Tebrikler canımWc yok, yakın zamanda da olmayacak gibi
Geçen Cuma 61,4
Bu Cuma 60,7
Fark -700 gr

Sen artık 60 kilosun

İlk 60' i gören kazanır

Yürekten kutlarım aşkitomu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler canımWc yok, yakın zamanda da olmayacak gibi
Geçen Cuma 61,4
Bu Cuma 60,7
Fark -700 gr
Oldu olmazmı geöen hafta oldu hatta içtim wc yok çıldırdım şişkinlik oluyor birde,sonra normale döndü gece 2'de wc'ye girdim.Sizde şöyle oluyor mu, bişeyi kullanıyosun etki ediyor. Sonra etkilemiyo, sanki vücut onu tanıyo alışıyo![]()
Teşekkür ederim ElhanımTebrikler canım
Sen artık 60 kilosun
İlk 60' i gören kazanır
Yürekten kutlarım aşkitomu![]()
Tebrik eediyorım pastelcim iyi vermişsin kilonu ,60 oldun artıkWc yok, yakın zamanda da olmayacak gibi
Geçen Cuma 61,4
Bu Cuma 60,7
Fark -700 gr
Attım bebem...sabitte kalayım diye uğraştım Allah beş yüz gram fazladan nasip etti çok şükür.Yaaaausta var wc’ye çıkamıyorum
Neyse sabah tartıldım onu atayım, sen attın mı tartını![]()
Süper gitmiş kilo,ortağım tebriklerGünaydınlar,menülerimi yazamadım ama güzel kilo kaybıyla geldim.
Pazartesi
54.8 dim
Cuma
54.3 ü gördüm.
Çok mutluyum.
Yürüyüşü artırdım.
Tatlı,makarna,pilav,hamurişi yok
Olacak galiba![]()
Tebrikler kaptanımWc yok, yakın zamanda da olmayacak gibi
Geçen Cuma 61,4
Bu Cuma 60,7
Fark -700 gr
Tebrikler canımGünaydınlar,menülerimi yazamadım ama güzel kilo kaybıyla geldim.
Pazartesi
54.8 dim
Cuma
54.3 ü gördüm.
Çok mutluyum.
Yürüyüşü artırdım.
Olacak galiba![]()
Ekledim ablacim60’a kadar Masterfite devam hayatım. Sonra keyfimize göre takılırız![]()
Günaydın canim ekside olman guzel tebrik ederimGünaydınlar,menülerimi yazamadım ama güzel kilo kaybıyla geldim.
Pazartesi
54.8 dim
Cuma
54.3 ü gördüm.
Çok mutluyum.
Yürüyüşü artırdım.
Olacak galiba![]()
Harikasın aşkitom tebrik ederimEki Görüntüle 3038660
Geçen cuma 62.1
Bugün 61.6
Fark -500
Zipzip- @Cordelia
pastelfit fitim
Bu beş yüz gram oğluma doğum günü hediyem olsun.![]()
Evet şu an şiş hissediyorum kendimiOldu olmazmı geöen hafta oldu hatta içtim wc yok çıldırdım şişkinlik oluyor birde,sonra normale döndü gece 2'de wc'ye girdim.
Güzel vermişsin, artık fazla veremeyiz bence. Ben de adetin ekmeğini yedim bu hafta. Yok yaa bir wc ile 700 gr gider mi, ben minnoş bi insanım olmazAttım bebem...sabitte kalayım diye uğraştım Allah beş yüz gram fazladan nasip etti çok şükür.
Senin WC olsa 60 olurdu bence![]()
Süper gitmiş kilo,ortağım tebril
Geçcek ortağım geçcek,52 yi de göreceğim umarımSüper gitmiş kilo,ortağım tebrikler![]()
Şişlik mahvediyor zaten,olsun boşver gelsinde nasıl geliyorsa gelsin:))Harikasın aşkitom tebrik ederimAramızda 900 gr kaldı
Oğlunun doğum günü kutlu olsun , sağlıkla mutlu yaşları olsun inşallah
Evet şu an şiş hissediyorum kendimigece 2’de olmasın yaaa
Güzel vermişsin, artık fazla veremeyiz bence. Ben de adetin ekmeğini yedim bu hafta. Yok yaa bir wc ile 700 gr gider mi, ben minnoş bi insanım olmaz![]()
İnşallah hep berabercene görelimdeGeçcek ortağım geçcek,52 yi de göreceğim umarım![]()
teşekkür ederimEkledim ablacim
Günaydın canim ekside olman guzel tebrik ederim![]()
Teşekkür ederim canımTebrikler kaptanım![]()
Teşekkür ederim canımEkledim ablacim
Günaydın canim ekside olman guzel tebrik ederim![]()
Teşekkür ederim ablacım adım büşraydı ama yinede sen bilirsinTebrikler yıldızcım gayet güzel vermişsin kilonu
Pardon ben karıştırdım mahcup oldum şimdiTeşekkür ederim ablacım adım büşraydı ama yinede sen bilirsin![]()
Günaydın canimGunaydin herkese