- 22 Ekim 2020
- 7.680
- 25.160
- 498
Baklava yeme kapismasiNe konuda kapısacagiz. Bayılırız kapışmaya.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baklava yeme kapismasiNe konuda kapısacagiz. Bayılırız kapışmaya.![]()
Masallah ne guzel kilo vermişsinYanii nasil cikican. Baksana kactane uye var masallah
Superim dahada super olucam
143ten 88e dustum. Kendi grubumdakilere kiyamiyom. Burda deneyim dedim.
Benimle kapisanin adresini de ver bi zahmet. Hediyeler gonderecegimmm boyle fistikli fln![]()
Onu kaybederim. Çikolata olabilir.Baklava yeme kapismasi![]()
Tamam bunda da kapisirim sevmem ama yazin 30 tane yemisligim var biraz küçüklerdi amaBaklava yeme kapismasi![]()
Ay yok içimden geldi anlattım ablacım. 28 yaşındayım muhasebeciyim insan kaynakları uzmanıyım yazarım :) bekarım :)Ah kuzum niye zahmet edip bu kadar açıkladın.
Öğrencisin anladığım kadarıyla. Belki evli bile değilsin. Hakkında hiçbir şey bilmiyormuşum tüm cehaletimle sustum tatlım.![]()
Afiyet olsun bitanemBugunku menum
Sabah 11:00
Sucuklu yumurta
Peynir zeytin
Sekersiz cay
1.5 dilim tbekmegi
Aksam 18:00
1 kase mercimek çorbası
1 durum.cigkofte(canim çekti valla)
Ara
Bir tane meyveli soda
2 lt su
Zipzip-
Sütlü fındıklı fıstıklı hepsi uyar.Masallah ne guzel kilo vermişsin
Fistikli cikolataysa ben kapisayim
Bakalım gönüllü cikacak mi![]()
Olar bebem oda olarOnu kaybederim. Çikolata olabilir.![]()
16.000 yürürdüm ayağım mi aşinacak kiz![]()
SagolasinGeçmiş olsun canım.
Aynen ya biz teli 3.5ga almistik yenisine bakti esim 5bin olmus. Ekim gibi almistikYaa kötü olmus canim ama dedigin gibi cana gelecegine mala gelsin
Telefonlarda cok pahalı artık neyseki 1000 liraya yaptırabilmissin
Allaha sukur iyi canik sagolGüle güle kullan. Oğlun nasıl canım?
Tamam canim evlilik yıl dönümünüz kutlu olsunİyi akşamlar kızlar. Zurnanın zırt deliğini anlatmaya geldim. Bugün evlilik yıl dönümümüz. Pandemi nedeniyle geçen senelerde pek birşey yapamamamıştık ama bugün güzel bir planımız var. Sabahtan beri koşturmacadan ve akşam yemeğe çıkacağımız için sadece sabah atıştırdım. Abartmamaya çalışacağım sözmenümü yarın paylaşırım eve geldiğimde olur mu?
pastelfit
Zipzip-
Afiyet olsun canimBugunku menum
Sabah 11:00
Sucuklu yumurta
Peynir zeytin
Sekersiz cay
1.5 dilim tbekmegi
Aksam 18:00
1 kase mercimek çorbası
1 durum.cigkofte(canim çekti valla)
Ara
Bir tane meyveli soda
2 lt su
Zipzip-
Loo allahina nasil 30 yedinTamam bunda da kapisirim sevmem ama yazin 30 tane yemisligim var biraz küçüklerdi ama![]()
Ya demek yazarsınAy yok içimden geldi anlattım ablacım. 28 yaşındayım muhasebeciyim insan kaynakları uzmanıyım yazarım :) bekarım :)
Gun icindeydi sanirim hepsini ayni anda yemedimLoo allahina nasil 30 yedin![]()
Saol kuzum
30 tane baklava miGun icindeydi sanirim hepsini ayni anda yemedim![]()
Nice mutlu yıllara kuşum.İyi akşamlar kızlar. Zurnanın zırt deliğini anlatmaya geldim. Bugün evlilik yıl dönümümüz. Pandemi nedeniyle geçen senelerde pek birşey yapamamıştık ama bugün güzel bir planımız var. Sabahtan beri koşturmacadan ve akşam yemeğe çıkacağımız için sadece sabah atıştırdım. Abartmamaya çalışacağım sözmenümü yarın paylaşırım eve geldiğimde olur mu?
pastelfit
Zipzip-
Teşekkür ederimYa demek yazarsın
Kendini okutturuyorsun anlamalıydim.
Mutlu, huzurlu , çipcitir bir ömrün olsun.![]()
Nice mutlu güzel yıllar canım.İyi akşamlar kızlar. Zurnanın zırt deliğini anlatmaya geldim. Bugün evlilik yıl dönümümüz. Pandemi nedeniyle geçen senelerde pek birşey yapamamıştık ama bugün güzel bir planımız var. Sabahtan beri koşturmacadan ve akşam yemeğe çıkacağımız için sadece sabah atıştırdım. Abartmamaya çalışacağım sözmenümü yarın paylaşırım eve geldiğimde olur mu?
pastelfit
Zipzip-