- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
Başarırsın inanıyorum ben sanaEvet kaptanım yok kucumsemiyorum ama cumaya 1 kg civari vermiş olmak istiyorum inşallah başarırım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başarırsın inanıyorum ben sanaEvet kaptanım yok kucumsemiyorum ama cumaya 1 kg civari vermiş olmak istiyorum inşallah başarırım![]()
Geçmiş olsun ablacimGünaydınlar hanımlar geçkaldım bugün hastanedeydim,şimdi geldim eve kolestrol için rapor yazdı yarın alırım artık sonunda raporu alabildim.
Tartılacsm birazdan yazarım .
Çok sağol canısıGeçmiş olsun ablacim
Bendede şu anda 3321 adım4137 adımöğlen de yürücem hodri meydan
![]()
Deneyeceğim canım bende koslanınki var geri hemen attım makineye geçmiş birazSır markanın leke çıkarıcı spreyi var onu lekelerin üzerine sık sonra bekletmeden makinede deterjanla yıka çıkar canım benim![]()
Çok siyah olur onun için hiç cesaretim yok canım fikrin için teşekkürlerBenim bir sefer başıma geldi, aldığım tişörtü geri iade ettim, hiç itiraz etmeden aldılar.
Bence tek çaresi siyah kumaş boyası alıp boyamak
Çok üzüldüm canım, hastamıydı, birdenbire mi oldu. Benimkilere bişey olsa ne yaparım hiç düşünemiyorum.
Başınız sağolsun![]()
ellerine sağlık canımZipzip- kaptanım başta olmak üzerte dereceye giren arkadaşları tebrik ederim
tebrik ederim canım
süpersin
başınız sağolsun canım
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
![]()
Çok üzüldüm canım. Soramiyorum bir şey. Biraz toparlaninca söylersin ne oldu olur mu?
![]()
Afiyet olsun canimBugunku menum
Sabah 12:00
1 muz
Biraz patates salatasi(dünden kalanı yedim)
Ara 15:00
Bir dilim pasta
Akşam
Yarım kase çorba
3 ymk pilav
1 dilim antrikot
Salata
Cacık
Ara
2 lt su
Zipzip-
(Oruç tutamayinca ramazana adapte olmakta zorlaniyorum sanirim evdeki iftar sofrası.beni zorliycak bu hafta bir denge kurmaya calisicam)
Afiyet olsun canimSelammm
Sahur mantarlı maydanozlu omlet 3 zeytin 1 dilim tbe 1 bardak süt domates salatalık 1 hurma 4 çilek 4 bardak su
İftar
5 yk çorba 2 biber dolma cacık 2 parça ekmek şimdilik 5 bardak su 1 maden suyu
Zipzip-
Cordelia @gezegenfeza
Tamam canim ne zaman gelirsen tartılırsinTüm gün dersim var bir de nobetciyim.5 gibi paylaşırım inşallah.Eve daha erken gelebilirsem haber ederim yine![]()
Tamam kaptanim bekliyorumTamam kaptanım yarın oruç tutmayacam sabah gönderirim sana![]()
Afiyet olsun canimTamamdır kaptanım ama yazayım yine deben son öğünü erken yaptığım halde Gr Gr gidince kilolar,şimdi iftar saati geç olduğu için artı falan gelirsem diye takıma katılmadım yoksa menülerin hala temiz
Sahur:
1 haşlanmış yumurta, Çok tahıllı ekmekten 1 tost, yeşillik,çay
İftar
2 kepçe tavuk çorbası, 4 yk fırında sebzeli tavuk, 2 yk bulgur pilavı,salata 3-5 yudum şalgam.
Şu 1,5 lt olmuştur. Suyu2 ye adımımı 10000e tamamlayıp uyuyacagim
Çok üzüldüm ne diyeceğ,m,b,lrmiyorum,onlar dostumuz canımızKusura bakmayın bugün hiç keyfim yoktu. Kedimiz öldü. Şimdi menü ve adım bildiriyorum.
Kolay gelsin canımBen yine disari cikiyorum gelirim evde kalamadım![]()
Çok üzüldüm keşke kurtulma şansı olsaydıda yaşasaydı .Teşekkür ederim
Kaza geçirmişti, barınaktan almıştım. Orada ne koşullarda kaldıysa hep hastaydı, sürekli veterinerdeydim. Son iki hafta yoğun tedavi gördü. Organları iflas etti yavrucağın, çok uğraştık olmadı. Ömrü buraya kadarmış, acıları son buldu. Ama biz atlamadık, inşallah geçecek.
Görüşürüz kolay gelsinBen yine disari cikiyorum gelirim evde kalamadım![]()
Günaydıngünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn![]()
Günaydıngünaydın kızlar hepimize güzel bir hafta olsun![]()
GünaydınGüüüünnnnaaaayyyyddddııınnn(en sevdiğim emojilerden)
Bizim de öyleOkulda kaloriferler kapanmış buz gibi bina
Bizde yaktılar şimdi kaloriferi canımGünaydın
Günaydın
Günaydın
Bizim de öyle![]()
Sanki sen benim kafa dengsiin