- 18 Mart 2018
- 31.127
- 124.328
- 598
- 35
Hayrolsun, niye ki?Benim de yeni burnum kanadı. ,![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayrolsun, niye ki?Benim de yeni burnum kanadı. ,![]()
Biraz dinlen, ayağa kalkınca devam et, orucun ilk günü alışma süreci kendini çok yorma1500 bin adim kaldı
Yürüyorum Evde Ama çok bunaldım yaa![]()
Dışarda biraz işlerim vardı, hallettim, geldim, evdeki işleri de hallettim. Katlanacak çamaşırlarım var, canım istemiyor. Muhtemelen akşam yaparım.Kimse yok mu yaa![]()
Muhtemelen en az 5 gün tutamayacağım, ama iftar, sahur yapacağım, daha hiçbirşey yemedim, hafif midem ezildi gibiNasılsıniz kızlar çok şükür çok rahat geçiyor ya ne acıktım nede öyle delice bir susuzluk yok. Benim derdim kocam başka biryere göndersem de orda tutsa orucugene tatlıları doldurmuş gelmiş
![]()
Yettim kuzumMenü de
Çorba
Tavuk ızgara
Patates püresi
Pilav
Salata
Güllaç
Şambali
Aşure
Var kaptanım nerede kaptanımı getirin bana![]()
Hayırlı iftarlar canımHayırlı iftarlar kizlar iftardan sonra gelirim![]()
Valla maşallah o zaman sana.. Bu kadar tatlıya karşı koymak büyük başarıAhh menekşem bu daha başlangıç ilerleyen günlerde daha da abartıyor. Ben bu adama ragmen her sene 5kg verdim ramazanda . Ama bugün ilk gün çok zorlayacak![]()
Afiyet olsun canımHemen yazayım kaptanım. Sabah kızım rahatsızlanınca, ertesi gün de oruç olunca dün bütün gün kızım ne isterse onu yedik. Akşam döner istedi yedik, film gecesi istedi yaptık. Kızmayın emi
01 Nisan cuma
Kahvaltı 11.30
Tost,
Bol yeşillik,
Kahvaltılık sos,
6 zeytin.
1 bardak Ramazan şerbeti.
Akşam 18.00
Tavuk dürüm.
Gece 21.00
Cips, bisküvi
Toplam 3 lt su.
sara_28
Zipzip- ve mis gibi, yumuş yumuş pide kardeşlerim
![]()
Afiyet olsun canım1 Nisan menü
Sabah 08.00
2 poğaça 3 Cay
Öğle 14.00
Pilav üstü kuru fasulye
3 adet baklava
3 top dondurma
Akşam 20.00
Yarım pide
Peynir zeytin
Akşam tartilacagim evde değilim niyetliyim.
@Beth18sara_28 @Kendinin en iyi hali ol
Zipzip-
İnşallah güzel menülerle geleceğim.Bana güvenin.
![]()
Afiyet olsun canım
çok mu kanadı canım?Benim de yeni burnum kanadı. ,![]()
bende de anormal bir uyuşukluk var. yatsam uyucam. kan şekeri de iyice düşüyor ya ondandır canım.Bugun tam öğlen okunurken cocuklarla evden çıktık. Az uzakta olan bir parka gittik. Eve geldim fena değil gibiydim. 1 saat once yattım kalkamiyorum sanki her yanım uyuşmuş gibi![]()
Allah kabul etsin canım. afiyet olsun.
Neyse ki fark etmissin canimcanım kahvaltılık istedi. zeytin, peynir falan. normalde iftarda kahvaltılık pek aramam. hadi peynirin tuzunu az çıkarayım dedim. sen o esnada unut bir parça ağzına al. bi de diyom ki şu minik parçayı da atayım ağzıma (keçi peyniri) bir anda dondum kaldım oruç gitti diyefırladım hemen lavaboya![]()
Eki Görüntüle 3039765