- 8 Eylül 2016
- 103.201
- 437.846
- 898
- 35
Afiyet olsun canim

Ya cok guzel olmus Allah kabul etsinOğlum(8 yaşında) yarın oruc tutucak tüm gün her sene süslerim evi bu yıl daha anlamlı oldu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun canim
Ya cok guzel olmus Allah kabul etsinOğlum(8 yaşında) yarın oruc tutucak tüm gün her sene süslerim evi bu yıl daha anlamlı oldu
Aaa neden kucağına gelmiyor? Bizdeki sarı kedi de gelmiyor ama o korkuyor. Siyah beyaz hep kucağımda tutsam hiç inmez.Normalde hic kucagima gelmiyor ama uyurken 4 patiside bacaklarımda
Birde temizlik yaparken hic uyumuyor yoruldu bugun![]()
Evet kuzum mavide
Ramazan kumbarasi var orada.Oğlum(8 yaşında) yarın oruc tutucak tüm gün her sene süslerim evi bu yıl daha anlamlı oldu
Bugunu yok saysakDünü geç bugüne gel![]()
Çok iyi yapmışsın canımOğlum(8 yaşında) yarın oruc tutucak tüm gün her sene süslerim evi bu yıl daha anlamlı oldu
Aa bende en az senin kadar saglikli fit menu yaptim bugun b
Dağıtmasınlar da toplamaları şurda dursunTum temizliği pisi pisi yapti cok yorulmus![]()
Ay ne guzel olmusOğlum(8 yaşında) yarın oruc tutucak tüm gün her sene süslerim evi bu yıl daha anlamlı oldu
Benim biri gündüz uyur gece bağırır, biri gündüz uyumaz, gece bağırtıdan uyuyamazBenim ki de hep uyuyor.![]()
Bende zorla yakalayıp öpüyorumAaa neden kucağına gelmiyor? Bizdeki sarı kedi de gelmiyor ama o korkuyor. Siyah beyaz hep kucağımda tutsam hiç inmez.![]()
Olmaz + 1 almamız lazım, yaz sen. Yarınki sayfayı tertemiz açarızBugunu yok saysak
Yarina yeni sayfayla gelsem![]()
Bizimki sadece erkek kardeşime gidiyorAaa neden kucağına gelmiyor? Bizdeki sarı kedi de gelmiyor ama o korkuyor. Siyah beyaz hep kucağımda tutsam hiç inmez.![]()
Yok sayarsakBugunu yok saysak
Yarina yeni sayfayla gelsem![]()
Yaa bizim evin her yerinde oyuncagi varDağıtmasınlar da toplamaları şurda dursun
Iyi geceler hayirli sahurlar canimİyi geceler hayırlı sahurlar![]()
Ben nasıl yazacağım menümü bilmiyorum.Aa bende en az senin kadar saglikli fit menu yaptim bugun b![]()
Allah Allah.Bizimki sadece erkek kardeşime gidiyor
Ilk eve aldigimizda geliyordu ama simdi pas vermiyo
Uyurken seviyoruz o zaman hic ses etmiyo![]()
Kizmak yok amaOlmaz + 1 almamız lazım, yaz sen. Yarınki sayfayı tertemiz açarız