Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak yanlış biliyormuşum evet MANTISadece manti ve koftede yiyebiliyorum onun disinda yemem![]()
Ben hala sallıyorum 8.5 yaşındaKızımı 6 yaşına kadar salladım.topuklarim ve bacaklarımı kopartsalar hissetmezdim.allah yardımcin olsun![]()
Ben de canım. İki üç gündür normalde dur durak bilmeyen çocuk başını kaldıramıyordu. Büyük oğlum da babannedeydi. Bugün buluştular ev curcuna yineIyi olmasina sevindim canim![]()
Çok geçmiş olsun canımBen de canım. İki üç gündür normalde dur durak bilmeyen çocuk başını kaldıramıyordu. Büyük oğlum da babannedeydi. Bugün buluştular ev curcuna yineBen de iki gündür alışmışım sakinliğe resmen. Sağlıkları yerinde olsun da varsın ev dağılsın,batsın, gürültü olsun. Sağlığı kaybedince anlıyor insan değerini malesef
Ben bir gece cinnet geçirince tek başına uyumaya başladı.tabi bu cinneti sabaha doğru geçirdim.keske erken saatte gecirseymisimBen hala sallıyorum 8.5 yaşında![]()
İnşallah ablam ama pek umutlu değilim bu hafta genel anlamda güzel geçti ama sanırım hala regl ödemini atamadım. Şişkin hissediyorumHepsine afiyet olsun bitanemyarın güzel bir eksi gelmesini diliyorum.
![]()
Sağol canım benimÇok geçmiş olsun canım
Hahaha geç olsun güç olmasınBen bir gece cinnet geçirince tek başına uyumaya başladı.tabi bu cinneti sabaha doğru geçirdim.keske erken saatte gecirseymisim![]()
İnşallah kuzumÇok şükür bugün ayaklandı biraz. Daha da iyi olacak inşallah canım çok sağol![]()
Kıyamam canım nazar değmiş kuzum sana Allah şifa versin inşallahAllah razı olsun canımvalla ne iyi ne kötü belli bir yere kadar indirip kaldırıyorum dünde diğer kolumu hallettim bulaşık Makinesinin filtresini çekerken üst taraftaki rafa vurdum.inan morardı.zaten hassas tenliyim.sanarsin kolumu demire vurdum.basit bir tel ama olacağı varmış
![]()
Nazar mı sakarlık mıKıyamam canım nazar değmiş kuzum sana Allah şifa versin inşallah![]()
Ya o cinneti bende geçireceğim bi gün bizim oğlanda gece yarısı zırt pırt kalkıp bizim yanımıza geliyor artık 9 yaşına girecek ben yatağına götürüyorum o geliyor iki gündür hiç uyanmadan yatıyor bakalım bu gecede yatarsa artık alıştı diyeceğimBen bir gece cinnet geçirince tek başına uyumaya başladı.tabi bu cinneti sabaha doğru geçirdim.keske erken saatte gecirseymisim![]()