Ablasının gülüüüü çok geçmiş olsun canım benimAblam çok geçmiş olsuneşim grip oldu 3 gün yattı şimdide bana sattı.migrenim bir gelip gidiyor.salgin var diyorlar.aman dikkat et kendine okula gidip geliyorsun.
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ablasının gülüüüü çok geçmiş olsun canım benimAblam çok geçmiş olsuneşim grip oldu 3 gün yattı şimdide bana sattı.migrenim bir gelip gidiyor.salgin var diyorlar.aman dikkat et kendine okula gidip geliyorsun.
![]()
Geçmiş olsun canımAblam çok geçmiş olsuneşim grip oldu 3 gün yattı şimdide bana sattı.migrenim bir gelip gidiyor.salgin var diyorlar.aman dikkat et kendine okula gidip geliyorsun.
![]()
Ben de şimdi onu düşünüyodum
Bu ara ayni şeyleri düşünüyoruz seninleBen de şimdi onu düşünüyodum![]()
Eveet akıllar aynı çalışıyorBu ara ayni şeyleri düşünüyoruz seninle![]()
Dairem küçükEvin içinde atıyorum ben adımları kaptanım sende atarsın![]()
Benim ev 71 M2Dairem küçük
Minnoşlar ayağımın altında dolanıyoryinede evin içinde yürüyorum biraz
Allah şifa versin canımAblam çok geçmiş olsuneşim grip oldu 3 gün yattı şimdide bana sattı.migrenim bir gelip gidiyor.salgin var diyorlar.aman dikkat et kendine okula gidip geliyorsun.
![]()
Yok benimki 85 galiba × 2 ama daireler altlı üstlüBenim ev 71 M2![]()
150bini sen mi yazmıştın canımHadi bakalım![]()
Ara tatil gelmişBir hafta daha okula gidicem sonra 10 gün tatilnasıl heyecanla bekliyoruz analı oğullu anlatamam
85 çok ideal bence mutlulukla otur canımYok benimki 85 galiba × 2 ama daireler altlı üstlü
Evet önümüzdeki cuma tatile gidiyoruz rabbim bin şükürAra tatil gelmiş
Bizde okuyan yok ama halamdan duydum bugün
Hadi bakalım tatil iyi gelecek sana dinlenirsin birazEvet önümüzdeki cuma tatile gidiyoruz rabbim bin şükür