Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kalbin nerede olmanı istiyorsa orası senin için hayırlısi ve gerçek olsun Elifcim.
Teşekkür ederim sen ye hamburgerini sana da afiyet olsun. :KK200::dua:
Teşekkür ederim ablacım🥰 şuan şükür olduğum yerden de memnunum her ne kadr ayçiçek yağı fabrikası manzaram olsa da :D bugünlere kolay gelmedim. Etimden kemiğimden çok fedakarlık yaptım şuan olduğum yerde olabilmek için. Çok ağladım, çok aşağılandım çok emeğimi hakkımı bıraktım geride ama buna da şükür yine de

Öncelikle sağlıklı bir Ramazan gecirmeni dilerim. İnşallah sen de istediğin kıloya ulaşırsın. :KK60:Tamamen tatil moduna girme internet tirtiklamasi diye bir şey var fırsat bulursan kaçırma gel seni merak ederiz . :KK20:
İnsallah canim gelirim tabi arada ❤❤❤

Harikasın aşkitom tebrik ederim 😍Aramızda 900 gr kaldı:skandal:
Oğlunun doğum günü kutlu olsun , sağlıkla mutlu yaşları olsun inşallah 🥰

Evet şu an şiş hissediyorum kendimi🤭gece 2’de olmasın yaaa 😂

Güzel vermişsin, artık fazla veremeyiz bence. Ben de adetin ekmeğini yedim bu hafta. Yok yaa bir wc ile 700 gr gider mi, ben minnoş bi insanım olmaz:KK51:
900 gr' i da sen mezun olduktan sonra veririm. :silah:
Her hafta düzenli gitmiyor kuşum. Bu hafta kendimi yırttım size belli etmedim yoksa sabitte kalırdım.
Ramazan boyunca tatildeyim. :süslü::süslü:
Senin haberin yok tabi...bu hafta masterfitte değilim şeker.

Ödümü kopardın kız :KK17:
Böyle ortaya yazılan mesajlar travma etkisi yapıyor bende. Çok şükür kendi analizini , öz elestirini yapmışsın ve tespitlerin yerinde ve çok doğru. :super:
Öperim tatlımı :KK60:yola devam 🙏🙏
Ay Elhan'im yok yok iyiyim cok sukur :) seni korkutmak istemezdim ya uzuldum bak simdi
Yaa çok güzel bir yazı olmuş bence evet doğru yol sağlığımiz için en doğru yoldayız bolca yağdan giden kilolarimiz olsun inşallah ☺️ bak heves ettim bendemi yazsam 😅
yaz yaz bence iyi geliyor. Insan bazen yola ciktigi noktayi unutuyor, son iki durak arasinda cok vakit kaybetti gibi dusunuyor, halbuki toplama bakmak lazim. Yola hic cikmasak oldugumuz yerde duruyor olacaktik onu gormek lazim :)
Afiyet olsun canım ❤️ fazlasıyla hak ettin ödülü.
Ben de eEki Görüntüle 3038926 şime kahvaltı ısmarladım kendimi de aradan çıkardım. :21::21::21:
ahh manzaraya kalbimi biraktim :)
Mavişim geçen yıl böyleydi evimin manzarası. Taşındım oradan :KK14:
Antalya / Falezler burası canım... Gerçekten cildirilacak gibi güzel. Telefonun kamerası yansıtmıyor o güzelliği çıplak gözle aşık olmamak elde değil. Gelin Antalya'da yaşayalım . :KK25::KK25::KK25:
aaa tasindin mi Elhan'im olsun, daha guzel manzarali evlerin olsun insallah :)

31 Mart
10.00 İki wasa arasına avokado ezmesi , peynir , çay
13.00 Light bisküvi, çay
15.00 Sade Türk kahvesi (HCY)
17.00 Bir tabak pırasa, yoğurt , acı biber
İki buçuk litre su
Zipzip- Zipzip- pastelfit pastelfit
Wasa doyurucu birşey mi canım hep görüyorum markette ama hiç tüketmedim
Afiyet olsun canım 💕

Gunlerdir gelemiyordum buraya, bugun aslinda calismamam gerekiyordu ama bitirmem gereken isler oldugu icin yine de calisiyorum. Ama en azindan suraya gelip biraz muhabbete dahil olabildigim icin mutluyum :)
Ekip arkadaslarimdan biri bu ay sonu ayriliyor ve elindeki isler de bana devredilecek, biraz onun da getirdigi ekstra bir yuk var suan. Bakalim zamanla oturacak insallah yeni duzen :)

Ben bugunluk kacamak yapmayacagim, o hakkimi cumartesi icin sakli tutacagim gibi. aksama balik/salata yapayim diyorum.
Bu arada esimi de ikna ettim, yarin birlikte tartilacagiz ve o da benimle diyetisyenle diyete baslayacak bakalim. Yarin tam kac kilo oldugunu goruruz ama en az 130 kilo ona eminim. Onu da 100 kilonun altina dusurebilirsek bu sene sahane olacak :) Kendisi diyetisyenle gorusmek istemedigi icin ben onun bilgilerini yazip kendi diyetisyenimle gorusecegim. Bakalim insallah birlikte daha da motive oluruz pit pit gider yaglarimiz :)

Ay Elhan'im yok yok iyiyim cok sukur :) seni korkutmak istemezdim ya uzuldum bak simdi

yaz yaz bence iyi geliyor. Insan bazen yola ciktigi noktayi unutuyor, son iki durak arasinda cok vakit kaybetti gibi dusunuyor, halbuki toplama bakmak lazim. Yola hic cikmasak oldugumuz yerde duruyor olacaktik onu gormek lazim :)

ahh manzaraya kalbimi biraktim :)

aaa tasindin mi Elhan'im olsun, daha guzel manzarali evlerin olsun insallah :)
Geçen yıl Bursa/ Gemlik'te oturuyordum tatlım. Evim deniz manzaraliydi. Eylülde Antalya'ya geldik. Seni tanıdığımdan beri sanırım aynı yerdeyim 🤔😌
Uzulmemin sebebi bir an veda mektubu sandım. Merak etme...

Geçen yıl Bursa/ Gemlik'te oturuyordum tatlım. Evim deniz manzaraliydi. Eylülde Antalya'ya geldik. Seni tanıdığımdan beri sanırım aynı yerdeyim 🤔😌
Uzulmemin sebebi bir an veda mektubu sandım. Merak etme...
ay yok sizi daha yeni buldum veda edemem oyle hemencik :) daha nice kilolar verecegiz beraber. Ayrica ideal kiloma ulassam da gelip sizinle sohbete devam etmek isterim :) burasi bana cok iyi geliyor, gunun stresinden de uzaklasiyorum sayenizde :)

Elhan Elhan @Cordelia
25 Mart cuma ; 59.200
01 nisan cuma; 57.900
Fark; -1.300
Ağlıyorum şuan çok mutluyum kaptanim kabaklar acılar işe yaradı 😂❤️
Master fite devam edicem
cok guzel eksi hem de bu kilolardaa sahaneee tebrikler
Gunaydinn💕
Malesef 2 kilo veremedim ama 1.5 kg vermisim
Gecen cuma:63.6
Bu cuma:62.1
Fark:-1.5 kg