Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İş yoğunluğunda ara 😍 ayrıntıya dikkat 😂

Eklentiler

• IMG_20220330_163443.webp
    IMG_20220330_163443.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 33
Canım Starbucks ne güzel şeyler yapmış 😍 filtre kahve ile yarımşar yedim kızkardeşim ile bolustuk, havuctan sonra olmadı sanki ama iyi geldi yemeğe çok var işe güce dalinca geç oluyor
Canım glutensiz tercih etme nedenin ne? Özel bir sebebi var mı?
Afiyet olsun canım ❤️ harika bir menü. :KK9::KK9:
Teşekkür ederim kaptanim ❤
Ekmek,patates kızartması,kola ve abur cubur 🙈🙈
Aynı benn.. içli köfte mantı vs hiç sevmem. Ama ekmek arası patates kola abur cubur 🤤
Ondan sonra gelsin kolesterol insülin direnci vs🤦‍♀️

Menü
Sabah
1/3 simit
Domates salatalık
1 dlm kaşar
1kk beyaz peynir
5 zeytin

Öğle
1 kepçe çorba
2 kuzu pirzola

Akşam (16:30)
60g ton balığı ile Salata
1dlm etimek

Su:şuan 1.5 lt Zipzip- Zipzip- Elhan Elhan Cordelia Cordelia

Günü kapattım :KK49::KK49:
Afiyet olsun canim ♥️
Aynı benn.. içli köfte mantı vs hiç sevmem. Ama ekmek arası patates kola abur cubur 🤤
Ondan sonra gelsin kolesterol insülin direnci vs🤦‍♀️
Bunlar sayesinde 75 kiloya kadar ciktim
Simdide yiyorum arada ama daha cok hareket ediyorum🙈

Canım glutensiz tercih etme nedenin ne? Özel bir sebebi var mı?
Bende gluten intoleransı var canım uzunca bir süre beslenme listemden çıktı, aynı zaman da süt ürünleri de yasak zor ama alıştım geçen haftasonu taşınma yüzünden dikkat edemeyince çok etkilendim

Bugün babaannemin senesi zaman ne çabuk geçiyor 3 sene olmuş 😥
Yemek vereceğiz kalktım ortalığı toparladım limonlu su ile başladım güne ardından bir duble fincan sade Türk kahvemi içiyorum şimdi.akşama kadr gelemem muhtemelen akşam görüşürüz kızlar
Mekanı cennet olsun 🤲
Afiyet olsun canım ❤️ Sebze kenti Antalya'da da durum benzer canım. Dört lira maydanoz , 10 lira marul 🥺
Dün itibarıyla rokalarimi maydonozlarimi saksıya ektim🤭bugün de iki tane salatalık fidanı aldım😂
Tebrikler bitanem ❤️
❤️❤️
Tebrikler kızlar 😍😍
❤️❤️
Guzel eksi tebrik ederim canim ♥️

Cumaya kadar ödemi atar eksiye dusersin canim ♥️
❤️❤️
Tebrikler

Seni seçtim Pikachu
❤️❤️
Güüüünnnnaaaayyyyddddııınnn:p:p:p
Günaydın(bu taaa pazartesi in mesajı sanırım,alintilamistim yazamamıştım bı turlu🤭)
Benim canım ılık brownie istiyor ya reglim yaklaşıyor tatlı isteğim var deli gibi🙈
Deme öyle mukaddes deme öyle😭 bimde bu hafta getirdikleri granola var,beyaz çikolata parçacıklı ve Antep fıstıklı.Ben öğün olarak kullanıyorum, tatlı ihtiyacı hissetmiyorum.Yoksa benim de bir iki günüm kaldı, resmen tatlı diye krize giriyordum.bi dene istersen
Ne olsun canım. Ben dertliyim. Öyle bir uyuma isteği var ki . Ramazan’da misafirlerimiz olacak iftara . Bu aralar deli gibi temizlik yapmam gerekirken ben hep tembellik yapıyorum. Keşke hokus pokus desem , şu mutfak dolapları vestiyer kapılar falan silinse, tertemiz olsa :rolleyes:
Al benden de o kadar, pazar günü halı falan sildim ama iki gündür elimi sürmedim diğer islere🙈
29.03.2022 salı

8.30

Yarım bardak sade nescafe

12.30

İki dilim kepek ekmek arasına krem peynir,roka

15.00

Sade Türk kahvesi

19.10

Yarım kaseden biraz fazla domatesli tavuklu şehriye çorbası

1 yk yoğurt

5 adet kıymalı yaprak sarması

Su:2 litre

@Maviokur @masal_19 @Suskunkardelen Elhan Elhan @North River @gezenfeza @yildiz4kc sandriyon sandriyon Beth18 Beth18
Afiyet olsun
Afiyet olsun kardoo
Teşekkür ederim 🥰
Çocuklar olmasa ne yiyecektik acaba :işsiz:
Yine de menün fena sayılmaz. :super:yarin tirtiklamak yok. Son iki günü temiz geçirmeye niyet ediyorsun bu akşam. :KK20:tamam mi suskunum asla ve kat'a....sıfır kaçamak istiyorum. Anlaşılmıştır. :63:
Afiyet şifa olsun balım. :KK60:
Valla sorma kaptanicem😔 ama akşam ogunuyle dengeledim hatta spor da yaptım akşam.
Bugün de iyi kapattım,hatta on bin olmak üzereyim ama akşam da spor planım var🥰🥰Aferin mi bana(bunu kızım söyler hep,aferin mi anne bana iyi yapmış miyim diye😂)
Yaptıklarıyla değil yapmadıklarıyla kırar insan sevdiğini.
Ve söylediklerinden çok söylemedikleriyle.

Demiş birisi :KK9::KK9:
Kırmızı takımın iradeli, ne yaptığının farkında olan minnoş şişkolari :KK36::KK36:
Harika bir çarşamba ve perşembe bizi bekliyor. Özellikle akşam öğünlerini çok güzel planlamanizi istiyorum bugün sizden. Bulgur, pirinç, nohut, bakliyat, turşu, tuzlu gıdalardan uzak , çorba , salata , sebze, et( az miktarda) tercih etmeniz hepimizi mutlu eder. Su miktarını gün içinde artiralim. Gece suyu çok icmeyelim. WC ye kalkıp gece salgılanan yağlarimizi yakan yararlı hormonların etkisini azaltmayalim.
North River North River
yazarhanim35 yazarhanim35
sandriyon sandriyon
Maviokur Maviokur
gezegenfeza gezegenfeza
Beth18 Beth18
S Suskunkardelen
@yildiz4kc
menekse_kokusu menekse_kokusu
@s i d e l y a
@fesang
Temiz menü + egzersiz + su + inanç = Z A F E R
:sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon:
Hadi alalım şu kupayı :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
😍😍😍😍
Bugün kabak detoksu var öğlen akşam yenilecek 2 gün devam edeyim buna sonra hafta sonu uçuyorum :olamaz::olamaz:
Kabaklar yazdan mi yeni mi aldın?Mevsimi olmayınca almadım ama özledim de kabağı🤭

Mekanı cennet olsun 🤲

Dün itibarıyla rokalarimi maydonozlarimi saksıya ektim🤭bugün de iki tane salatalık fidanı aldım😂

❤️❤️

❤️❤️

❤️❤️

❤️❤️

Günaydın(bu taaa pazartesi in mesajı sanırım,alintilamistim yazamamıştım bı turlu🤭)

Deme öyle mukaddes deme öyle😭 bimde bu hafta getirdikleri granola var,beyaz çikolata parçacıklı ve Antep fıstıklı.Ben öğün olarak kullanıyorum, tatlı ihtiyacı hissetmiyorum.Yoksa benim de bir iki günüm kaldı, resmen tatlı diye krize giriyordum.bi dene istersen

Al benden de o kadar, pazar günü halı falan sildim ama iki gündür elimi sürmedim diğer islere🙈

Afiyet olsun

Teşekkür ederim 🥰

Valla sorma kaptanicem😔 ama akşam ogunuyle dengeledim hatta spor da yaptım akşam.
Bugün de iyi kapattım,hatta on bin olmak üzereyim ama akşam da spor planım var🥰🥰Aferin mi bana(bunu kızım söyler hep,aferin mi anne bana iyi yapmış miyim diye😂)

😍😍😍😍

Kabaklar yazdan mi yeni mi aldın?Mevsimi olmayınca almadım ama özledim de kabağı🤭
Saol canım❤️

45 kg civari verdim. Teşekkürler
Vaaaovv tebrik ederim😍 şimdi kaç kilosun, mesajlaşmaları kaçırmışım cevap verdiysen kusura bakma🙈
30 mart carsamba menum
9.00
1 avuc siirt fistigi

11.20
1 tavada yumurta
2 dilim ekmek

Ara
1 paket etiform biskuvi
1 kupa kahve

15.45
2 tabak yogurtlu ispanak yemegi
2 ince dilim ekmek

Suyumu 2 lt.ye tamamlicam
Adim sayimi aksam aticam
suanda 5binlerde
Zipzip- Zipzip- sandriyon sandriyon Elhan Elhan
Afiyet olsun🤗
İş yoğunluğunda ara 😍 ayrıntıya dikkat 😂
Kahve isteyen bir pisi gördüm sanki🤭afiyet olsun
Menü
Sabah
1/3 simit
Domates salatalık
1 dlm kaşar
1kk beyaz peynir
5 zeytin

Öğle
1 kepçe çorba
2 kuzu pirzola

Akşam (16:30)
60g ton balığı ile Salata
1dlm etimek

Su:şuan 1.5 lt Zipzip- Zipzip- Elhan Elhan Cordelia Cordelia

Günü kapattım :KK49::KK49:
Afiyet olsun🤗

Vaaaovv tebrik ederim😍 şimdi kaç kilosun, mesajlaşmaları kaçırmışım cevap verdiysen kusura bakma🙈

Afiyet olsun🤗

Kahve isteyen bir pisi gördüm sanki🤭afiyet olsun

Afiyet olsun🤗
En düşük 66 civarı gördüm ama korumayi beceremiyorum. 70 civariyim diyelim

Back
X