Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Çok güzel bol bol yürü avantaja çevir bu gezmeyi. Yalnız acikirsan sakın ekmek arası veya pide türü bir şeyler yeme akşam yağlı sopami hazırlarım :sopa:
Aklım sende kalmasın haber et bitanem. ❤️💖 Keyifli gezmeler canım.
Kaçamak hakkımı yarına sakladım :) geçen söylemiştim o yüzden bugün de dikkat ederim :) porsiyon hesabı takılırım :)

Günaydın kızlar. 🤩
Dün deliksiz bir uyku uyudum. Boğazımdaki gerilme daha iyi sanki ama nazal problemlerden dolayı geniz akıntısı var. Şimdi tylolhot içtim, spora geçeceğim. Paylaşılmamış sanırım video. öldürmeyen, süründürmeyen birşeyler seçeyim bari 😎
Günaydın hayatım, hasta hasta zorlama bence. Hafif yürüyüş falan yap🥰

Maviokur Maviokur ❤️
Boya badana bugün de var mı?
Allah kolaylık versin. Taşınma dönemi ben çok kilo almıştım. İşçilere söylenen yemekler kolayıma gelmişti. Şimdi onun acısını yaşıyorum. :cry:dikkat et canım.
Canım kaptanım dün baya bitti eşim kalanı yapıcak, kız kardeşim görümcem evi temizliycez yemek işi anneme bıraktım yarın işçilere bile ev yemeği Yapicak avantaj olur benim içinde dışarıdan ayran fln alınır ama kötü olan evde kendimize malzeme bile yok kahvalti yapıcam ben peynir fln bile yiyemiyorum 😂 bana şu detoks için malzeme alıp siseme koyucam ama kabızlık oldu stresten kaç tane form çayı neler yaptım tık yok yarın müshil denesem diyorum işçilere rezil olurum 😂

Günaydın kızlar sanki yarın ev tasimiycak gibi öle güzel yayılmışım öle hoş öle hoş sormayın 😂😂😂
😂😂😂Kaçınılmaz son yaklaşınca bir rahatlık geliyo mecbur. Allah kolaylık versin canım. Eşyaları diğer eve indir ondan sonrası yavaş yavaş olur🙏

Back
X