Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

25 Mart cuma

6.45 filitre kahve
10.00 yeşil çay
12.40 süt, gronola

17.30 4 yk bol acılı baharatlı makarna,salata,yogurt
1,5 lt su

16 Mart cumartesi
6.45 filitre kahve

8.00 1 h yumurta, 1 tk tulum peyniri, 1 dilim çok tahıllı ekmek, 1 yk tahin pekmez

13.30 süt gronola

17.00 mantarlı tavuk sote, salata, yoğurt, 3 YK bulgur pilavı(buraya kadar her şey normaldi ama 7 gibi tulumba tatlısı yedim😭 yılmak yok.yarin intikamımı alacağım kendimden

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia Elhan Elhan
Dün ve bugün adımları da ektedir

Eklentiler

• Screenshot_2022-03-26-21-43-33-819_com.huawei.health.webp
    Screenshot_2022-03-26-21-43-33-819_com.huawei.health.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 22
  • Screenshot_2022-03-26-21-43-27-475_com.huawei.health.webp
    Screenshot_2022-03-26-21-43-27-475_com.huawei.health.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 22
Menümü yazayım..
9.30 1 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir 4 zeytin bol yeşillik
13.30 arkadaşa gitmiştik
Yoğurtlu mantar salatası kuru biber patlıcan kavurması 1 kurabiye 1 kahve
19.30 1 kaşarlı pide 1 kepçe çorba 1 dilim baklava 🤦‍♀️ 1.5 litre su
2 mil leslie🌸
Dün kaçamak yapmadım tatlıyı o yüzden yedim ama pide fazla oldu... uzun aradan sonra diyete tekrar dönmekte zorlanıyorum.
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia Elhan Elhan Maviokur Maviokur
Afiyet olsun canım ❤️ yarın hiç kacamaksiz olursa dengelersin. Zorlanman gayet normal. Eksileri gördükçe o zorluk hoşuna bile gidecek masalım. 😘

Menümü yazayım..
9.30 1 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir 4 zeytin bol yeşillik
13.30 arkadaşa gitmiştik
Yoğurtlu mantar salatası kuru biber patlıcan kavurması 1 kurabiye 1 kahve
19.30 1 kaşarlı pide 1 kepçe çorba 1 dilim baklava 🤦‍♀️ 1.5 litre su
2 mil leslie🌸
Dün kaçamak yapmadım tatlıyı o yüzden yedim ama pide fazla oldu... uzun aradan sonra diyete tekrar dönmekte zorlanıyorum.
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia Elhan Elhan Maviokur Maviokur
Ya süpersin ortağım masallah ☺️❤️

26 Mart cumartesi
11.30 5 zeytin, 2 yumurta, 4 sosis, 2 dilim ekmek biri tahin pekmezli bolca salata
14.00 çay ve tatlı sert waffle bisküvi 1 tane
19.00 bir kase çorba, 1 tabak Kıymalı yoğurtlu Tatar böreği ( makarna hamuru gibi birşey)
20.30 çay ve kuruyemiş az ve kuru elma
2 litre su belki içtim. Adım sayımı geç vakitte aticam çok bişey yok ama evde ışım hâlâ devam ediyor
menekse_kokusu menekse_kokusu Elhan Elhan Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip-

Afiyet olsun canım ❤️ yarın hiç kacamaksiz olursa dengelersin. Zorlanman gayet normal. Eksileri gördükçe o zorluk hoşuna bile gidecek masalım. 😘
İnşallah kaptanimm.. ❤çok boşlamıştım beslenmeyi. Yeniden sağlıklı beslenmeye dönmem gerek 🙊
Adım sayi

Ya süpersin ortağım masallah ☺️❤️
Teşekkür ederim ortim.. ❤geçmişi yeni okuyorum. Sen menü paylaştın mı? Günün nasıldı?

İnşallah kaptanimm.. ❤çok boşlamıştım beslenmeyi. Yeniden sağlıklı beslenmeye dönmem gerek 🙊

Teşekkür ederim ortim.. ❤geçmişi yeni okuyorum. Sen menü paylaştın mı? Günün nasıldı?
Şimdi attım günüm aşırı yorucu ev temizlik fln taşınacağım evde şimdi de perde yika et onları yapıcam

26 Mart cumartesi
11.30 5 zeytin, 2 yumurta, 4 sosis, 2 dilim ekmek biri tahin pekmezli bolca salata
19.00 bir kase çorba, 1 tabak Kıymalı yoğurtlu Tatar böreği ( makarna hamuru gibi birşey)
2 litre su belki içtim. Adım sayımı geç vakitte aticam çok bişey yok ama evde ışım hâlâ devam ediyor
Afiyet olsun canım ❤️ Tatar böreği işlerinin yoğunluğunda erir gider mi ki :işsiz:

25 Mart cuma

6.45 filitre kahve
10.00 yeşil çay
12.40 süt, gronola

1,5 lt su

16 Mart cumartesi
6.45 filitre kahve

8.00 1 h yumurta, 1 tk tulum peyniri, 1 dilim çok tahıllı ekmek, 1 yk tahin pekmez

13.30 süt gronola

17.00 mantarlı tavuk sote, salata, yoğurt, 3 YK bulgur pilavı(buraya kadar her şey normaldi ama 7 gibi tulumba tatlısı yedim😭 yılmak yok.yarin intikamımı alacağım kendimden

Afiyet olsun canim ♥️
26 Mart cumartesi
Afiyet olsun canim kolay gelsin♥️

Hani nerede 75 görünümlü 80 :KK57: banyo olalı yıllar geçti :işsiz:
Buradaaaa🤪 öyle diilse söyleyin hee, bozulmam valla. Sonra silicem çünkü kalıcı kalacağı için erkekler görebilir.biraz kalsın.mecbur yakın çekim gibi oldu, kesince fotoyu yaklaştı 😂😂

25 Mart cuma

6.45 filitre kahve
10.00 yeşil çay
12.40 süt, gronola

1,5 lt su

16 Mart cumartesi
6.45 filitre kahve

13.30 süt gronola

Afiyet olsun canım ❤️ tulumba kaç taneydi :olamaz:

Birazdan tamamlıyacağım inşallah 🤦‍♀️

Teşekkür ederim güzel bir alternatifmiş

Saat başlarına alarm kurayım :KK53:

Bir dahakine eklerim, sevdim güzelmiş😍

Afiyet olsun aşkitom🥰

Güzelmiş, patates gibi atıyosun fırına😄

Afiyet olsun canım 🥰

Mutlu seneleriniz olsun canım😍

Harikasın canım yaa😍🧿🧿🧿

Hepsi mutlu olsun amin 🙏

Hasta ediyo insanı sakın alma canım
Bişey değil. 💞💞

Buradaaaa🤪 öyle diilse söyleyin hee, bozulmam valla. Sonra silicem çünkü kalıcı kalacağı için erkekler görebilir.biraz kalsın.mecbur yakın çekim gibi oldu, kesince fotoyu yaklaştı 😂😂
Orantılı bir yapın var. O yüzden kilon sırıtmıyor canim. İnce bel ortaya çıkıncaya kadar ben zayıf demem hiç kimseye. :KK60:

Back
X