- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
Önemli olan hareket etmek diye düşünüyorum
Adim atmak yerine otursak bize hicbir faydasi olmayacakti![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önemli olan hareket etmek diye düşünüyorum
Çoğu hizli işte. Ben sallam sullam 5.000 atıyorumdur. Hiç de faydasını görmedim. Mantıken kilo alımını engelliyordu r, vücudum hareket ettiği için. Sonucta durmuyor vücut. Haftada bir kg gitse ben sevinçten naapcagimi şaşırirdim. Kızımla evcilik gibi oynamakla geçiyor.oglum da durmuyor diye arada ayağıma alıyorum, o da uzun sürüyor.is yeri masa başı. Çıkışta yurusem iki küçük çocuğu anneme bırakamam,zaten gece gündüz bakıyor kadincagiz. Bana en uygunu. Küçük bebeğimi kucağıma alıp evde dolanmak, o zaman da kızımin yanında çok ilgilenmis gibi olur. Neyse bakicaz bı şeyler. Adım sayarım olsa takardim belime, çok da memnundum.tesvik olurdu. Netten alayım yedek adım sayarBence de adım atmasaydın kilo alırdın kaptanım. Ben pek diyet yaptığım söylenemez, menülerimden bellidirama günde en az 8.000-10.000 adım atmaya çalışıyorum. Şükür haftada 1 kg civarı gidiyor
bu attığım adımların 3.000-4.000 i neredeyse saatte 2 km hızında. Bebeğimle yürüme çalışmaları, onu ev içinde gezdirmezler vs… ama yine de zayıflamaya yardımcı oluyor diye düşünüyorum
![]()
Kesinlikle öyle. Ramazan’da da her saat başında 10 dk hızlı yürüsek akşama kadar 10.000 adım olurÖnemli olan hareket etmek diye düşünüyorum
Bugün deniyim ya sağolBen telefondan sayıyorum alistim denersen alışırsın![]()
Oyyyy en zevkli yürüme seninki bebişinle beraberBence de adım atmasaydın kilo alırdın kaptanım. Ben pek diyet yaptığım söylenemez, menülerimden bellidirama günde en az 8.000-10.000 adım atmaya çalışıyorum. Şükür haftada 1 kg civarı gidiyor
bu attığım adımların 3.000-4.000 i neredeyse saatte 2 km hızında. Bebeğimle yürüme çalışmaları, onu ev içinde gezdirmezler vs… ama yine de zayıflamaya yardımcı oluyor diye düşünüyorum
![]()
Aynen hiç sorma ne var ne yok yemiş
Harikasın canım Allah gönlüne göre versin inşallahKeşke diyorum hamileyken de, doğum sonrasında da böyle yürüseydim . Hiç kg kalmazdı .
Ama akıllandım artık. Allah nasip eder de ikinci bebem olursa hamilelikte ve doğumdan hemen sonra da sizlerle olacağım inşallah![]()
Bu durumda yapabileceğin şey bebelerin yanında-kolunda-kucağında ev içinde odalar arası dolaşmakÇoğu hizli işte. Ben sallam sullam 5.000 atıyorumdur. Hiç de faydasını görmedim. Mantıken kilo alımını engelliyordu r, vücudum hareket ettiği için. Sonucta durmuyor vücut. Haftada bir kg gitse ben sevinçten naapcagimi şaşırirdim. Kızımla evcilik gibi oynamakla geçiyor.oglum da durmuyor diye arada ayağıma alıyorum, o da uzun sürüyor.is yeri masa başı. Çıkışta yurusem iki küçük çocuğu anneme bırakamam,zaten gece gündüz bakıyor kadincagiz. Bana en uygunu. Küçük bebeğimi kucağıma alıp evde dolanmak, o zaman da kızımin yanında çok ilgilenmis gibi olur. Neyse bakicaz bı şeyler. Adım sayarım olsa takardim belime, çok da memnundum.tesvik olurdu. Netten alayım yedek adım sayar![]()
Teşekkür ederim kuzum. Amin inşallahOyyyy en zevkli yürüme seninki bebişinle beraberRabbim sana çok bağışlasın yavrunu
Aynen hiç sorma ne var ne yok yemiş
Harikasın canım Allah gönlüne göre versin inşallah![]()
Allah şifa versin, daha sağlıklı olalım inşallahBen troit ve hipoglisemi hastası olduğum için oruç tutamıyorum kızlar ama yinede arada bir tutmaya çalışıyorum özellikle ilk günü tutmayı çok istiyorum ama bu sene nasip olmadı dün geceki başımın ağrısını Allah düşmanıma bile vermesin gece bir uyudum bir uyandım sahuru kaçırdım şimdide çok iyi değilim Allahım affetsin oruç değilim diyede kendimi kötü hissediyorum![]()
Günaydın kırmızı kaptanım .Günaydın canım![]()
Aynen öyle kaptanım, hedef 65 kgOlsun canim zararin neresinden dönersen kardir artik aldigin kilolarini veriyorsun![]()
Canım kendini kötü hissedecek bir şey yok. Rahatsızlığından dolayı tutamıyorsun. Orucu sağlığı oruç tutmaya uygun olanlar tutar. Sen sağlıklı beslenmene devam etBen troit ve hipoglisemi hastası olduğum için oruç tutamıyorum kızlar ama yinede arada bir tutmaya çalışıyorum özellikle ilk günü tutmayı çok istiyorum ama bu sene nasip olmadı dün geceki başımın ağrısını Allah düşmanıma bile vermesin gece bir uyudum bir uyandım sahuru kaçırdım şimdide çok iyi değilim Allahım affetsin oruç değilim diyede kendimi kötü hissediyorum![]()
Günaydın ablaRamazan'ın birinci gününden günaydın
![]()
Afiyet olsun canim1Nisan menüm
Kahvaltı:10.00
2 yumurta ile sucuklu yumurta
Kk bpeynir
4zeytin
4dilim salam
2dilim ekmek
Aksam:17.00
4 yk et sote
4yk pilav