Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Telefon değişikliği yapacağım adımların resmi Dursun burada.

Eklentiler

• Screenshot_20220402-183259_Samsung Health.webp
    Screenshot_20220402-183259_Samsung Health.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 23
Nasılsıniz kızlar çok şükür çok rahat geçiyor ya ne acıktım nede öyle delice bir susuzluk yok. Benim derdim kocam başka biryere göndersem de orda tutsa orucu :işsiz:gene tatlıları doldurmuş gelmiş :kızgın:
Muhtemelen en az 5 gün tutamayacağım, ama iftar, sahur yapacağım, daha hiçbirşey yemedim, hafif midem ezildi gibi

Menü de
Çorba
Tavuk ızgara
Patates püresi
Pilav
Salata
Güllaç
Şambali
Aşure

Var kaptanım nerede kaptanımı getirin bana :skandal:
Yettim kuzum
Çorba, tavuk, salata ve küçük kaseyle aşure ye bence

Bizim menü de zenginmiş, kendimi garantiye aldım, kuru fasulye ve salata yaptım.
Bana uygun bişey gelmese bile benim yaptıklarımdan yerim

İyi akşamlar kızlar. Bende de susuzluk ve açlık yok ama kafeinsizlik ve nikotinsizlikten beynim yerinden fırlayacak sanki. Aç olmadığım için hep sağlıklı yemekler hazırladım😂

Süzme mercimek çorbası,
Beyaz lahana kavurması,
Yazdan buzluğa attığım taze fasülye yemeği,
Daha önce yaptığım pırasalı poğaçaların böreğini yaptım pide niyetine.E7848E9A-0AC5-40FB-B89D-9CF34487EE1C.jpeg
Tatlıya yer kalacağını sanmıyorum ama kabak tatlısı yaptım.
Çocuğu dışarı çıkardığımda marketten 1 tane içli köfte ile çiğ köfte aldım. Hadi bakalım, ezana hazırım😋

Ahh menekşem bu daha başlangıç ilerleyen günlerde daha da abartıyor. Ben bu adama ragmen her sene 5kg verdim ramazanda . Ama bugün ilk gün çok zorlayacak :dua:
Valla maşallah o zaman sana.. Bu kadar tatlıya karşı koymak büyük başarı 🥳🥳

Hemen yazayım kaptanım. Sabah kızım rahatsızlanınca, ertesi gün de oruç olunca dün bütün gün kızım ne isterse onu yedik. Akşam döner istedi yedik, film gecesi istedi yaptık. Kızmayın emi 🥺

01 Nisan cuma
Kahvaltı 11.30
Tost,
Bol yeşillik,
Kahvaltılık sos,
6 zeytin.
1 bardak Ramazan şerbeti.

Akşam 18.00
Tavuk dürüm.

Gece 21.00
Cips, bisküvi 😑

Toplam 3 lt su.
sara_28 sara_28 Zipzip- Zipzip- ve mis gibi, yumuş yumuş pide kardeşlerim 😅
Afiyet olsun canım ❤️
1 Nisan menü

Sabah 08.00
2 poğaça 3 Cay

Öğle 14.00
Pilav üstü kuru fasulye
3 adet baklava
3 top dondurma

Akşam 20.00

Yarım pide
Peynir zeytin

😔

Akşam tartilacagim evde değilim niyetliyim. 🙃

@Beth18 sara_28 sara_28 @Kendinin en iyi hali ol Zipzip- Zipzip-

İnşallah güzel menülerle geleceğim. ❤️ Bana güvenin. 🤛
Afiyet olsun canım ❤️
1nisan menum
Sabah
Peynir, 3 4 zeytin, 1 haslanmis yumurta
1 avuc anteo fistigi cay

Ara
Yarim paket petibor biskuvi cay

19.00
Yarim levrek
Havuc salatasi
2 dilim yogurt tatlisi

Cordelia Cordelia diger arkadaslarimin isimlerini hatirlayamadim
sara_28 sara_28
Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun canım ❤️

Bugun tam öğlen okunurken cocuklarla evden çıktık. Az uzakta olan bir parka gittik. Eve geldim fena değil gibiydim. 1 saat once yattım kalkamiyorum sanki her yanım uyuşmuş gibi 😔
bende de anormal bir uyuşukluk var. yatsam uyucam. kan şekeri de iyice düşüyor ya ondandır canım.

2 Nisan Cumartesi menüm

04.00 sahur:1 kaşarlı tost (2 dilim tb ekm.), 1 haşlanmış yumurta, yarım kk peynir, domates salatalık, çay

18.55 iftar: 1 kase kırmızı mercimek çorbası, 4 yk tavuk sote, 3 kaşık pilav, 1 sb ayran

Su : 3 litre içerim sahura kadar
Zipzip- Zipzip- sara_28 sara_28
Allah kabul etsin canım. afiyet olsun.

canım kahvaltılık istedi. zeytin, peynir falan. normalde iftarda kahvaltılık pek aramam. hadi peynirin tuzunu az çıkarayım dedim. sen o esnada unut bir parça ağzına al. bi de diyom ki şu minik parçayı da atayım ağzıma (keçi peyniri) bir anda dondum kaldım oruç gitti diye
t3610.gif
fırladım hemen lavaboya

s-161c99cf8e988b233e736672fa52a1562cffda2c.webp

canım kahvaltılık istedi. zeytin, peynir falan. normalde iftarda kahvaltılık pek aramam. hadi peynirin tuzunu az çıkarayım dedim. sen o esnada unut bir parça ağzına al. bi de diyom ki şu minik parçayı da atayım ağzıma (keçi peyniri) bir anda dondum kaldım oruç gitti diye
t3610.gif
fırladım hemen lavaboya

Eki Görüntüle 3039765
Neyse ki fark etmissin canim 🙈

Back
X