- 8 Eylül 2016
- 103.201
- 437.846
- 898
- 35
Herkes icin 1 tane yersen 30 tane yiyebilecek misinTamamdir hatta gruptaki herkes için birer tane yiyeceğim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkes icin 1 tane yersen 30 tane yiyebilecek misinTamamdir hatta gruptaki herkes için birer tane yiyeceğim![]()
Harcı çok hazırladım ama kızartma kısmını hep eltime veya kayınbiraderime bırakıyordum. Şimdi onlar şehir dışında iş başa düştüIlk defa mi yapacaksin![]()
15 rekorum var hem de ekmekle.Herkes icin 1 tane yersen 30 tane yiyebilecek misin![]()
olsun canım. afiyet olsun üzülme.Bu akşam aslında pilav yetmeyecektim aslında gereksiz bir tartışma yaşadım ve sinirden oturup pilav yedim çok pişmanım![]()
30 diyince aklıma 30 baklava geldi. Kim yemişti yaaaa sen hatırlıyor musun zıpzıpımHerkes icin 1 tane yersen 30 tane yiyebilecek misin![]()
O zaman kizartirsin harci sen yapıyorsan kizartma kısmı daha kolay olurHarcı çok hazırladım ama kızartma kısmını hep eltime veya kayınbiraderime bırakıyordum. Şimdi onlar şehir dışında iş başa düştü![]()
Yiyebilsem kac tane yerdim merak ettim15 rekorum var hem de ekmekle.
Mücverler o kadar küçük olmaz ki30 diyince aklıma 30 baklava geldi. Kim yemişti yaaaa sen hatırlıyor musun zıpzıpım![]()
Ben koymuyorumMücver yemedim hic
Icine yesil sogan koyuyorlar yesil sogan yiyemem![]()
Yaa denesem dicem de cok yagli olurBen koymuyorum
Kabak, yumurta, un, baharat
Saol adaşımGecmis olsun adasim![]()
Fırında yapan da var, bende onu denemedimYaa denesem dicem de cok yagli olur![]()
Cuma günü gidin canımSelam kızlar naptim biliyor musunuz ? Esim tutturdu yemekten sonra kunfeciye gidelim ramazanda kalabalık olur diye . Sağa gittim sola gittim küçüğü uyuttum o ara da gidemedik![]()
Neyse diyete yeni basladim sayilir bozmayim simdiFırında yapan da var, bende onu denemedim
Ortağım nick mi değişti
Afiyet olsun canim28 Mart pazartesi
8.30 çeyrek simit, birkaç glutensiz kraker çay
11.30 filtre kahve
12.30 öğle yemeği fotoda
14.00 limonlu yeşil çay
20.30 akşam yemeği fotoda
2 litre su bitti 1 litre daha içerim
Adım sayım çok olmadi eşim motor ile işe getirip götüruyor çok yorgunum diye sağolsun
Cordelia
Elhan
Zipzip-
menekse_kokusu
Kaptanım bugünden itibaren dikkat etmeye başladim, şükür evimde yemek pişirdim çok mutluyum kızlar![]()
Cumaya kadar hevesi geçer inşallahCuma günü gidin canım![]()
Ayyyy biz kaybettikmiMavi takım kazandı transfer olmadı cicim
Sağ ol kuzum.Ay bir yürümüşüm anlatamam halim kalmadı dünün telafisini yaptım ramazana kadar idare edersem ramazanda işler kolay
Tebrik ederim mavi takım @pastel34 kız pastelcigim seni pastelfit diye etiket yapmaya çalıştım![]()
Elhan in durumunda hep öyle okuyorum ya adını
Elhan baskanim seni de tebrik ederim
Menü
Sabah 1 haşlanmış yumurta 3 zeytin 2 dilim ekmek 2 3 çaykaşık çikolata
Öğlen yok
Aksam yesil ve kapya biberli tavuk sote 3 4 kaşık pilav ve salata az da şehriye çorbası
Zipzip-
O kadar yürümüşken bunlar da adimlar atmış olayım