Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hayırlı sabahlar bitanem ❤️
Fezacim geçen gün sormayı unuttum. Torun/ lar var demiştin. 40' li yaşlarda maşallah torun sevgisini tatmişsin. :KK36:
Biraz kendinden bahseder misin? Mahsuru yoksa :oops:
Tabiki
Sivaslıyım, küçük yaşta evlenip almanyaya, kalabalık aileye gelin geldim. 47 yaşındayım.
3 çocuğum var, 1 kız iki erkek.
Kızım da erken evlenip hemen çocuk yapınca bende annanne oldum.
3 tane cimcimemiz var hamdolsun.
Ev hanımıyım, eskiden çok zayıftım, dalga geçerlerdi. Allah a dua ettim, bende kilo alıp diyet yapıyım diye.
Rabbim duamı geri çevirmedi.
Yaklaşık 20 sene önce ilk diyet denememi yaptım, sabah 2 dilim ekmekli kahvaltı, akşam yoğurtlu domatesle.
O zamandan beri ara ara tırnaklarım kırılır.
Toplamda güzel kilolar da verdiysemde koruyamadım.
Sağlık olsun, buna da razıyım

Tabiki
Sivaslıyım, küçük yaşta evlenip almanyaya, kalabalık aileye gelin geldim. 47 yaşındayım.
3 çocuğum var, 1 kız iki erkek.
Kızım da erken evlenip hemen çocuk yapınca bende annanne oldum.
3 tane cimcimemiz var hamdolsun.
Ev hanımıyım, eskiden çok zayıftım, dalga geçerlerdi. Allah a dua ettim, bende kilo alıp diyet yapıyım diye.
Rabbim duamı geri çevirmedi.
Yaklaşık 20 sene önce ilk diyet denememi yaptım, sabah 2 dilim ekmekli kahvaltı, akşam yoğurtlu domatesle.
O zamandan beri ara ara tırnaklarım kırılır.
Toplamda güzel kilolar da verdiysemde koruyamadım.
Sağlık olsun, buna da razıyım
Allah dirligini düzenini daim etsin fezacim. Erken evlendiğini tahmin ettim. Rabbim evlatlarına torunlarına sağlıklı mutlu ömürler versin tabi ki sana , eşine de. :dua::KK200::dua:
Biz kilolardan şikayetçiyiz ama kilo alma diyeti de çok zor diyorlar hatta vermekten daha zormuş... Vücut almayınca almıyor. Çok şükür dileğin kabul olmuş. :KK45:
Çok teşekkür ederim canım 🥰. Benim de iki oğlum var. İkimizin de iyi huylu gelinleri olur inşallah.

Allah dirligini düzenini daim etsin fezacim. Erken evlendiğini tahmin ettim. Rabbim evlatlarına torunlarına sağlıklı mutlu ömürler versin tabi ki sana , eşine de. :dua::KK200::dua:
Biz kilolardan şikayetçiyiz ama kilo alma diyeti de çok zor diyorlar hatta vermekten daha zormuş... Vücut almayınca almıyor. Çok şükür dileğin kabul olmuş. :KK45:
Çok teşekkür ederim canım 🥰. Benim de iki oğlum var. İkimizin de iyi huylu gelinleri olur inşallah.
Amin canım, Rabbim gönlünden geçenleri kabul etsin inşallah.

Screenshot_20220330-162904_Mi Fit.webpScreenshot_20220330-162832_Samsung Health.webp bugün erkenden bitirdim ohh ne rahatmış Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- Elhan Elhan bebek arabasıyla öğlen çıkınca saat saymıyor kızlar ondan böyle ikili görüntü kirliliği yapıyorum

Back
X