- 8 Eylül 2016
- 103.201
- 437.846
- 898
- 35
Ekmek,patates kızartması,kola ve abur cuburAaaa sen ekmekten başka bişey sevmiyon ki, böyle şişko mu olur yaaa![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ekmek,patates kızartması,kola ve abur cuburAaaa sen ekmekten başka bişey sevmiyon ki, böyle şişko mu olur yaaa![]()
Ekmek,patates kızartması,kola ve abur cubur![]()
Teşekkürler kaptanımAfiyet olsun canım geçmiş olsun
Harikasın hayatım![]()
Deniz ne kadar güzel hoşNe yedin annem , 2 kiloyu nasıl aldın anlat bize
Deniz mi o![]()
Afiyet olsun, sıvılar iyi vallaBir buçuk litre su
Bir bardak bitki çayı
Duble; tarçınlı, hin.cevizi yağlı Türk kahvesi içildi
@B O Z A![]()
TabikiHayırlı sabahlar bitanem
Fezacim geçen gün sormayı unuttum. Torun/ lar var demiştin. 40' li yaşlarda maşallah torun sevgisini tatmişsin.
Biraz kendinden bahseder misin? Mahsuru yoksa![]()
Evettt,Dönerin yağına dikkat et canım genelde çok yağlı oluyor![]()
Evet canım. İçimi de rahat. O yüzden duble yapıyorum yürüyüş öncesi favorim.Afiyet olsun, sıvılar iyi vallason dediğin içeceğin faydasını gördün mü?
İyiymiş, haziri varsa ben de bakıp sipariş vereyimEvet canım. İçimi de rahat. O yüzden duble yapıyorum yürüyüş öncesi favorim.
Allah dirligini düzenini daim etsin fezacim. Erken evlendiğini tahmin ettim. Rabbim evlatlarına torunlarına sağlıklı mutlu ömürler versin tabi ki sana , eşine de.Tabiki
Sivaslıyım, küçük yaşta evlenip almanyaya, kalabalık aileye gelin geldim. 47 yaşındayım.
3 çocuğum var, 1 kız iki erkek.
Kızım da erken evlenip hemen çocuk yapınca bende annanne oldum.
3 tane cimcimemiz var hamdolsun.
Ev hanımıyım, eskiden çok zayıftım, dalga geçerlerdi. Allah a dua ettim, bende kilo alıp diyet yapıyım diye.
Rabbim duamı geri çevirmedi.
Yaklaşık 20 sene önce ilk diyet denememi yaptım, sabah 2 dilim ekmekli kahvaltı, akşam yoğurtlu domatesle.
O zamandan beri ara ara tırnaklarım kırılır.
Toplamda güzel kilolar da verdiysemde koruyamadım.
Sağlık olsun, buna da razıyım
Canım hazirini boş ver. Organik bir hindistan cevizi yağı al( 330' luk şimdiki fiyat 45 TL. ) ...bir de toz tarçın.İyiymiş, haziri varsa ben de bakıp sipariş vereyim
En güzel yeri yağıDönerin yağına dikkat et canım genelde çok yağlı oluyor![]()
Geçer inşallahSağol canımyanlış hareket yaptım galiba.arada bir çatır çutur ses geliyor.gecmez ise doktora gidicem.
Biz kullaniyoruz canım hiç bir şekilde kilo yapmıyor.cok güzel enerji veriyor.
45 kg civari verdim. TeşekkürlerÖylemı cok sevındım kac kılo verdınız toplam
Amin canım, Rabbim gönlünden geçenleri kabul etsin inşallah.Allah dirligini düzenini daim etsin fezacim. Erken evlendiğini tahmin ettim. Rabbim evlatlarına torunlarına sağlıklı mutlu ömürler versin tabi ki sana , eşine de.
Biz kilolardan şikayetçiyiz ama kilo alma diyeti de çok zor diyorlar hatta vermekten daha zormuş... Vücut almayınca almıyor. Çok şükür dileğin kabul olmuş.
Çok teşekkür ederim canım. Benim de iki oğlum var. İkimizin de iyi huylu gelinleri olur inşallah.