Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Dışarda biraz işlerim vardı, hallettim, geldim, evdeki işleri de hallettim. Katlanacak çamaşırlarım var, canım istemiyor. Muhtemelen akşam yaparım.
Iftara 2 buçuk saat var, biraz oturup hazırlanıp çıkarız.
İyi yapmışsın 😇

Neyse ki fark etmissin canim 🙈
hahahha evet ikinciyi ağzıma alırken neden yiyom ben bunu oldum 😂
Bulgur la yapilmissa sıkıntı yok bende yedim diyeteyken hiç etkilemdi
evet canım. kuru biberler de domates de minikti.
Hoşbuldum canım 😘 aynen daha iç gıcıklayıcı oldu sanırım 😂
ahahahha 😂 ben icetea sevmem ama kahveyi tercih ederim 😋
İftara yakın regl olduğumda saçımı başımı yolasım geliyor benim 😅 Sahura kalk, uykunu böl. Bir de niyetlisin yani, tutacaksın işte. Sen böyle kararla yola çıkıp asla elinde olmayan bir nedenle bozmak zorunda olmak… yarım saat kala başladığı zamanları bilirim 😒
ay sorma ben de öyle. iftara kalmış 1 saat, yarım saat git regl ol
t2413.gif

canım kahvaltılık istedi. zeytin, peynir falan. normalde iftarda kahvaltılık pek aramam. hadi peynirin tuzunu az çıkarayım dedim. sen o esnada unut bir parça ağzına al. bi de diyom ki şu minik parçayı da atayım ağzıma (keçi peyniri) bir anda dondum kaldım oruç gitti diye
t3610.gif
fırladım hemen lavaboya

Eki Görüntüle 3039765
Ben hep çocuklara yedirirken korkuyorum bundan 🤭😂
Birde cocukken oruc tutarken annem sofrayı kaldirmamis okul icin hazirlanirken peynir yemistim bende 😅 en son bir iki sene evvel su içerken babamla goz goze gelince hatırlayıp tukurmustum 🤭

Bende adımlarımı paylaşıp yatacağım hemen.
D4996284-CA88-4AA8-AC4F-6841CF2438A1.webp
sara_28 sara_28 Cordelia Cordelia She-Raa She-Raa
Tiroid hastalığım başladığından bu yana her ramazanda değerlerimi zıplatıyorum. Ne sahurda ne iftarda ilaç içmek aklıma gelmiyor. Zaten aç karnına yemeklerden yarım saat önce alındığı için sabır gösteremiyorum sahurda ya da iftarda. Neyse, hatırlatmalara ekleyeceğim, sahurda alacağım. Hiç içmemiş olmaktan iyidir diye düşünüyorum.

Back
X