Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hepsi var abla kahvaltidan sonra hazirlayim :rapci: 1 tutam maydonoz ,2 _3 dlm elma ,1 cubuk tarcin , findik kadar zencefil , yarim limon yeter mimiktar olarak
Çok güzel bitanem. Elini korkak alıştırma bir elma, bir limon bolca maydanoz:KK28:
Tarçıni ve yeşil çayı kaynadıktan sonra at. Hatta varsa üç dört karanfil ve tane yeşil karabiber de kullanabilirsin . Unutma bak hazırladıktan sonra haber et ..:KK60:

Günaydın canım. Benm lazer randevum var oraya ışınlanıp ardından anneciğimle kemeraltına gideceğim 🥰
Çok güzel bol bol yürü avantaja çevir bu gezmeyi. Yalnız acikirsan sakın ekmek arası veya pide türü bir şeyler yeme akşam yağlı sopami hazırlarım :sopa:
Aklım sende kalmasın haber et bitanem. ❤️💖 Keyifli gezmeler canım.

g83044.gif
kahvaltı yapıldı

Chedarice Chedarice napiyosun? Foto at hadi. Yediğin ya da içtiğin bir şeyi? Motive olalım,hadiiiiiiii👭
Günaydın, dışardayım cnm, iğneli epilasyona geldim, sonra doktor diyetisyen falan. 12den önce bir şey yemeyeceğim bugün. En fazla ankarada yağan karı atabilirim resim olarak😂
Sen nerde yaşıyorsun? Yaz var mı oralarda, biz de kalmamış da

Kaptanım:halay::halay::halay::halay:

erenmothers erenmothers ayrıldık bu hafta😻😻
😔ayrıldık yıldızım 😍😍yeni haftada başarılar kuzum
💙💙💙28. ÇILGIN ÇEKİRGELER ETABI💙💙💙
Hanımlar hoşgeldiniz🥰Güzel bir haftaya daha başlıyoruz. Kurallar çok basit; sağlıklı beslen, su iç, spor yap. Biliyorsunuz menü yazma ve 8.000 adım zorunluluğumuz var. Bir kişi bile eksik olursa avantajları kaybediyoruz. Bugün yedik içtik dinlendik, yarın yeni bir haftaya enerjik bir şekilde başlayalım.

Zayıflamak çok güzel, tatmayan kalmasıııın

:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

@sara_28
erenmothers erenmothers
Hallederiz Hallederiz
@gewezebidik
@HLLAK
@dolunaydagel
Kinoalihatun Kinoalihatun
@She-Raa
@Nefesimmmsin
Zipzip- Zipzip-
💕💕💕💕💕💕💕

Çok güzel bitanem. Elini korkak alıştırma bir elma, bir limon bolca maydanoz:KK28:
Tarçıni ve yeşil çayı kaynadıktan sonra at. Hatta varsa üç dört karanfil ve tane yeşil karabiber de kullanabilirsin . Unutma bak hazırladıktan sonra haber et ..:KK60:
Anlaşıldı merkez :KK50:

Günaydın, dışardayım cnm, iğneli epilasyona geldim, sonra doktor diyetisyen falan. 12den önce bir şey yemeyeceğim bugün. En fazla ankarada yağan karı atabilirim resim olarak😂
Sen nerde yaşıyorsun? Yaz var mı oralarda, biz de kalmamış da
Sağlıklı gunlerin olsun ve kolay gelsin canım ❤️

Kırmızı kaptan detoks suyunu kaynatti. :KK76::KK76:
Şiskocuklarim bu güzel adı var kendi yok bahar sabahında neler planladı bi desin hele
@Maviokur ❤️
@Suskunkardelen ❤️
North River North River ❤️
@sabahvesen ❤️
@gezegenfeza ❤️
@s i d e l y a ❤️
@masal_19 ❤️
@yildiz4kc ❤️
@sandriyon ❤️
fesang fesang ❤️
Beth18 Beth18 ❤️

Mavişleri ve kendimizi yenmek için silahlanma zamanı. Zırh, kalkan her türlü mühimmat hazırlıkları yapılsın. :sampiyon::sampiyon:
İyi şeyler terleyenlere gelir. Hadi koca kıçlarimizi kaldıralım. Öğlen oldu hâlâ yatıyor musunuz:sopa::sopa::sopa:
2bin adım atıldı bile biricik kaptanım 😎

Back
X