• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Teşekkür ederim bitanem 😍 İnfuluenza olmuşum. Antalya'nın florasina alisiyormusum. Doktora gittim alerji ilaçları verdi. Hapşırma ve burun akıntısı vardı biraz geçti damla iyi geldi. Bu hafta savasmazsam Ramazan'a ayak uyduramam. Eşim yardımcı oluyor. Beni izne ayirirsan çok sevinirim. Telefonu dün geceden beri ilk kez elime aldım.
Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah 🤲🤲

Cook gecmis olsun ablacim ya Allah sifa versin 🙏🙏
Tamam ablacim izne ayiralim arada haber ver olur mu merak ederiz 🥰🥰🥰
Sağ ol Elifim...dün on ikiye kadar adımlarımı tamamladım bugün devam ederim diye ama sabah yataktan çıkamadım.
IMG_20220403_202356.jpg
Dünkü adımlarımIMG_20220403_202548.webp
Tabloda gördüğün gibi hep dinlenerek geçirdim günü . Bir tek namazlar için kalktım.

hahahha evet ikinciyi ağzıma alırken neden yiyom ben bunu oldum 😂

evet canım. kuru biberler de domates de minikti.

ahahahha 😂 ben icetea sevmem ama kahveyi tercih ederim 😋

ay sorma ben de öyle. iftara kalmış 1 saat, yarım saat git regl ol
t2413.gif
Ben bi kere şey olmuştum yalnızdım,ya ben niye uyandığımdan beri açım diyip sandviç yapmıştım 😆😆😆
Ağzıma değdiği an farkettim 😆😆😆

Şöyle sağlıklı çilekli limonlu bi ice tea düşündüm cnm 😘😘dengelesin diye

Ben bi kere şey olmuştum yalnızdım,ya ben niye uyandığımdan beri açım diyip sandviç yapmıştım 😆😆😆
Ağzıma değdiği an farkettim 😆😆😆

Şöyle sağlıklı çilekli limonlu bi ice tea düşündüm cnm 😘😘dengelesin diye
Ben de bir kere iftar sofrasında ezan ne zaman okunacak yaa diye söylene söylene ekmek yiyordum baya yedikten sonra dank etti🙈

Elhan Elhan son mesajını buldum. Çok geçmiş olsun.ilk gün çok zorlayabiliyor.cok iyi anlıyorum. Benim de bir kaç kere burnum kanadı.
Oruç değil de bahar nezlesi gibi bir şeye takıldım tatlım. Çok teşekkür ederim sağlık dileklerinizi okuyunca çok iyi geldi. Seviyorum sizlerle olmayı . :KK68:

Back
X