- 30 Ocak 2013
- 29.415
- 43.902
- 798
Saol canımGecmis olsun abla
Gecmis olsun canim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol canımGecmis olsun abla
Gecmis olsun canim![]()
Grubumuzun enerjisi yeter canım :) maşallah çok güzel bir topikGeçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ediyorum. Şimdi daha iyiyim. Çok açım, eşimi bekliyorum
İlk defa yiyorum kaptanım , 2 minik kare yedim, bu kadar mı etkili olur anlayamadım
Son kullanma tarihi 22.02.2023 . Daha zamanı var. Ben kırk yılda bir çikolata yerim. Bu bir de bitter. Ağır gelmiş olabilir
Yok ablacım daha 1 yıl var son tarihine
İlk kez yedim canım, bu %70 lik. %80 lik yesem kimbilit nasıl olurdu
Hiç sorma aldığım 200 grama nazar değmiştir sabahvesenim![]()
Saol canımGeçmiş olsun canım
Bugün tartıldım kaptanım kabak gibi 84 um dün gece 11 de kuzu şiş dürüm yersem olacağı bu , bugünde arkadasa davetliydik bir güzelde orda yedim bu hafta ben kesin buradayımElhan
@pastel34
Kaptanlarim bildirimlerinizi fotoğrafli,nik ve tarihli olarak ozel mesajla bekliyorum
Diger bildirimlerde fotograf sarti yok en gec 13.00 e kadar bekliyoruz
Cordelia
Elhan
@North River
askrhpozitif
@HanimKelesimiGetir
@aypare ackerman
@Kmsl Hnd
@eceboce
@busra ytez
@60kiloyum
@Kahve __Kokusu
sara_28
@masal_19
@dolunaydagel
@fesang
@Bal0ncuk
@KarlarKralicesi
@pastel34
@Tutku44
@MaYa_MiLa
@DeryaOnDiet
@ugurbocuuu
@oya17
@Zeynep_Nihal
@Emma3
@Aomine Daiki
@gezegenfeza
Nefesimmmsin
@DombiliKus
@limonlutarcinlikek
@Kinoalihatun
@Lavinia_98
@L u c i a
@s i d e l y a
sandriyon
@She-Raa
gewezebidik
@yildiz4kc
@Migim
@Maviokur
@Tesnim1903
@Chedarice
@erenmothers
@HAYAT40INDABASLAR
HLLAK
@Kendinin en iyi hali ol
@B O Z A
@Guzguzelim
@Suskunkardelen
@Ytmz
yazarhanim35
Sırtin için mi gidiyorsun?Yarın fizik tedavide randevum var sabah burada olurum sonra gideceğim oradanda çarşıya giderim dolaşırım biraz.
Yiyin için gelin.Bugün tartıldım kaptanım kabak gibi 84 um dün gece 11 de kuzu şiş dürüm yersem olacağı bu , bugünde arkadasa davetliydik bir güzelde orda yedim bu hafta ben kesin buradayım![]()
Çok şükür ki iyisin canım çok sevindim inanki belki tadı acı olduğu için midene dokunmuş olabilir neyse geçti gitti bir daha yeme canımAlerjim yok kuzum, kilo yapıyor diye yemiyorumyoksa kahvenin yanına yemeyi çok severim. Bugün çikolata dışında farklı bir şey yemedim, diğeri her zamanki yediklerim. Midem bulanınca rahatladım biraz, başımın ağrısı da geçti sayılır. Yorgunum sadece . Akşam olsun da yatalım
![]()
Anladim cnm saglik olsunCanım ben işyerinde tartı yapıyordum haftada 1 izin var digital tartı o çünkü cumalari tartilicam![]()
Aynen yaKese şart![]()
Ay hadi bakalim gorecezAşko baya iyi yemissin hadi gidecek kilolar inaniyorum![]()
Suyu sormuştumSabit tatlım 62.1![]()
Afiyet olsunDünkü menümü yazayım
Sabah
Sahanda yumurta
3,4 dilim ekmek
1 kase yoğurt
Biraz domates salatalik
Ve cay
Ara
1 fincan nescafe
Akşam
Yarım tabak
Türlü yemegi
7,8 k pirinç pilavı
Ayran
Yatmadan onca çay ve 1 elmaZipzip-
Cuma günü menüm
Sabah
1 adet közlenmiş biber
6,7 yeşil z
Domates, salatalık
Cay
4 dilim ekmek
Akşam
1 adet tavuk döner
1 tabak Salata
Ayran
Cay
Geçmiş olsun bitanem eşinin ameliyatı hayırla sonuçlansin.Yedim yavrum yemem mi hatta kendimetaktım ama bugün hiç kaçamak yapmadım canım
eşimin burnunda et ve kemik eğriliği var.hep erteliyorduk.rahatsiz etmeye başlayınca gittik.nisan da ameliyat olucak inşallah
Allah razı olsun canımburnun da sıkıntı var.en son hormalasi çok arttı ve uyku apnesi var.doktor ileride çok sıkıntı yaşarsın dedi.ameliyat olucak inşallah
![]()
İki buçuk litre oldu canım.. Çok sık tuvalete gidince eve bıraktım geri kalanını ..bir yarım litre de evde içerim. Bugün detoks suyu yapamadım. Suyu üç litreden fazla içmiyorum. Tanıdık bir doktor böbrekleri yormak iyi değil demişti. Sanırım yeter ..bitki çayları da var sırada...Suyu sormuştum![]()
Geçmiş olsun canım. Şimdi nasılsın ? Ekşi bir şeyler ye...sara_28 canım eti’nin %70 bitterini aldım . 2 kare yedim, bir saat sonra midem bulandı, içim dışıma çıktı resmen. Başım dönüyor ağrıyor ve bulantım çok. Çikolatadan olmuş olabilir mi acaba?
Eşime dedim, hamile misin diyor
Çok fena oldum canım
Muhittinim nerelerdesinSelam kızlarrrr
İyi akşamlar canımBen kaçtım yemek işini halledeyim görüşürüz hanımlar iyi akşamlar hepinize
Geçmiş olsun canım.Sağolun hanımlar sırt ağrılarım başladı kaç gündür onun için gideceğim,rutin kontroolrim gata'da yapılıyor bu konuda başka hastaneye gitmiyorum.