Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bence de adım atmasaydın kilo alırdın kaptanım. Ben pek diyet yaptığım söylenemez, menülerimden bellidir 🙈 ama günde en az 8.000-10.000 adım atmaya çalışıyorum. Şükür haftada 1 kg civarı gidiyor 🤗 bu attığım adımların 3.000-4.000 i neredeyse saatte 2 km hızında. Bebeğimle yürüme çalışmaları, onu ev içinde gezdirmezler vs… ama yine de zayıflamaya yardımcı oluyor diye düşünüyorum 💭
Çoğu hizli işte. Ben sallam sullam 5.000 atıyorumdur. Hiç de faydasını görmedim. Mantıken kilo alımını engelliyordu r, vücudum hareket ettiği için. Sonucta durmuyor vücut. Haftada bir kg gitse ben sevinçten naapcagimi şaşırirdim. Kızımla evcilik gibi oynamakla geçiyor.oglum da durmuyor diye arada ayağıma alıyorum, o da uzun sürüyor.is yeri masa başı. Çıkışta yurusem iki küçük çocuğu anneme bırakamam,zaten gece gündüz bakıyor kadincagiz. Bana en uygunu. Küçük bebeğimi kucağıma alıp evde dolanmak, o zaman da kızımin yanında çok ilgilenmis gibi olur. Neyse bakicaz bı şeyler. Adım sayarım olsa takardim belime, çok da memnundum.tesvik olurdu. Netten alayım yedek adım sayar😳😳😳

Bence de adım atmasaydın kilo alırdın kaptanım. Ben pek diyet yaptığım söylenemez, menülerimden bellidir 🙈 ama günde en az 8.000-10.000 adım atmaya çalışıyorum. Şükür haftada 1 kg civarı gidiyor 🤗 bu attığım adımların 3.000-4.000 i neredeyse saatte 2 km hızında. Bebeğimle yürüme çalışmaları, onu ev içinde gezdirmezler vs… ama yine de zayıflamaya yardımcı oluyor diye düşünüyorum 💭
Oyyyy en zevkli yürüme seninki bebişinle beraber 🥰🥰🥰 Rabbim sana çok bağışlasın yavrunu 🙏
Dikkat edeceğim canım kaptanım 😘
@fesang ne kadar da sağlıklı beslenmişsin öyle yavru ceylan :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Aynen hiç sorma ne var ne yok yemiş 😂😂😂😂😂😂
Keşke diyorum hamileyken de, doğum sonrasında da böyle yürüseydim . Hiç kg kalmazdı .
Ama akıllandım artık. Allah nasip eder de ikinci bebem olursa hamilelikte ve doğumdan hemen sonra da sizlerle olacağım inşallah 🤗
Harikasın canım Allah gönlüne göre versin inşallah 🙏

Çoğu hizli işte. Ben sallam sullam 5.000 atıyorumdur. Hiç de faydasını görmedim. Mantıken kilo alımını engelliyordu r, vücudum hareket ettiği için. Sonucta durmuyor vücut. Haftada bir kg gitse ben sevinçten naapcagimi şaşırirdim. Kızımla evcilik gibi oynamakla geçiyor.oglum da durmuyor diye arada ayağıma alıyorum, o da uzun sürüyor.is yeri masa başı. Çıkışta yurusem iki küçük çocuğu anneme bırakamam,zaten gece gündüz bakıyor kadincagiz. Bana en uygunu. Küçük bebeğimi kucağıma alıp evde dolanmak, o zaman da kızımin yanında çok ilgilenmis gibi olur. Neyse bakicaz bı şeyler. Adım sayarım olsa takardim belime, çok da memnundum.tesvik olurdu. Netten alayım yedek adım sayar😳😳😳
Bu durumda yapabileceğin şey bebelerin yanında-kolunda-kucağında ev içinde odalar arası dolaşmak ☺️ Benim bir tane bebeğim olduğu için daha rahatım sana göre. Bebeğimi mama sandalyesine oturtuyorum. Giderken bay bay , gelirken kapıdan ceee ee diyorum, şarkılar söylüyorum vs. Bu şekilde yürüyebiliyorum. Yoksa evde kıyamet kopuyor 😬
Adımlarını telefonla sayabilirsin . Ben de öyle yapıyorum. Eğer ekstradan adımsayar lazım diyorsan basit pedometreler varmış, onlardan temin edebilirsin canım 😘

Ben troit ve hipoglisemi hastası olduğum için oruç tutamıyorum kızlar ama yinede arada bir tutmaya çalışıyorum özellikle ilk günü tutmayı çok istiyorum ama bu sene nasip olmadı dün geceki başımın ağrısını Allah düşmanıma bile vermesin gece bir uyudum bir uyandım sahuru kaçırdım şimdide çok iyi değilim Allahım affetsin oruç değilim diyede kendimi kötü hissediyorum 😔😔😔😔😔

Oyyyy en zevkli yürüme seninki bebişinle beraber 🥰🥰🥰 Rabbim sana çok bağışlasın yavrunu 🙏

Aynen hiç sorma ne var ne yok yemiş 😂😂😂😂😂😂

Harikasın canım Allah gönlüne göre versin inşallah 🙏
Teşekkür ederim kuzum. Amin inşallah 🙏🏻 Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻🙏🏻
Bu arada Cuma günü kaçacağımı belirledim ben 🙈🙈

Ben troit ve hipoglisemi hastası olduğum için oruç tutamıyorum kızlar ama yinede arada bir tutmaya çalışıyorum özellikle ilk günü tutmayı çok istiyorum ama bu sene nasip olmadı dün geceki başımın ağrısını Allah düşmanıma bile vermesin gece bir uyudum bir uyandım sahuru kaçırdım şimdide çok iyi değilim Allahım affetsin oruç değilim diyede kendimi kötü hissediyorum 😔😔😔😔😔
Allah şifa versin, daha sağlıklı olalım inşallah 🤲

Canım kendini kötü hissedecek bir şey yok. Rahatsızlığından dolayı tutamıyorsun. Orucu sağlığı oruç tutmaya uygun olanlar tutar. Sen sağlıklı beslenmene devam et

1Nisan menüm

Kahvaltı:10.00
2 yumurta ile sucuklu yumurta
Kk bpeynir
4zeytin
4dilim salam
2dilim ekmek

Aksam:17.00
4 yk et sote
4yk pilav
Salata

18.00