Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Eklentiler

• Screenshot_20220329-233757_Pedometer.webp
    Screenshot_20220329-233757_Pedometer.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 30
Sabah
14.30
sabah
2 haşlanmış yumurta
1 küçük portakal
1 parmak peynir
1 salatalık
yeşil çay
Akşam
1 kase mercimek çorbası
Fırında ızgara balık
Salata
1 maden suyu
Zipzip- Zipzip- @Tesnim1903 @Ytmz @ugurbocuuu
Afiyet olsun canım
sabah

2 haşlanmış yumurta
1 küçük portakal
1 parmak peynir
1 salatalık
1 ceviz
yeşil çay
Akşam
1 köfte
1 parça ızgara et
1 but ızgara
1 bardak ayran
1 çigköfte

Zipzip- Zipzip- @ugurbocuuu @Ytmz
Afiyet olsun canım kahvaltıyı çok hafif yapıyorsun acıkmıyor musun

Kizlar selam,

Bugun ofise gittim geldim yine cok yogundu. Menumu yazayim, yarin artik vaktim olursa alintilarima donucem.

08:00 1 kahve
12:30 1 salata kasesi carpacio salata, 1 kase corba
sonrasinda 2 kuru kayisi 2 ceviz
15:00 2 kuru kayisi 2 ceviz
16:30 1 kase mangolu ve granolali yogurt
20:30 (ofisten 7 de ciktim yol zaten 1 saat eve gelip yemegi isitmam bu saat oldu) 2 yk izmir kofte 5 yk kabak sote (icinde azicik da peynir var) 1 kase yagsiz tuzsuz salata
22:00 3 tane kurabiye, arkadaslar caya geldi, normalde misafir cagirmadim ama bizden birseyler alacaklardi gelince de bir cay demledim, yanina birseyler cikarinca, bende gunun yorgunluguyla tutamadim kendimi

Su 3 lt
spor 9554 adim 955 puan

Salilari yol beni cok yoruyor, sabah trafik vardi 1.30 saatte gittim ofise, donuste gec ciktigim icin trafik yoktu 1 saatte geri donus 2,5 saatim yolda araba kullanrak gecti. Cok sukur gerci isimi seviyorum ama salilari epey yorucu oluyor 6 da kalkip karanlikta yola cikiyorum, aksam da 8 de ancak eve girebiliyorum. Ama 2 sene issiz kaldigim icin, hic itirazim yok, 5 gun gidip gelmeyi goze almistim ise baslarken, coronanin bana faydasi bu oldu haftada 1 gidiyoruz simdi. Neyse Allah baska dert vermesin de yorgunluk dinlenince gecer :)

pastelfit pastelfit Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- HLLAK HLLAK
20220329_230927.webp

Pazartesi menüsü
Sabah11.00 1 tb ekmek 1 haş yumurta 3 dilim hellim 1 çatal reçel domates 4 yeşil zeytin
Ara16.00 1 kupa form çayı
Akşam19.30 2 dolma 4 sarma 1 kase yoğurt
Su 2 lt
Bugünki menüm
Sabah11.00 1.5 tb ekmek 3 dilim hellim 2 top peyniri 1 çatal nutella domates 2 yeşil zeytin
Ara14.30 2 kare bitter
Akşam20.00(amcamlara gelin yemeğine gidildi) 3 şiş kuşbaşı salata ayran 1 lokma lavaş
Yarım kıbrıs tatlısı yarım poğaça
Su 1.5 lt
Zipzip- Zipzip- Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol @B O Z A

Kizlar selam,

Bugun ofise gittim geldim yine cok yogundu. Menumu yazayim, yarin artik vaktim olursa alintilarima donucem.

08:00 1 kahve
12:30 1 salata kasesi carpacio salata, 1 kase corba
sonrasinda 2 kuru kayisi 2 ceviz
15:00 2 kuru kayisi 2 ceviz
16:30 1 kase mangolu ve granolali yogurt
20:30 (ofisten 7 de ciktim yol zaten 1 saat eve gelip yemegi isitmam bu saat oldu) 2 yk izmir kofte 5 yk kabak sote (icinde azicik da peynir var) 1 kase yagsiz tuzsuz salata
22:00 3 tane kurabiye, arkadaslar caya geldi, normalde misafir cagirmadim ama bizden birseyler alacaklardi gelince de bir cay demledim, yanina birseyler cikarinca, bende gunun yorgunluguyla tutamadim kendimi

Su 3 lt
spor 9554 adim 955 puan

Salilari yol beni cok yoruyor, sabah trafik vardi 1.30 saatte gittim ofise, donuste gec ciktigim icin trafik yoktu 1 saatte geri donus 2,5 saatim yolda araba kullanrak gecti. Cok sukur gerci isimi seviyorum ama salilari epey yorucu oluyor 6 da kalkip karanlikta yola cikiyorum, aksam da 8 de ancak eve girebiliyorum. Ama 2 sene issiz kaldigim icin, hic itirazim yok, 5 gun gidip gelmeyi goze almistim ise baslarken, coronanin bana faydasi bu oldu haftada 1 gidiyoruz simdi. Neyse Allah baska dert vermesin de yorgunluk dinlenince gecer :)

pastelfit pastelfit Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- HLLAK HLLAK
Eki Görüntüle 3036663
Saatin çok güzelmiş markası ne canım

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım kahvaltıyı çok hafif yapıyorsun acıkmıyor musun
Haşlanmış yumurta acıktırmıyor canım 💃 omlet falan beni acıktırıyor üzerine kırmızı toz biber ve karabiber atıyorum tuz atmıyorum ilk günler biraz acıkır gibi oldum ama yemedim bu arada ben kahvaltılarımı çook geç yapıyorum 12 den sonra oluyor genelde 😅 şu sıralar evdeyim acıkmıyorum çok . Kahvaltım genelde böyle oluyor

Eklentiler

• IMG_20220330_002739.webp
    IMG_20220330_002739.webp
    53,1 KB · Görüntüleme: 27
Pazartesi menüsü
Sabah11.00 1 tb ekmek 1 haş yumurta 3 dilim hellim 1 çatal reçel domates 4 yeşil zeytin
Ara16.00 1 kupa form çayı
Akşam19.30 2 dolma 4 sarma 1 kase yoğurt
Su 2 lt
Bugünki menüm
Sabah11.00 1.5 tb ekmek 3 dilim hellim 2 top peyniri 1 çatal nutella domates 2 yeşil zeytin
Ara14.30 2 kare bitter
Akşam20.00(amcamlara gelin yemeğine gidildi) 3 şiş kuşbaşı salata ayran 1 lokma lavaş
Yarım kıbrıs tatlısı yarım poğaça
Su 1.5 lt
Zipzip- Zipzip- Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol @B O Z A
Afiyet olsun canım Hayırlı olsun bu arada 🕺💃 Allah mesut etsin 🌹

Saatin çok güzelmiş markası ne canım
moto360 canim, Turkiye'de pek yaygin degil. Hos burada da pek yaygin degil ahaha ben eski fanlariyim moto360 in, ilk moto360 saatimi esim yillar once hediye almisti. Sonra o bozuldu tabi yillar icerisinde, 2. generasyonu cikti saatin bende gecen sene onu aldim. Daha guzelleri sana hediye gelsin canim benim :)

İyi geceler 🌺
pertim çıktı sanki bir gün değil 3gun gecirmisim gibi hissediyorum.

Buraya bakmayi sohbetlere katilmayi özledim. ❤️

Az kaldı işlerim, evi toparlayayim ramazana iş birakmak istemiyorum
Bende çocukların küçük olduğu zamanları özledim.
3 küçük çocuk, kayinvalide, huysuz koca, bitmeyen misafir ( baş tacı, keşke haftada bir de olsa ağırlayabilsem)
Evim mis gibi tertemiz, yemeklerim 14: 00 da hazır, 16 da işe gider, 19 da gelip devam iş yapardım.
Çocuklar ve valide yatınca dünyalar benim olurdu.
Şimdi de evim temiz, eskisi gibi her tarafı yapıp oturamıyorum. Biri gidiyor, biri geliyor.
Güle güle kirletin canım

Back
X