- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.807
- 1.423
- 60
Rica ederimmTesekkür ederim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederimmTesekkür ederim![]()
Çok geçmiş olsun canım Rabbim beterinden korusunİyi akşamlar canlarım
Bugün bebeği alıp eve dönerken kaza yaptık
Eşim biraz yorgundu sanırım , arabayı görmemiş bile bizde bebisle arkadaydik neyse ki hiçbirimize birşey olmadı . Mala gelsin cana gelmesin dedik...
Değişik bir his oluyor insanın içinde öyle bir ruh halindeyim , yatmadan selam vereyim dedim. Regl olmuşum sabah. Yarına artı çıkmayım diye dua ediyorum . İki gündür WC sıkıntım varbazen geldi mi üst üste geliyor... Sağlık olsun ne diyelim
öpüyorum hepinizi
İşte böyle bir şey, ağır ağır iniyorum merdivenlerdenBildirimlerinizi bekliyoruz bebişler.
ben bugün erken kalktım galiba. Sanki bana öğle oldu.![]()
![]()
![]()
@North River Kırmızı 79,35@sandriyon Kırmızı 65,70@gezegenfeza Kırmızı 71,00@pastel34 Mavi Kaptan 61,40sara_28
Mavi 96,20@gewezebidik Mavi 67,85@HLLAK Mavi 66,30@dolunaydagel Mavi 81,60@Kinoalihatun Mavi 76,45@She-Raa Mavi 86,60@Nefesimmmsin Mavi 64,40@ugurbocuuu Yeşil Kaptan 55,70@Kendinin en iyi hali ol Yeşil 67,70Chedarice
Yeşil 82,95@Ytmz Yeşil 69,70@busra ytez Yeşil @HAYAT40INDABASLAR Yeşil 54,40@Tesnim1903 Yeşil hamiş 66,60
Ortime bak yaaa maşallah ne güzel eksi tebrikler canım
Aaa ben mi yazmışım sağol canım158 000. Mesaj Tebrikler tatlım.![]()
Günaydın canımGünaydın kızlar hayırlı cumalar herkese
Saol kuzumTebrikler canım
Tesekkür ederim.Masterfitte olmak istiyorum kaptanım
Enerjini seveyim masallah canım![]()
Oyyyy maşallah o nasıl güzel eksiGeçen hafta cuma günü : 96.2 kğ
Bugün : 93.0 kğ
Fark : - 3.2 kğ
Zipzip-
Cordelia @pastel34 @She-Raa
Eki Görüntüle 3038727
Afiyet bal şeker olsun canımmÇay keyfi yapıyorum. Adreste verdim bekliyorum.![]()
Kaptanım beni yazmamışsın yeşileBildirimlerinizi bekliyoruz bebişler.
ben bugün erken kalktım galiba. Sanki bana öğle oldu.![]()
![]()
![]()
@North River Kırmızı 79,35@sandriyon Kırmızı 65,70@gezegenfeza Kırmızı 71,00@pastel34 Mavi Kaptan 61,40sara_28
Mavi 96,20@gewezebidik Mavi 67,85@HLLAK Mavi 66,30@dolunaydagel Mavi 81,60@Kinoalihatun Mavi 76,45@She-Raa Mavi 86,60@Nefesimmmsin Mavi 64,40@ugurbocuuu Yeşil Kaptan 55,70@Kendinin en iyi hali ol Yeşil 67,70Chedarice
Yeşil 82,95@Ytmz Yeşil 69,70@busra ytez Yeşil @HAYAT40INDABASLAR Yeşil 54,40@Tesnim1903 Yeşil hamiş 66,60
Nasıl yaptın hemen söyle.Geçen hafta cuma günü : 96.2 kğ
Zipzip-
Eki Görüntüle 3038727
Süper tebrikler çok güzel vermişsin kiloyuGeçen hafta cuma günü : 96.2 kğ
Zipzip-
Eki Görüntüle 3038727
Sen bildirdin canım. Bunlar bildirmeyenler.Kaptanım beni yazmamışsın yeşile
Tamam o zaman kaptanımSen bildirdin canım. Bunlar bildirmeyenler.![]()
Teşekkürler.Ortime bak yaaa maşallah ne güzel eksi tebrikler canım
Aaa ben mi yazmışım sağol canım
Günaydın canım
Saol kuzum
Oyyyy maşallah o nasıl güzel eksitebrikler canım
Afiyet bal şeker olsun canımm![]()
Tebrikler158 000. Mesaj Tebrikler tatlım.![]()
Günaydın canim hayirli cumalarGünaydın kızlar hayırlı cumalar herkese
Ekledim canimTesekkür ederim.Masterfitte olmak istiyorum kaptanım![]()
İnşallah canımOf of vallahi gerildim insallah hava değişimi yüzünden gecikmiştir
Bomba gibi dolaşıyorum
Eksin cok guzel tebrik ederim canimGeçen hafta cuma günü : 96.2 kğ
Zipzip-
Eki Görüntüle 3038727
Afiyet olsun canimÇay keyfi yapıyorum. Adreste verdim bekliyorum.![]()
Ekside olman güzel tebrik ederim canimİşte böyle bir şey, ağır ağır iniyorum merdivenlerden![]()
biraz moralim bozuktu. okulda işler karışık maalesefBu kadar az yeme ile yarın güzel bir sonuç alıcaksın inşallah canım, hayırdır hastamiydin canım bir şey istemedi demişsin ?
harikasınnn
Tebrikler kızlar![]()
teşekkür ederim kaptanım.. ramazanda değişiklik var mı? tartı hangi saat aralığında olacak? bilgi verdiyseniz görmemiş olabilirimEksin cok guzel tebrik ederim canim
Masterfite devam edecek misin canim
Tebrikler![]()
Canimm süpersin![]()
Kızlar çok tebrik ederim![]()
Afiyetler olsun şeker gördüm orada cızzzzzz kaptanımÇay keyfi yapıyorum. Adreste verdim bekliyorum.![]()
Yok canımKizlar burda kar yagiyo![]()
Masalım noldu okulda biri bir şey mi dedibiraz moralim bozuktu. okulda işler karışık maalesef
harikasınnn
teşekkür ederim kaptanım.. ramazanda değişiklik var mı? tartı hangi saat aralığında olacak? bilgi verdiyseniz görmemiş olabilirim
![]()
Daha duyuru yapmadik canimteşekkür ederim kaptanım.. ramazanda değişiklik var mı? tartı hangi saat aralığında olacak? bilgi verdiyseniz görmemiş olabilirim