Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Çok lezzetli bir içecektir canım özellikle çiğ köfteyle, balıkla çok iyi gider acılı acısız çeşitleri var benim midemde gastrit olduğundan ben acısız içiyorum 😉
Niyeyse ön yargim var ama karşıma çıkarsa bir gün denerim. Çok geçmiş olsun canım gastrit sanırım bende de başladı

Ya birkaç gündür üstümde bir ağırlık var. Kitap okumuyorum, evi üstün körü temizliyorum, yemek yapmayı zaten sevmem onu da zar zor yapıyorum ☹️ aslında moralsiz değilim de bir basiretim bağlandı sanki
Bazen hepimize oluyor canım havaların değişken olmadıda bunda çok etken baharda geliyor bir rehavet var hepimizde aslına bakarsan ama enerjimizi yüksek tutmalıyız spor yaparak hareketli müzik dinleyerek pozitif düşünerek 😉❤️

Bazen hepimize okuyor canım havaların değişken olmadıda bunda çok etken baharda geliyor bir rehavet var hepimizde aslına bakarsan ama enerjimizi yüksek tutmalıyız spor yaparak hareketli müzik dinleyerek pozitif düşünerek 😉❤️
Bu akşam buraya yazınca kendime geldim Saracım. Umarım yarın da bu halim devam eder kendimi 10 kaplan gücünde hissediyorum 🙈

Teşekkür ederim bitanem 😍 İnfuluenza olmuşum. Antalya'nın florasina alisiyormusum. Doktora gittim alerji ilaçları verdi. Hapşırma ve burun akıntısı vardı biraz geçti damla iyi geldi. Bu hafta savasmazsam Ramazan'a ayak uyduramam. Eşim yardımcı oluyor. Beni izne ayirirsan çok sevinirim. Telefonu dün geceden beri ilk kez elime aldım.
Çok geçmiş olsun canım Allahım şifa versin

Back
X