• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ediyorum. Şimdi daha iyiyim. Çok açım, eşimi bekliyorum

İlk defa yiyorum kaptanım , 2 minik kare yedim, bu kadar mı etkili olur anlayamadım

Son kullanma tarihi 22.02.2023 . Daha zamanı var. Ben kırk yılda bir çikolata yerim. Bu bir de bitter. Ağır gelmiş olabilir

Yok ablacım daha 1 yıl var son tarihine

İlk kez yedim canım, bu %70 lik. %80 lik yesem kimbilit nasıl olurdu 😬

Hiç sorma aldığım 200 grama nazar değmiştir sabahvesenim 🤣
Grubumuzun enerjisi yeter canım :) maşallah çok güzel bir topik❤️

Alerjim yok kuzum, kilo yapıyor diye yemiyorum 😃 yoksa kahvenin yanına yemeyi çok severim. Bugün çikolata dışında farklı bir şey yemedim, diğeri her zamanki yediklerim. Midem bulanınca rahatladım biraz, başımın ağrısı da geçti sayılır. Yorgunum sadece . Akşam olsun da yatalım 🤗
Çok şükür ki iyisin canım çok sevindim inanki belki tadı acı olduğu için midene dokunmuş olabilir neyse geçti gitti bir daha yeme canım 😘

Dünkü menümü yazayım
Sabah
Sahanda yumurta
3,4 dilim ekmek
1 kase yoğurt
Biraz domates salatalik
Ve cay
Ara
1 fincan nescafe
Akşam
Yarım tabak
Türlü yemegi
7,8 k pirinç pilavı
Ayran
Yatmadan onca çay ve 1 elma Zipzip- Zipzip-

Cuma günü menüm

Sabah
1 adet közlenmiş biber
6,7 yeşil z
Domates, salatalık
Cay
4 dilim ekmek
Akşam
1 adet tavuk döner
1 tabak Salata
Ayran

Cay

Screenshot_20220328-183959.webp

Cordelia Cordelia

Dünkü menümü yazayım
Sabah
Sahanda yumurta
3,4 dilim ekmek
1 kase yoğurt
Biraz domates salatalik
Ve cay
Ara
1 fincan nescafe
Akşam
Yarım tabak
Türlü yemegi
7,8 k pirinç pilavı
Ayran
Yatmadan onca çay ve 1 elma Zipzip- Zipzip-

Cuma günü menüm

Sabah
1 adet közlenmiş biber
6,7 yeşil z
Domates, salatalık
Cay
4 dilim ekmek
Akşam
1 adet tavuk döner
1 tabak Salata
Ayran

Cay
Afiyet olsun

Yedim yavrum yemem mi hatta kendime 🏅 taktım ama bugün hiç kaçamak yapmadım canım 😘 eşimin burnunda et ve kemik eğriliği var.hep erteliyorduk.rahatsiz etmeye başlayınca gittik.nisan da ameliyat olucak inşallah 🙏

Allah razı olsun canım 😘 burnun da sıkıntı var.en son hormalasi çok arttı ve uyku apnesi var.doktor ileride çok sıkıntı yaşarsın dedi.ameliyat olucak inşallah 😘
Geçmiş olsun bitanem eşinin ameliyatı hayırla sonuçlansin. :dua:

İki buçuk litre oldu canım.. Çok sık tuvalete gidince eve bıraktım geri kalanını ..bir yarım litre de evde içerim. Bugün detoks suyu yapamadım. Suyu üç litreden fazla içmiyorum. Tanıdık bir doktor böbrekleri yormak iyi değil demişti. Sanırım yeter ..bitki çayları da var sırada...

sara_28 sara_28 canım eti’nin %70 bitterini aldım . 2 kare yedim, bir saat sonra midem bulandı, içim dışıma çıktı resmen. Başım dönüyor ağrıyor ve bulantım çok. Çikolatadan olmuş olabilir mi acaba?
Eşime dedim, hamile misin diyor 😩
Çok fena oldum canım
Geçmiş olsun canım. Şimdi nasılsın ? Ekşi bir şeyler ye...

Sağolun hanımlar sırt ağrılarım başladı kaç gündür onun için gideceğim,rutin kontroolrim gata'da yapılıyor bu konuda başka hastaneye gitmiyorum.
Geçmiş olsun canım. :dua::KK200:Daha önce de var mıydı ? Aklıma Mefkurem Mefkurem geldi onun da ayakları ağrıyordu :KK43: Allah şifa versin.

Back
X