Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim ablacımKalbin nerede olmanı istiyorsa orası senin için hayırlısi ve gerçek olsun Elifcim.
Teşekkür ederim sen ye hamburgerini sana da afiyet olsun.![]()
Sağol canım benimAfiyet olsun ablacım![]()
Afiyet olsun elhoşumAfiyet olsun canımfazlasıyla hak ettin ödülü.
Ben de eEki Görüntüle 3038926 şime kahvaltı ısmarladım kendimi de aradan çıkardım.![]()
Sonuclari aciklayamadik daha canimTakımlar belli oldu mu![]()
İnsallah canim gelirim tabi arada ❤❤❤Öncelikle sağlıklı bir Ramazan gecirmeni dilerim. İnşallah sen de istediğin kıloya ulaşırsın.Tamamen tatil moduna girme internet tirtiklamasi diye bir şey var fırsat bulursan kaçırma gel seni merak ederiz .
![]()
canim benim gic uzulme, regl olunca hepimiz arti cikiyoruz. hic ona takilma haftaya guzel bir eksi goruruaun insallah :)
Sorun olmaz ablacimHareket ederim de, 2. Seviyede kilo yavaş gidiyor, kaptanlar beni böyle kabul edip seçerse olur
900 gr' i da sen mezun olduktan sonra veririm.Harikasın aşkitom tebrik ederimAramızda 900 gr kaldı
Oğlunun doğum günü kutlu olsun , sağlıkla mutlu yaşları olsun inşallah
Evet şu an şiş hissediyorum kendimigece 2’de olmasın yaaa
Güzel vermişsin, artık fazla veremeyiz bence. Ben de adetin ekmeğini yedim bu hafta. Yok yaa bir wc ile 700 gr gider mi, ben minnoş bi insanım olmaz![]()
Ay Elhan'im yok yok iyiyim cok sukur :) seni korkutmak istemezdim ya uzuldum bak simdiÖdümü kopardın kız
Böyle ortaya yazılan mesajlar travma etkisi yapıyor bende. Çok şükür kendi analizini , öz elestirini yapmışsın ve tespitlerin yerinde ve çok doğru.
Öperim tatlımıyola devam
![]()
yaz yaz bence iyi geliyor. Insan bazen yola ciktigi noktayi unutuyor, son iki durak arasinda cok vakit kaybetti gibi dusunuyor, halbuki toplama bakmak lazim. Yola hic cikmasak oldugumuz yerde duruyor olacaktik onu gormek lazim :)Yaa çok güzel bir yazı olmuş bence evet doğru yol sağlığımiz için en doğru yoldayız bolca yağdan giden kilolarimiz olsun inşallahbak heves ettim bendemi yazsam
![]()
ahh manzaraya kalbimi biraktim :)Afiyet olsun canımfazlasıyla hak ettin ödülü.
Ben de eEki Görüntüle 3038926 şime kahvaltı ısmarladım kendimi de aradan çıkardım.![]()
aaa tasindin mi Elhan'im olsun, daha guzel manzarali evlerin olsun insallah :)Mavişim geçen yıl böyleydi evimin manzarası. Taşındım oradan
Antalya / Falezler burası canım... Gerçekten cildirilacak gibi güzel. Telefonun kamerası yansıtmıyor o güzelliği çıplak gözle aşık olmamak elde değil. Gelin Antalya'da yaşayalım .![]()
Amin insallahGünaydın canim
Cok fazla kilo almamissin canim baslangicin hayirli olsun![]()
Geçen yıl Bursa/ Gemlik'te oturuyordum tatlım. Evim deniz manzaraliydi. Eylülde Antalya'ya geldik. Seni tanıdığımdan beri sanırım aynı yerdeyimAy Elhan'im yok yok iyiyim cok sukur :) seni korkutmak istemezdim ya uzuldum bak simdi
yaz yaz bence iyi geliyor. Insan bazen yola ciktigi noktayi unutuyor, son iki durak arasinda cok vakit kaybetti gibi dusunuyor, halbuki toplama bakmak lazim. Yola hic cikmasak oldugumuz yerde duruyor olacaktik onu gormek lazim :)
ahh manzaraya kalbimi biraktim :)
aaa tasindin mi Elhan'im olsun, daha guzel manzarali evlerin olsun insallah :)
ohh sahane sonuc tebrik ederim canim benim, giden yaglarin bol olsun :)Geçen hafta cuma günü : 96.2 kğ
Bugün : 93.0 kğ
Fark : - 3.2 kğ
Zipzip- @Cordelia
pastelfit @She-Raa
Eki Görüntüle 3038727
ye tabiki canim, hak ettik hepimiz :)Bugün ödüllendiriyim kendimi demi az bişi tatlı yiyim
ay yok sizi daha yeni buldum veda edemem oyle hemencik :) daha nice kilolar verecegiz beraber. Ayrica ideal kiloma ulassam da gelip sizinle sohbete devam etmek isterim :) burasi bana cok iyi geliyor, gunun stresinden de uzaklasiyorum sayenizde :)Geçen yıl Bursa/ Gemlik'te oturuyordum tatlım. Evim deniz manzaraliydi. Eylülde Antalya'ya geldik. Seni tanıdığımdan beri sanırım aynı yerdeyim
Uzulmemin sebebi bir an veda mektubu sandım. Merak etme...
Az yerim genede devamıda yarına kalır:))ohh sahane sonuc tebrik ederim canim benim, giden yaglarin bol olsun :)
ye tabiki canim, hak ettik hepimiz :)
cok guzel eksi hem de bu kilolardaa sahaneee tebrikler
yiaaa super eksi tebriklerGunaydinn
Malesef 2 kilo veremedim ama 1.5 kg vermisim
Gecen cuma:63.6
Bu cuma:62.1
Fark:-1.5 kg
Zipzip-
Elhan @sandriyon
ohh ohh gitsin yaglar tebrikler canimGeçen cuma 74,85
Bugün 73,85
-1000 gr