- 2 Şubat 2020
- 1.641
- 6.276
- 158
- 36
Canım Allah gönlüne göre versin umarım moralin düzelirbiraz moralim bozuktu. okulda işler karışık maalesef

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım Allah gönlüne göre versin umarım moralin düzelirbiraz moralim bozuktu. okulda işler karışık maalesef
Sara' ya bak heleGeçen hafta cuma günü : 96.2 kğ
Bugün : 93.0 kğ
Fark : - 3.2 kğ
Zipzip- @Cordelia
pastelfit @She-Raa
Eki Görüntüle 3038727
yok hocam rehber öğretmen olunca işte tüm sorunlar beni buluyor. baya bunaldım lisede çalışmak çok yıpratıcıMasalım noldu okulda biri bir şey mi dedi
Sıkma canını![]()
tamamdır kaptanım o zaman masterfite devam. ilk defa ramazanda diyet yapacağım inşallah başarırım. normalde ramazanda hep kilo alan biriyimDaha duyuru yapmadik canim
Calisanlar persembe aksami bildirim yapabilir iftardan once
Evde olanlarda cuma 2-3 gibi bildirim yapabilir
Adim sayısı ramazana özel 5.000 olacak
Baska bir degisiklik yok simdilik canim
teşekkür ederim canım üstesinden gelemeyeceğim bir şey değil çok şükürCanım Allah gönlüne göre versin umarım moralin düzelir![]()
Ne yaptın? Mide böbrek dalak bağırsak ne varsa aldırdın sanırımGeçen hafta cuma günü : 96.2 kğ
Bugün : 93.0 kğ
Fark : - 3.2 kğ
Zipzip- @Cordelia
pastelfit @She-Raa
Eki Görüntüle 3038727
Eskiden bende hep kilo alirdim canim ama 4 yildir burdayim hic kilo almadim hatta kilo veriyorumtamamdır kaptanım o zaman masterfite devam. ilk defa ramazanda diyet yapacağım inşallah başarırım. normalde ramazanda hep kilo alan biriyim![]()
burası bana da çoook iyi geldi. inşallah her daim buralardayım. tabi arada izne çıkarımEskiden bende hep kilo alirdim canim ama 4 yildir burdayim hic kilo almadim hatta kilo veriyorum
Listelerde olmasam bile burasi kilo vermem icin cok iyi![]()
Adım sayısı düşecek tabi,oruçlu arkadaşlar olunca gayet süper olacak.Daha duyuru yapmadik canim
Önemli bir sıkıntı değildir umarım ..yok hocam rehber öğretmen olunca işte tüm sorunlar beni buluyor. baya bunaldım lisede çalışmak çok yıpratıcı
tamamdır kaptanım o zaman masterfite devam. ilk defa ramazanda diyet yapacağım inşallah başarırım. normalde ramazanda hep kilo alan biriyim![]()
Perşembe mi iiDaha duyuru yapmadik canim
Sporu tamamen çıkarmayalim dedik ablaAdım sayısı düşecek tabi,oruçlu arkadaşlar olunca gayet süper olacak.
Cok sey soylemek istiyorum ama neyse..Doğal gaz ev kullanıma %35 zam gazamız mübarek olsun şahandık gene uçuyoruz
Cuma sabah nasil tartılacaksin canimPerşembe mi ii![]()
Aynen gerçi ben oruç tutmadığım için sıkıntı yok,adımlara devam ederim,sporu çok aksattım sırt ağrılarım yüzünden zorlamak istemyorum.Sporu tamamen çıkarmayalim dedik abla
Iftardan sonda bile 5000 adim atılabilir![]()
Ben söyledim merak etme kuzu neler nelerrr dedimmmCok sey soylemek istiyorum ama neyse..