börek çörek beyti lahmacun İskender hamburger gözleme pişi konuşalım![]()
Mama , mimi, mumuBen sanırım aşksız yaşayabilememneyse mama konuşmaya devam
![]()
Sen yine de ipleri çok koyuverme canım.sonra kötü oluyorsunAblasının gülü ben bu hafta yarışta yokum. Bana her gün cuma![]()