Bugün nasilsin pekiYorgun![]()

Sağol ablamZeynoşum afiyet olsun.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün nasilsin pekiYorgun![]()
Sağol ablamZeynoşum afiyet olsun.![]()
Kesinlikle aferin bitanemmm
Temiz menüler ümit verici.
Yarını da iyi kapattık mi tamamdır
Spor planın inşallah uygulamaya geçer.![]()
Afiyet olsun canimHocam sorma fiatlar gene uçmuş,patlıcan 26,kabak 16,domates 24 liraydı uçuyoruz nasılsa
Yeni almıştım kabağı dün pişirdim bugünde devam yemeye.
Bulantı için nane limon iyi geliyor,fazla aç kaldıysan sigarayıda fazla içtiysen oda bulantı yapar.Bugün çok daha iyiyim. Ağzımın tadı yerine geliyor. C.tesiye kadar bulantı işini çözmem lazım. En kısa zamanda da sigarayı bırakmam lazım![]()
Kıyafestsiz elbetteKıyafetsiz affedersin tamamen çiplak :71,7 geliyorum ama kıyafetle 72,4
Hangisi dogru![]()
Günaydınlar zeynepcimGünaydın kizlar![]()
Teşekkürler
Dün kitap tahlilim varmıs spor planını uygulayamadimama menümü birazdan paylaşacağım temizdi
bugün de dışarda yemek zorunda kalacağım, erken bitireceğim o yüzden yeme işini.
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canım. Geçmiş olsunÖğle aramı tamamen buraya ayırmaya geldim. 2 akşamdır kötüyüm, hiç mecalim olmuyor telefonu elime almaya. Önce dünkü menümü göndereyim,
30 mart çarşamba
Sabah 10.30
1 yumurta,
1 avokado,
1 kk peynir,
2 parça mercimek ekmeği.
Akşam 17.30
1 kase yoğurt,
1 porsiyon ızgara tavuk,
1 porsiyon haşlanmış brokoli.
Sonra yine bulantı..
8 gibi 1 dilim tb ekmeği yedim. Nane limon kaynattım sonra.
Su:3,5 lt.
pastelfit
Zipzip- @dolunaydagel
Evet, sabahları kahvaltıyı geciktirdiğimde, akşam da yediklerimi sindirdiğimde oluyor. Bende fark ettim onu. Ama normal rutinim. Biraz hassas herhalde bu ara midem.Bulantı için nane limon iyi geliyor,fazla aç kaldıysan sigarayıda fazla içtiysen oda bulantı yapar.
Teşekkür ederim. İyiyim iyiyim, bu kadarcıktan birşey olmazAfiyet olsun canım. Geçmiş olsun![]()
ilk defa boyle bir sey duydum. Ben senelerdir pek cok ilacimi yatarken aldim. Suana kadar hic boyle bir sorun yasamadim. Onun disinda bazi ilaclar ozellikle gece yatarken alinir, hekimlerim gece yatarken almami tavsiye ettigi ilaclarim oldu. Hatta bir tanesini hemen alip yatman gerekiyordu, yoksa yan etkisi olan uyku yapma durumu senin gundelik hayatini olumsuz etkileyebiliyordu. Yani bana biraz sanki ozel bir durum genellenmis kulaktan kulaga boyle bir bilgi yayilmis gibi geldi. Belki yatmadan once alinmamasi gerekn ilaclar vardir ama genel olarak yatmadan once ilac alinmaz cunku emilimi olmaz demek pek dogru degil bence, cunku ozellikle yatmadan once alinmasi gereken ilaclar/takviyeler var.Yatmadan önce ilaç almayın emilim sağlanmıyor diyorlar canım dikkat et yine de yan etkisi falan olur uyku sırasında farketmezsin mazallah
Evdesin herhalde demi,sabahları bir saat belirle kahvaltını yaparsın,öğlende öyle,akşamları biraz sıkıntı olabilir yemek saatinde.Eşlerin gelmesi onu beklemesi filan geç yenyorsa mide hazmıda zor olur.Evet, sabahları kahvaltıyı geciktirdiğimde, akşam da yediklerimi sindirdiğimde oluyor. Bende fark ettim onu. Ama normal rutinim. Biraz hassas herhalde bu ara midem.
Günaydınlar nasılsın
Yapanlar düşünsün baklavayı ben kurtarıyorum nasılsaŞekere %31 zam gelmiş baklavaları unutun![]()
Valla hava dan mı sudan mı bu hafta sebepsiz bir gerginlik mutsuzluk var abla.sen nasılsınGünaydınlar nasılsın![]()
Abla benim evde şeker ve un çok gidiyor.icime oturdu valla.biz şimdi eve hangisini alicaz her ay taksit taksit un, şeker ve sıvıyağ alırız artıkYapanlar düşünsün baklavayı ben kurtarıyorum nasılsakesme şeker ble en son 15 liraflandı.
Bahar mevsimi böyle yapıyor böyle bir rehavet çöker genelde.Valla hava dan mı sudan mı bu hafta sebepsiz bir gerginlik mutsuzluk var abla.sen nasılsın![]()
Sen yine vermişsindir ablaBahar mevsimi böyle yapıyor böyle bir rehavet çöker genelde.
Bende iyiyim sağol yarın ki kara cumayı bekliyorum![]()
Tamam kaptanimAfiyet olsun canımYumurtayı iki ekmeği bir dilim yapmayı deneyebilir misin? Karbonhidrat miktarını azaltirsan daha çok yağ yakarsın. Bu her öğünün için geçerli. İki tabak ıspanak yemeği yemek zorunda kalmazdin çünkü tokluk sureni de uzatır.
Sagol kaptanimMaşallahayaklarına sağlık canım
![]()