• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yanii nasil cikican. Baksana kactane uye var masallah😍
Superim dahada super olucam😎
143ten 88e dustum. Kendi grubumdakilere kiyamiyom. Burda deneyim dedim.
Benimle kapisanin adresini de ver bi zahmet. Hediyeler gonderecegimmm boyle fistikli fln🤣
Masallah ne guzel kilo vermişsin🧿🧿🧿
Fistikli cikolataysa ben kapisayim🤪🤪🤪

Bakalım gönüllü cikacak mi 🤭🤭

Sabah 30 dk tüm vucüt kardiyo yanında adımlarım, D15102DA-CC79-4B43-B447-8F1D1F583055.webp
Cordelia Cordelia pastelfit pastelfit dolunaydagel dolunaydagel

Ah kuzum niye zahmet edip bu kadar açıkladın. :oops:
Öğrencisin anladığım kadarıyla. Belki evli bile değilsin. Hakkında hiçbir şey bilmiyormuşum tüm cehaletimle sustum tatlım. 🤐
Ay yok içimden geldi anlattım ablacım. 28 yaşındayım muhasebeciyim insan kaynakları uzmanıyım yazarım :) bekarım :)

Bugunku menum
Sabah 11:00
Sucuklu yumurta
Peynir zeytin
Sekersiz cay
1.5 dilim tbekmegi
Aksam 18:00
1 kase mercimek çorbası
1 durum.cigkofte(canim çekti valla 😬)
Ara
Bir tane meyveli soda
2 lt su
Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun bitanem ❤️ canının çektiği her şeyi yemek sana serbest. :KK72:

16.000 yürürdüm ayağım mi aşinacak kiz:süslü:
:KK36:
Geçmiş olsun canım.
Sagolasin
Yaa kötü olmus canim ama dedigin gibi cana gelecegine mala gelsin
Telefonlarda cok pahalı artık neyseki 1000 liraya yaptırabilmissin
Aynen ya biz teli 3.5ga almistik yenisine bakti esim 5bin olmus. Ekim gibi almistik
Güle güle kullan. Oğlun nasıl canım?
Allaha sukur iyi canik sagol

İyi akşamlar kızlar. Zurnanın zırt deliğini anlatmaya geldim. Bugün evlilik yıl dönümümüz. Pandemi nedeniyle geçen senelerde pek birşey yapamamamıştık ama bugün güzel bir planımız var. Sabahtan beri koşturmacadan ve akşam yemeğe çıkacağımız için sadece sabah atıştırdım. Abartmamaya çalışacağım söz 😌 menümü yarın paylaşırım eve geldiğimde olur mu? pastelfit pastelfit Zipzip- Zipzip-
Tamam canim evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun🥰
Bugunku menum
Sabah 11:00
Sucuklu yumurta
Peynir zeytin
Sekersiz cay
1.5 dilim tbekmegi
Aksam 18:00
1 kase mercimek çorbası
1 durum.cigkofte(canim çekti valla 😬)
Ara
Bir tane meyveli soda
2 lt su
Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun canim ♥️

İyi akşamlar kızlar. Zurnanın zırt deliğini anlatmaya geldim. Bugün evlilik yıl dönümümüz. Pandemi nedeniyle geçen senelerde pek birşey yapamamıştık ama bugün güzel bir planımız var. Sabahtan beri koşturmacadan ve akşam yemeğe çıkacağımız için sadece sabah atıştırdım. Abartmamaya çalışacağım söz 😌 menümü yarın paylaşırım eve geldiğimde olur mu? pastelfit pastelfit Zipzip- Zipzip-
Nice mutlu yıllara kuşum. :dua: aşkınız daim olsun.
Allah'ım pastelfit pastelfit fitin bütün kızlarının özel günleri olsun bu hafta. :dua:
Hepsi mutlu olsun yesin içsin eğlensin. :dua::dua:
:ıslık::ıslık::ıslık:

İyi akşamlar kızlar. Zurnanın zırt deliğini anlatmaya geldim. Bugün evlilik yıl dönümümüz. Pandemi nedeniyle geçen senelerde pek birşey yapamamıştık ama bugün güzel bir planımız var. Sabahtan beri koşturmacadan ve akşam yemeğe çıkacağımız için sadece sabah atıştırdım. Abartmamaya çalışacağım söz 😌 menümü yarın paylaşırım eve geldiğimde olur mu? pastelfit pastelfit Zipzip- Zipzip-
Nice mutlu güzel yıllar canım. ❤️😘

Back
X